Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Yeterince iyi değildi, vakit doldurmuşlar. Çok daha iyi olabilirdi. 6. bölümden umutluyum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 saillar hic bi zaman black deil tabi onuda unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Fena sardım ben buna ya. Bayağı gün sayıyorum bölüm çıksında izleyeyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ne cakalmis digeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 spo vane napmaya gıdıyo gemı calmaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Cuce said: saillar hic bi zaman black deil tabi onuda unutmamak lazım dizinin ismi Black Flags olacakmış da Assassins Creed onlardan önce davranmış, senaristler de sail olsun bari demiş gibi geliyor bana hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Suark said: spo vane napmaya gıdıyo gemı calmaya mı? Elanor a tabii degiliz, kaptaniniz olarak gene beni secin diyecek sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=EsfffvmSaH4 urca'ya saldırılarını 2. sezona bırakmamaları iyi olmuş. haftaya sezon finali. 2. sezonu çekmeye başlamışlar daha ilk bölüm yayınlanmadan. 10 bölüm olacakmış oda. edit: birde ost çıkmış. http://www.youtube.com/watch?v=WMSoo4B2hFU edit2: Bear Mcreaery yapıyor ya http://www.youtube.com/watch?v=Kgjp2Y3fULk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 2. bölümden sonra bıraktım ben nasıl gidiyor adam oldumu dizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 can çekişiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ben de bıraktım. başarısız dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hiç bişey olduğu yok ki, sırf dedikodu ayak kaydırma, adeta bir muhteşem yüzyıl bir fatmagül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 korsanlardan filan bahsediyorsunuz entrika olmicak da ne olacak? :) ilk iki bölümle uyuttu da daha sonra açıldı baya. finalle iyi ce hareketlenir. gelecek sezon güzel olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 başladı mı bu? aboov siz beğenmediyseniz ben hiç beğenmem sdfsdf. starz'a uyuzum zaten party down'ı iptal etmişlerdi bir de genel olarak tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ya fena gitmiyor aslında ben izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bence de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Benim beklentimin biraz altinda kaldi dizi, sanirim daha cok aksiyon gorme taraftariyim. Bakalim sezon finali ve 2. sezonda toparlayacak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 sezon bitti. :( warship! man of war!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 man o war sahnesi çok iyiydi ama böle sezonun tamamı biraz underwhelming olmuş. hazineyi adadan taşıyamayıp oraya gömücekler mi acaba. Öyle treasure islanda bağlarlar belkin. mr. gates :( birde bir daha ki sezonda blackbeard'da gelsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Abi ya hastasıyım pirates! oyunundan beri şu war galleon ların. Çok iyi sezon finali olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Billy gitti, Gates gitti. Herhalde Game of Thrones da millet oluyor cekici geliyor, buradakileri de oldurelim dediler. Sezon finali olarak biraz sonuktu ama Man o War iyi tokatladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Billynin öldüğüne inanmıyorum, cesedi görünmedi. hapisten adadan falan biyerden çıkar gibi geliyor. Man o war sahnelerini biraz daha uzatabilirlerdi, yeterli gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 son 2 bölüm güzeldi gerçekten. Sezon finali de iyiydi. Gates'e ben de çok üzüldüm :( Billy ölmedi bence de. Hazineyi gömmüyorlardı sanırsam. Açıkta bir gemi vardı. Bir de o ispanyol savaş gemisi de yardım için onları arıyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sz< ispanyol gemisinin yan dönüp kapakları açtığı sahne... AHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kaptanın o an ki bakışı ve salışı efsane zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar