Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Blackbeardin giris sahnesi cok kotuydu bence. Adami konusturup ustune silahini cektirene kadar 3 kisi hasirt diye saplardi orda kilici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 aynen bencede adam 3 farklı silahla 3 kişi vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 fırtına sahneleri çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Bu sezon konu sindire sindire isleniyor. Haftaya buyuk bir deniz savasi baslangici gorebiliriz. Hocam Flint sezon ortasinda filan anca doner Nassau ya. O zamana kadar Reis Blackbeard a emanetiz. Sanirim donusu tam "turning the tables" bolumu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bu bolumde firtina oncesi sessizlikle gecti ama bundan sonraki 2 bolum efsane olucak. Ayrica super detaylar var abi bu dizide. Survive kalma yontemleri ve detaylar vs... Haftaya yamyamlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ep3 Blackbeard 9 wives diyip Vane'e bakınca bi an hiç biri sen etmiyosun diyecek Charles Vane de geçmişinde ipneymiş çıkacak sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ben de orada anlamadım. Oğlumu vane yoksa oglu yerine mi koyuyor kısırım diye adsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 he evladi yerine goruyor bunu evet. kendi seklimde birakacagim, ardimda birakacagim birisi olsun ben gidince diyor. dunyada bi izim kalsin diyor adam arabeske baglamis amk. gemi kaptani dedik, dolmus kaptani cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 progamer said: ep3 Blackbeard 9 wives diyip Vane'e bakınca bi an hiç biri sen etmiyosun diyecek Charles Vane de geçmişinde ipneymiş çıkacak sandım sdf ahahahah abi aynen bende bunu düşündüm flint-vali dalgasından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 hahaHA aynen bende salıcak kobrayı sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 +1 Ne guzel gidiyor bu sezon yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Masticore said: kısırmış işte lan oğlu yerine koymuş amele vane'i ki zamanında eleanor için satmış bunu. öyle oğul olmaz olsun amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Vay be tarihte oldugu gibi, Nassau zirt diye dustu. Simdi Vane in piracy maceralarina ve Nassau ya tekrar saldirmasina donecek dizi. Esas Flint in durumunu merak ediyorum, sonucta tarihi bir karakter degil. Su anki konu itibariyle en fazla 5.sezonu gorur dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bu diziyi ben cok gec kesfetmisim, 1 cirpida son bolume geldim . Ozellikle bu sezon cok iyi gidiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Güzel bölümdü Abi dizi cook güzel ya. Full politika,entrika ve savaş ama 10 bölüm yetmiyor mk.. Kim cikardıysa bu 10 bölüm hurafesini artık. Vikings geri vazgeçti keşke bunlarda düzeltse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Hakkaten iyi gidiyor sezon. Bu konuya sezonda 10 bolumden fazlasi zarar. Sonucta Nassau nun belli yazilmis tarihi mevcut, uzatirlarsa Muhtesem Yuzyil tadinda bisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ayrica dizinin yapim suresi uzun abi, firtina bolumlerinin cekimleri asiri uzun mesela, simdiki adadaki bolumler vs de belli yani cok calisildigi. ince ince calismis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rave Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 dizi hakkaten çok kaliteli ya.keşke şusu şöyle olsa daha iyi olucak diyebiliceğim hiç bişey yok.ha belki biraz daha gemi savaşı olabilir sadece.ki onuda çekince öyle güzel öyle kaliteli çekiyolarki tadı damağında kalıyo insanın,o yüzden.şu hornigoldun walrusu fırtınada kovaladığı sahneler falan müthişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 izledikçe assassin's creed oynayasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Vane gene satti Blackbeard i, ne icine oturdu adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Su bolumde biraz saçmaladi dizi Ulan bir gemi dolusu altınınız oldu. Koydunuz hisara ,mal gibi beklediniz.Şimdi yine hazine peşine düştünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xeph Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 jack eski arkadaşına turkish hookera benzemişin dedi huehue REKLAMIN KÖTÜSÜ OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Orada bir durdurup tekrar dinledim, ahahaha bizim hooker lar meshur oldu desene :) Masticore hakli, hazine olayi biraz tirt olmus. Sonucta eleman sikintilarini maroon lar cozdu. Gemi, silah, erzak lazim. Parayi bulsalar bile, Nassau gibi alisveris yapacaklari guvenli bir liman mevcut degil. O noktada yagmaya girer olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Hazine pesinde olmalari jackin anlattigi olaydan dolayi diye anladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 turks and kekos adalarindanmis turkish hooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sonraki 11.sayfa (Toplam 15 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Vay be tarihte oldugu gibi, Nassau zirt diye dustu. Simdi Vane in piracy maceralarina ve Nassau ya tekrar saldirmasina donecek dizi. Esas Flint in durumunu merak ediyorum, sonucta tarihi bir karakter degil. Su anki konu itibariyle en fazla 5.sezonu gorur dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bu diziyi ben cok gec kesfetmisim, 1 cirpida son bolume geldim . Ozellikle bu sezon cok iyi gidiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Güzel bölümdü Abi dizi cook güzel ya. Full politika,entrika ve savaş ama 10 bölüm yetmiyor mk.. Kim cikardıysa bu 10 bölüm hurafesini artık. Vikings geri vazgeçti keşke bunlarda düzeltse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Hakkaten iyi gidiyor sezon. Bu konuya sezonda 10 bolumden fazlasi zarar. Sonucta Nassau nun belli yazilmis tarihi mevcut, uzatirlarsa Muhtesem Yuzyil tadinda bisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ayrica dizinin yapim suresi uzun abi, firtina bolumlerinin cekimleri asiri uzun mesela, simdiki adadaki bolumler vs de belli yani cok calisildigi. ince ince calismis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 dizi hakkaten çok kaliteli ya.keşke şusu şöyle olsa daha iyi olucak diyebiliceğim hiç bişey yok.ha belki biraz daha gemi savaşı olabilir sadece.ki onuda çekince öyle güzel öyle kaliteli çekiyolarki tadı damağında kalıyo insanın,o yüzden.şu hornigoldun walrusu fırtınada kovaladığı sahneler falan müthişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 izledikçe assassin's creed oynayasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Vane gene satti Blackbeard i, ne icine oturdu adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Su bolumde biraz saçmaladi dizi Ulan bir gemi dolusu altınınız oldu. Koydunuz hisara ,mal gibi beklediniz.Şimdi yine hazine peşine düştünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 jack eski arkadaşına turkish hookera benzemişin dedi huehue REKLAMIN KÖTÜSÜ OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Orada bir durdurup tekrar dinledim, ahahaha bizim hooker lar meshur oldu desene :) Masticore hakli, hazine olayi biraz tirt olmus. Sonucta eleman sikintilarini maroon lar cozdu. Gemi, silah, erzak lazim. Parayi bulsalar bile, Nassau gibi alisveris yapacaklari guvenli bir liman mevcut degil. O noktada yagmaya girer olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Hazine pesinde olmalari jackin anlattigi olaydan dolayi diye anladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 turks and kekos adalarindanmis turkish hooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar