hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 off nasıl bir köylüsün sen eternal lol sıkıcı gereksiz uzun yer yok mu? ereborda smaugla kovalamaca sahneleri? senin beğenme eşiğin düşük her önüne geleni ağzın sulanarak izliyorsun diye başka kimsenin beğenmeme şansı yok mu filmi? uyarlama olarak rezalet, film olarak orta halli bi film. zoruna gidiyorsa okuma yorumları saçmalığa bak her şeyi beğenmek zorunda mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Eternal said: yani sen veya siz peter ceksın'dan daha iyi biliyosunuz. Kitaptaki kurguyu bire bir aktarmak yerine böle farklı noktalar koymanın filme katkısının olup olmicagını. Siz biliyosunuz peter jackson bilmiyo kitabı birebir aktarmayı. ben söliyim bidahaki projelerine kitaplardan çıkmasın birebir bassın sayfaları. offf şu anadolu köy toprağı kokan yorumu keşke önce atsaydın da hiç cevap vermeseydik LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 güzel dimi ADSFHAFDSFHDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adam türk ya direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Hamsipilav sen nickini degiştir abi herşeyden önce. lotr ve hobbit için çok alt ligsin şu nickinle.. yukardaki elf nickli arkadaşla tartışabilirim. sana cevap vermiyorum bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahgashashdsjnj eternal süpersin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 verme vallaha çok mutlu olurum elrondun yeğeni olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 jacabo said: simcik girdim eve film guzeldi ama bazi yerler gereksiz uzundu ilk filmi daha cok begenmistim Ilkini begenmeyen biri olarak o zaman hic gitmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 filmi izlemedim henüz ama canlısı olmadığı için muhtemelen görebileceğiniz en gerçekçi ejdarhayı sunan 250 milyon dolarlıklık filme burun kıvırmak akıllıca değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi okuduysan ejderhadan ziyade başka şeylere laf atıyor insanlar. herkesin dibi düşmüş zaten ejderhaya onda sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sauron gandalf yuzuklerin efendisinde sauronun dondugunu yuzuge dokununca anlamamis miydi? defalarca dol guldura gidip thrainle bile karsilasip sauronla karsilasmamisti. yoksa kitapta gecen bir sahneyi ben mi unuttum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Filmden yeni geldim imaxte izledim şunu başlığa yerleştirebilir misiniz ya IMAXTE IZLEMEYIN IMAXTE HOBBIT IZLEMEYIN RENK YOK ÇÜNKÜ IMAXTE IZLEMEYIN ilk filmi 3d izlemiştim, filmin nasıl geçtiğini anlamadımdı. bunu imaxte izleidm RENK YOK LAN SIYAH BEYAZ FILM IZLEDIK hiç etkilemedi, hiç alıp götürmedi, hiç masal havası vermedi. Dövüşen adamlar vardı benim için sadece bide bağıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 İMAX falan bilmemde film bana çok uzun geldi ya bi süre sonra anladık tamam bit artık falan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ayrıca sonundaki koydukları gey şarkısıda çok babalopucuptu. kelime bulamadım anasını satayım nitelendirecek. iyice iğrendim adamlrdan. hayır lorelol konular başka, PJ nin kendi fantazi dünyası falandır okta, AGA NEDEN RENK KOYMADINIZ FİLME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hamsilipilav said: mantık çerçevesi? thranduilin yanarlı dönerli yüzü, sauronception, kili kate aşkı. top kek. Birincisi çoğu = ing. Most Belki bu dille anlarsın. İkincisi, Sana laflar hazırladım Thranduil ile ilgili ayrıntılı bilgi nerede veriliyor tam bilmiyorum, Silmarillion u okumadım ama (wikisinde falan doğum yeri babası falan yazıyor) adam diyor ki filmde, adeta bir Tayyip Erdoğan gibi, biz dragonla savaşmayı İYİ BİLİRİZ. (Yüzü yaralanmış ve yüzünde sürekli bir illusion var). Ha bir yerde yazıyor mu, muhtemelen yazmıyor ama Thranduil in hem zamanında hem de şimdi neden cücelere yardıma gitmediğini seyirciye bilmemne elf kralının silmarilinin çalınmasından daha iyi anlatıyor. (Yusuf yusuf vs. sıkıcı kıçtan sallama elf tarihi detayları) Basitleştirme var, olmuş yani. Sauronception, burada katılıyorum ama (1-çoğu) kapsamında. Ama yapılmaya çalışılan şey Sauron un bilinen zırhlı formu ile gözü üstüste bindirmek falan, ama olmamış. Kili-Kate aşkı da (1-çoğu) ama tam bir aşktan bahsedebilir miyiz net değil. Kili seviyor işte standart LoTR elf görmüş (1-elf)tepkisi; Kate ise max. sevimli buluyor, kapanmış Legolas ı kıskandırmaya çalışıyor bile olabilir, 600 yıldır oyaladın beni aq şeklinde bilemeyiz, zaten kitapta olan bir şey değil, başına ne geldiğinden bize ne Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Suark said: ayrıca sonundaki koydukları gey şarkısıda çok babalopucuptu. kelime bulamadım anasını satayım nitelendirecek. iyice iğrendim adamlrdan. hayır lorelol konular başka, PJ nin kendi fantazi dünyası falandır okta, AGA NEDEN RENK KOYMADINIZ FİLME Ben HFR de izledim, renk ile ilgili bir sıkıntı yoktu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 berbattı imax berbat normal rexteki 3d bile basar buna gayet. renk yoktu baba, o güzelim mekanlar yani evde izlesem daha ii lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Suark said: Filmden yeni geldim imaxte izledim şunu başlığa yerleştirebilir misiniz ya IMAXTE IZLEMEYIN IMAXTE HOBBIT IZLEMEYIN RENK YOK ÇÜNKÜ IMAXTE IZLEMEYIN ilk filmi 3d izlemiştim, filmin nasıl geçtiğini anlamadımdı. bunu imaxte izleidm RENK YOK LAN SIYAH BEYAZ FILM IZLEDIK hiç etkilemedi, hiç alıp götürmedi, hiç masal havası vermedi. Dövüşen adamlar vardı benim için sadece bide bağıran hangi salonda izlediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi imax sadece daha buyuk ekran, sende bi yanlis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 5 yani neyle kıyalıorm mesela, önceki hobbit bundan 5-6 kat daha guzel goruntuye sahıptı hatta daha guncel ornek gravity bunu 7 ye katlar 4 e bolerdı ya. yanı adamların kıyafetlerını bıle secemıodum ben renk aynılıgından. parlak elfler dısında he bıde ozan dısında bısı anlasılmıodu gitmeyin abi imaxe aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 filmin tek kötü yanı gereksiz aksiyonla fazlaca uzun tutulmuş olması. onun dışında gayet beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Beyler sakin. Suark herzamanki gibi yine haksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi gidin o zaman izleyin imaxte. şindlerin listesinde bile daha çok renk var öle diim. uykum geldi izlerken, bitsede gitsek oldum. ilk filmin nasıl bittiğini anlamamıştım alıp götürmüştü bunda "pff yaee" oldum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Suark said: 5 yani neyle kıyalıorm mesela, önceki hobbit bundan 5-6 kat daha guzel goruntuye sahıptı hatta daha guncel ornek gravity bunu 7 ye katlar 4 e bolerdı ya. yanı adamların kıyafetlerını bıle secemıodum ben renk aynılıgından. parlak elfler dısında he bıde ozan dısında bısı anlasılmıodu gitmeyin abi imaxe aman diyim hangi sinemada izlediniz la bi yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 istinye park imax salon 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar