Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Godfather çok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ya yok leon'da birşey var.godfather beğenmeyene mafya sevmiyordur belki derler. lotr sevmeyene ama fantastik sevmiyordur derler. ama leon sevmeyince aptal oluyorsun sdfs forumda topu topu beğenmediğim iki şey var biri red dead redemption diğeri leon. rdr'nin ps3 grafikleri çöp olduğundan haklıyım da leon'dan kaybettik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 leonu begenmeyen sivil polistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Red said: leon gerçekten dünyada herkesin sevdiği bir tek benim sevmediğim bir film herhalde ahha. millet kutsalı yapmış resmen. olm forumda başka leon sevmeyenler varsa söyleyin lan korkmayın. biri daha yazmıştı önceden ama nickini unuttum. siz böyle dedikçe filme olan nefretim iki kat daha artıyor. bana özel mesajdan aslında pulp fiction hakkaten 4. sırada olmayı haketmiyor diyen goldbaren gelip burda millet yüklenmesin diye lafını etmiyor mesela ahah millet seviyor diye çekinmeyin lan sevmediğinizi söylemeye. kutsal mutsal degil abi ne alakasi var pulp fiction a brujjjj a laf soylemissin sey denir anlarim guzel film ama bana hitap etmiyor bidi bidi, bu al pacino nun oyunculugu bence cok kotu niye itiraf etmiyorsunuz sizde sevmiyorsunuz iste pipisi kocaman demek gibi oluyor genel olarak herkesin begendigi film guzel olmayabilir orda hak veriyorum ama sence kotuyse en azindan neden kotu oldugunu belirt, bizde neden iyi oldugunu belirtelim vs. bence zaten bugun sunu izledim diye posterini koyup puan veren kullanicilar boyle yapmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Red said: ya yok leon'da birşey var.godfather beğenmeyene mafya sevmiyordur belki derler. lotr sevmeyene ama fantastik sevmiyordur derler. ama leon sevmeyince aptal oluyorsun sdfs forumda topu topu beğenmediğim iki şey var biri red dead redemption diğeri leon. rdr'nin ps3 grafikleri çöp olduğundan haklıyım da leon'dan kaybettik ahah çocukken leon'u izleyip beğenmediysen you are dead inside başka açıklaması yok ya da leon türk televizyonlarında yayınlandığında menopoza andropoza falan girmişssindir çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 oha abi nasıl okudun. bruj beğenmeyen başkası. ben de o adamı savundum bakın millet güzel film beğenmeyebiliyor diye. da ona da ingiliz komedisi sevmiyordur bahanesi uyduruldu işte dfs. leon sevmeyene bahane yok. açıkcası sebep belirttim. içinde jean reno ve natalie portman olan filmleri genel olarak beğenmiyorum zaten. sonuçta sadece filmleri değil oyuncuları da sevmeyebiliyoruz. nasıl bazı oyuncular filmleri izletiyorsa bazısı izletmiyor. bir filmde jean reno veya natalie portman başrolse izlemiyorum. bu durumlarda anca şte oscar almış ya da leon gibi sevilmiş övülmüş filmleri izliyorum ayrıca genel olarak laflarımın başında da 'bence' kullanırım. bence iyi bence kötü diye. bu film boktan izleyen de maldır gibi bir yaklaşımım yok. pulp fiction ise kötü demedim asla. sadece abartı buluyorum.özellikle imdb 4. sırada oluşunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 abi leonu beğenmemek siyasi tercih olarak hala ak partiye oy vermek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Red said: bana özel mesajdan aslında pulp fiction hakkaten 4. sırada olmayı haketmiyor diyen goldbaren gelip burda millet yüklenmesin diye lafını etmiyor mesela ahah hodri meydan PULP FİKŞIN TARANTİNONUN EN VASAT 3. FİLMİDİR. filmde bi bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ahaha bak şimdi millet dökülür hakkaten kötü filmdi diye. aslında leon konusunda da 2-3 deskteçi bulsam çoğalıcaz inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Leon'un neyini abartiyosunuz bu kadar anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 cell 211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 zevksizler toplanmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Man of Steel Fena değil..eleman role iyi gitmiş..filme de boşuna 3d koymuşlar.. Bu arada filmdeki 4-5 sahne falan direk matrix revolutionstan ağır izler taşıyor :) morpheusu bile çalmış adamlar ama göbeklisini 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 boktan film is boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.mediastinger.com/wp-content/uploads/2012/12/Star-Trek-Into-Darkness-Teaser-Poster.jpg 7/10 eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 man of steel. 8/10 harika olmuş bence. actionun dibine vurdu. hakkaten şu ana kadar olan süpermen filmleriyle hiç alakası yok. superman değil man of steel idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 goldbären said: Red said: bana özel mesajdan aslında pulp fiction hakkaten 4. sırada olmayı haketmiyor diyen goldbaren gelip burda millet yüklenmesin diye lafını etmiyor mesela ahah hodri meydan PULP FİKŞIN TARANTİNONUN EN VASAT 3. FİLMİDİR. filmde bi bok yok. 2edge9me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 i am rubber you are glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Unstoppable Denzel abinin katkısıyla birşeye benzemiş film..çok iyi değil,kötü de değil,zaman geçirtmelik 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-iTwTwW0Rm2k/UXtGlb-QNYI/AAAAAAAAAhE/Fr4E-zkOuMg/s1600/the-impossible-poster06.jpg güzel film. Aglatti kerata. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sadece 30m €ya çekmişler. kamera arkasını falan izledim pek başarılı ve etkin kullanmışlar bütçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bu filmin ilk yarım saati baya başarılı gerçekten. ağlatıyor piç film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 filme nasıl ağlayabilirsin ya? sinirlenirsin vs ama ağlamak çok acayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ben sinirlenince ağlıyorum zaten ahah gladyatorde aglamıştım bi de. o ibne commodus'a nasıl sinirlenmiştim anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 filme nasıl sinirlenirsin ya? aglarsin vs ama sinirlenmek çok acayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar