pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 başlığı kısa tutmak istedim, bio. cinsiyet ve toplumsal cinsiyet diyeyim. dökülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Cinsellik ve cinsiyet değil mi konumuz, benim aklım durdu az önce. Edit: Aynen değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 said: Biyolojik cinsiyet anne karnında oluşur; toplumsal cinsiyet ise doğduktan sonra. Toplum içinde "kızlar şöyle olur, erkekler böyle olur" gibi aşılamalar toplumsal cinsiyeti öğretir. Kızlarla erkeklerin farklı uzunluklarda saç uzatmaları, pantolon ve eteklik giyme, kulağa küpe takma ya da takmama, saçı tokalama ya da tokalamama gibi farklılaşmalar toplumsal cinsiyet ile uyumlu duruma gelme davranışları olarak değerlendirilebilir. Bütün bu olgularda biyolojik cinsiyet değişmez, ancak toplumsal cinsiyet ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Cinsiyet olarak Erkek. Toplumsal cinsiyetimiz de Dişi. Ülkenin durmadan bir tarafına koyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 lezbiyen travesti ve erkek gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 İnsanın içinde bulunduğu çevre direkt etkili toplumsal cinsiyette, küpe takma, saç uzatma, görüşler, fikirler vs. Özentilik halk arasında ama bunun adı, küpe takmadım ben hiç mesela ama saç uzattım, gördükten sonra kendi görüşüyle modifiye ediyor insanlar. Kısa saçlı güzel kızlar da var mesela, uzun saçlı yakışıklı erkekler de var. Ama bakımlı uzun saç daha güzel. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ödevini bize yaptırcan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 cok kasıntı ve faşist bir toplumuz. Toplum cinsiyeti bilimsel olarak ispatlanmış şekilde feminen (bknz hofstede ve trompenaars çalışmaları) toplum cinsiyeti feminen olmasıan ragmen ataerkil bir yapımız var buda mindfuckın kralını yaşatıyor. Çok duygusalız ancak baskıcı bir toplum oldugumuz için herkes kendşnş frenlemeye çalışıyor, basınc artıp artıp bole patlıyor arada işte, basıncı alabilicek valflerimiz yok ve icad edecek gibide durmuyoruz. vatan=ana devlet=baba Herşeyi bilen, herşeyi goren ve yonetmesi istenen bir "Devlet baba" kultumuz var, bu devlet baba anamız olan vatana nahoş şeyler yapmaktan ve onun çocuklarını dove dove yetiştirmekten her donemde zevk alıyor. Devlet baba hala bizim için en iyisini bilenin kendisi oldugunu iddea ediyor ve "beğenmiyorsan bu çatı altında yaşama" yaklaşımı hakim. Otoriter devlet babaya haddini ve sınırlarını bildirdigimiz zaman herşey çok super olucak ancak once babadan her dayak yiyince asker dayıya kaçma veya teyzeye sığınma alışkanlığını bırakıp ruştumuzu ispat etmemiz lazım koşe yazısı gibi yazdım ulan, yozdili atıp beni alsınlar haber yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 http://i.imgur.com/SZUjseL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Ardeth said: ödevini bize yaptırcan galiba ödev değil ya finalde çıkma ihtimali var genel bilgim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 benim eşcinsel arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 dönem dönem ensest dönüyor cinsiyet standart sapması da %anadolu erkeği - %romantik erkek x %sevdiğini söyleyebilen kız. görüldüğü üzere baya bir mağara insanlığı, taş ocağımın kadını durumu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 istiyen o şekil geyinir.. yok abi ben yazamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 doğa ana, devlet baba. daha fazla ne diyim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 seksi çok yanlış foruma sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 sen seksi bi de bana sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bana sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yakışıklı kedim cengoyu görmedin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 çünkü görsen sormamı isterdin. YES Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Purr~ purr~ purr~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 tırnık mı atıyon gız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bu konuyu tartıştıktan sonra ne olcak paticik buluşmasıbmı yapcez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 30 erkek sinema salonunda bulusmayin da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 burdan 30 erkek çıkmaz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar