Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Selamlar, Dün öğlene doğru hesabım kapatıldı. Ve gerekçe olarak benim fake olduğumu düşündüler.. yıllar kullanıyorum ne alaka böyle birşey oldu anlamadım.. Neyse attık ID mizi mail yoluyla .. sormak istedigim başına gelen var mı ? ne kadar sürede açılıyor hesap geri.. nette baktım 2-7 diyen var.. iki hafta oldu diyen var.. maduruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Seni fernandes sanmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 benfakedegilim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=31smA4TRYv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 videoyu da gönderseydin idyle panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 (parazit yapmayayım da burdan sorayım yine, feysbuk'ta privacy yok mu? bilgisayardan giriyorum, sohbet kapalı, hala "burdasın ama mesajlara bakmıyorsun" diyor. mesaja da bakmıyorum da, orada olduğum niye görünüyor?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 geç düşme zımbırtısı olabilir.. bide cepte veya başka bi cihazda application'dan çıkış yapıp sonlandırmadıysan online görünebiliyor.. chat'i direk offline yapmana ragmen hala saatlerce online mı görünüyosun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ben fake değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://i4.ytimg.com/vi/31smA4TRYv0/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar