Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW - best MMORPG on the market

Xaiyn

Öne çıkan mesajlar

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/534914.asp

Bu adrese bakarsaniz herkes WOW a %90 ve uzeri puan vermis. Everquest 2 ye nispeten daa az puan vermisler, Gamespot WOW a 9.5 vermis, EQ2 ise 6.9 da kalmis!!

Daha ben oynamadim ama gorunen o ki WOW cok daha zevkli bi oyun EQ2 ye gore.. Ozellikle EQ2 de pvp falan olmamasi cok kotu, bence cok cabuk bayar oyun.

Gamespot review ini okudum ozellikle, adamlar MMORPGde breakthrough fln demisler.. Sanirim sonunda bekledigimiz MMORPG mizi bulduk..
Oynayan arkadaslar siz ne dusunuyosunuz, guzel mi ve uzun sureli, 1-2 sene fln oynanir mi bu oyun?

[Bu mesaj Xaiyn tarafından 01 Aralık 2004 08:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Betada oynadığım 1 hafta 10 günlük süre boyunca resmen büyülendik kaldık. WOW la yattık kalktık...Oynayamadığımız zamanlarda Wooowww diye uluduk....En son UO oynamaya başladığımızda böyle olmuştuk...WOW da yine UO gibi bağımlılık yarattı...biraz süre geçip lvl60 dak sonra oyun ne hale gelir bilemiyorum tabii ama şu haliyle bizde resmen bağımlılık yarattı...kesinlikle başlanması, oynanması lazım...Şu EU da bi başlasa...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle aşırı bir mmorpg tecrübem yok, sadece 4 ay swg ve şimdi de wow oynuyorum (oynadığım birkaç tane trial'ı saymazsak). kesinlikle bu oyun adamı başına bağlıyor, ben dün tuvalete zor gittim valla, ama dikkat normal hayata geri dönemiyorsun, insanı asosyalleştiriyor bu şey.[signature][hline]Zenthal - Orc Shaman - Dalaran
Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
standard, 01 Aralık 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
ama dikkat normal hayata geri dönemiyorsun, insanı asosyalleştiriyor bu şey.

Bunu genelde mmorpglarin 80% i yapar :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

allah aşkına blizzard'ın hangi kötü oynunu gördünüz?

bence en başarılı firma blizzard. starcraft diablo warcraft ne varsa onlarda. hastalarıyız. adamlar az oyun çıkartıyor, geç çıkartıyor ama çıkarttılar mı tam çıkartıyorlar.

dogal olarak WOWda en basarılı mmo.
diğer bir blizzard başarısı daha,

süfer oyunlar çıkaran aşmış bir firma blizzard,
koçum benim.

[Bu mesaj karakedi tarafından 01 Aralık 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynen uo'dan sonra hissediğim sendromları wow yaşattı bana.

- evde değilken eve dönüp wow oynamak için delirme
- bilgisayarı açarken kalbin küt küt atması
- oyun introsu geldiğinde içinize bir sıcaklık yayılması
- 5 saat oynadığınız halde sanki bilgisayarın başına 5 dakka önce oturmuşsunuz gibi gelmesi
- 1 saatliğine kapatılan serverın açılmasını beklerken sanki aylardır bekliyorsunuz hissine kapılma

ve daha niceleri. aşık oldum galiba.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter Artik ! Blizzard'a hemen dava aciyorum. Bu nedir ya. Hayatimi curuttu... Orta okul hayatim starcraftla gecti. Cafelerde arkadaslarla, clan maclari vs. Ardindan lisede 4 sene diablo oynadim. Yapmadigim karakter, oynamadigim sekil semayat kalmadi. Online'idir, LAN'idir neyi varsa oynadim. Simdi de WoW ve universite hayatim sona erdi ericek. Istemiyorum artik oyun moyun cikarmasinlar ya. Bu neya ! Bu kadar guzel oyun da yapilmaz ki kardesim. YETER !
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar aslında hepimiz matrixsel hayata gönüllü sokmak için uğraşan gizli bir örgütün temsilcileri bir müddet sonra 19 saat wow oynama falan yetmiycek hadi kurtulun bedenlerdende 24/7 oynayalım diye bizi baglaycaklar makinaya vücudumuz arada enerji üretecek onlarda bunu kullanacak burrrz gene saçmaladım ama ciddi anlamda us openda ben hayattan kopmuştum 2 gün yemek yemedim arada instance geçişi yaparken hızla mandalina alıyorum önüme ve her fırsatda parça parça soyarak yiyorum falan . Sadece tuvalet ve 5 belki 6 saat uyku için oyun başından kalktım .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
standard, 01 Aralık 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
öyle aşırı bir mmorpg tecrübem yok, sadece 4 ay swg ve şimdi de wow oynuyorum (oynadığım birkaç tane trial'ı saymazsak). kesinlikle bu oyun adamı başına bağlıyor, ben dün tuvalete zor gittim valla, ama dikkat normal hayata geri dönemiyorsun, insanı asosyalleştiriyor bu şey.
türkiye ortamında sosyal hayatta ne varki zaten her zaman biri burnunu sokar işine,en azından asosyal olsanda eğleniyosun bi sürede olsada sıkıntılarını üzüntülerini unutuyosun önemli olanda bu yoksa asosyal olmuşum ne yazar olmamışım ne yazar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Bende karakediye katiliyorum.Blizzard in hangi oyunu kötü olmuski WoW kötü olsun :) Adamlar harbiden geç çikariyo oyunlari ama oyunlar harika oluyo...Ben WoW dan sonrasini merak etmeye basladim.Baya bi para kazanicak blizzard wow dan..Bakalim nasil bisi çikarticaklar...Artik dusunemiyorum bile :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh valla bu dediklerinize sevinsem mi uzulsem mi karar veremedim :) Super oyun olmasi cok iyide sosyal hayatimizin darbe yiyecek olmasida kotu tabi neyse artik bi sekilde disiplin edicez kendimizi :)
8 ay fln araliksiz UO oynamistim bende zamaninda aman tanrim yani inanilmaz zevkliydi, Europaya pingim o kadar rezalet olmasa (500-1000 arasi) dahada oynardim..
Sora swg aldim ama UOda aldiim zevkin 10da birini bile alamadim 1 aydan sora acaip baydi oyun..
WOW daha baslangicta bu kadar zevkliyse ileriki zamanlarda dusunemiyorum oyun iyince oturdugunda, expansion packler fln ciktiginda..
Sosyal ağlarda paylaş

Camur atmayla ne ilgisi var ben kendi gorusumu soyluyorum sadece. Dikkat edersen orda "bence" kelimesi var. Beni pvp olmayan bi oyun cabuk bayar yani, seni baymayabilir tabi gider onu oynarsin beni alakadar etmez, ama herkes kendi gorusunu soylemekte ozgurdur.

EQ2 ile WOW u kiyaslamamin sebebide 2 sininde cok beklenen ve ayni zamanlarda cikan mmorpg olmalari.. Sonucta bi tanesini secmek durumundayiz o bakimdan bende wow un daha yuksek puan aldiini ve daa beenildiini soyledim sadece olay bu. Kiyaslamalar her yerde yapilir arkadasim ozellikle oyunlarda, niye bu kadar ustune alindin anlamadim.

[Bu mesaj Xaiyn tarafından 03 Aralık 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadigim neden surekli wow ve eq2nin karsilastirildigi..
bana gore iki oyun farkli kulvarlarda, eq2 de pvp olmamasi en buyuk kayip yani.
wowu daocla karsilastirin, baska pvp olan oyunlarla karsilastirin ama neden eq2? :)
diger oyunlari zaten ezip gecmis eq2 yeni wow da yeni diyosaniz o baska tabii. ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 03 Aralık 2004 07:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...