Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Arkadaslar, herkesin ayaklandığı ve yeni politik bir çözüm aradığı bu dönemde, italya'da, berlusconi sonrası oluşan güzel bir örneği paylaşmak istiyorum. http://en.wikipedia.org/wiki/5_star_movement Sizce böyle internet tabanlı şeffaf bir sistem türkiyede ne kadar tutabilir? Olursa nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Vekilleri hacklerler Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 çok ekonomik ve pratik bir sistem uygulamada, önemli olan bu işi organize edicek olanların güvenilirliği, FSM'de komedyen ve web uzmanı olmak üzere iki kişinin liderliğinde ilerliyor bu proje, anladığım kadarı ile bu komedyen muhalif ve söyledikleri benimsenen biri. kendilerine parti demiyorlar zaten, büyük ihtimalle parti binaları filan yok ilk seçime girdiklerinde. vekil adayı seçme ve değerlndirme işleri nasıl yapılıyor biraz flu geldi bana kuruluşalrında internet üzerinden demokratik seçimler yapmış olabilirler ama ilerleyen dönemde çekirdek bir kadro oluşucaktır. Türkiye de elbette yapılabilir ama %10 barajı kuruluş aşamasında çok zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Editör Parti açıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 facebook'a italya'da olduğu gibi yapalım cem yılmaz'ı çıkaralım tek başına iktidar olsun yazmıştım. şaka maka tek başına olacak potansiyeli var adamın ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 burda da bir iki sağlam ünlünün ve iş adamlarının desteklemesi lazım öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 cantug said: Editör Parti açıcak sanırım. AHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 keyword: beppe grillo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bu herifler italyan meclisinde geziparkına selam çakmış. iyi hoş bi hareket gibi duruyor. türkiyede korsan parti hareketi de var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Olması gereken bu zaten. Bıktım artık bir ayağı mezarda olan, dediğimi anlamayan adamların ülkeyi yönetmesinden. Bildiğin dinazorlar yönetiyor memleketi. Devirleri kapandı bunların. Meclisin yaş ortalaması 30 larda olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Dünya buna gidiyor zaten önümüzdeki 20 sene boyunca bunları göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bu da gündemle ilgili, hehe...trfik polisi gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar