Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Millet düzeldi diyor ama durum vahim Tıkla[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 May 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 May 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hafiften bi duzelme hissettim ben sizde hissettinizmi ?[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hayır bir gelişme yok[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hiç bi düzelme yok bende[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Cık[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 düzelecek gibi de değil off[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aslında alışmadım dersem yalan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 e alıştı insanlar tabi yahoo mahoo bi yer açılmayınca[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Offffff nedense bir daha eski hıza gelmeyecekmiş veya gelse hatta daha hızlı bile olsa tatmin olmayacakmışız gibi geliyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben daha hızlı olacagı dusuncesındeyım.Ya da en azından hıc bır zayıflama olmayacak.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ama bir gelse bari ya :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Okulda kablodan giriyorum orda biraz düzelme var aslında kablo iyi durumdaydı bu sabah[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Gece 4 gibi bayağı iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 4-7 arası en rahat olduğu zaman yatın erken kalkın sömürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben hissettim inceden bir düzelme![hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya düzelme şu yüzden oluyor , baktı millet giremiyor hiç bi yere internet cafe ler falan bomboş artık millet girmiyor nette , dün sabah 6 gibi 21kb ile download yaptım , yahoo malimi okudum yolladım , şimdi değil 21kb , 2,1kb yaparsam göbek atacam offffffff allahım offfffffffff[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben dial up ım sorunluyum yine telefon hattı çeksen nolacak ki[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 demin 700 800 pingle soldat oynadım :) düzelme var biraz :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Sanırım Singapurdan gemi 30 unda çıkmış. Normal gemi geliş zamanı 20 gün ve civarı fakat sanıyorum bu gemi tamir gemisi olduğu için daha hızlı yol alıyodur. Tahminim 14 gün civarında olay yerine ulaşıp kablo tamiri içinde 1 gün desek toplamda; 14+1-2(2 gün geçti yola çıkalı)=13 güne inşallah internetimiz olacak. Buda tahmini verilen 6 haziranı doğrular nitelikte.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Walla dial up ile baalanıyom, mutluyum (0822li hatların tarifeleri dışında) istediğim siteye girebiliyom :D halen giriyom yahoo "çot" diye açılıyo NIAHHAHAH[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Dialuplan bende mutluyum ama Ouz_UFO ay sonunda fatura gelincede kablolar bize gülüyo :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 olsun deişik teknikler war. mesela bi siteyi mi açıyosun atıyorum itiraf.com... (hergün bakarım da) sitede bakıcaam bütün sayfaları açıyorum soora hattı kesiorum saatlerce okuyorum... Ayrıca hafta içi bundan başka bişey için fazla girmiyorum. Sadece akşam 10:00 dan sonra giriyorum (yannız dikkat 9:59 da da girseniz sabah tarifesi giriyor onun için saat 10'dan bi on dakka sonra falan girin) pazar günleri istediğim saatte istediim gibi baalanıyorum. böle yani fatura 30 milyonu dooru düzgün geçmio :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Afterdeep, 01 June 2003 02:07 tarihinde demiş ki: Sanırım Singapurdan gemi 30 unda çıkmış. Normal gemi geliş zamanı 20 gün ve civarı fakat sanıyorum bu gemi tamir gemisi olduğu için daha hızlı yol alıyodur. Tahminim 14 gün civarında olay yerine ulaşıp kablo tamiri içinde 1 gün desek toplamda; 14+1-2(2 gün geçti yola çıkalı)=13 güne inşallah internetimiz olacak. Buda tahmini verilen 6 haziranı doğrular nitelikte.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) ben gemi 30 mayıs saat 21 de kaza yerine ulaşmış diye biliodum? eminmisin bu söylediklerine?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar