Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzon Hakkinda

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Selamlar.

Trabzonda yasamis veya yasamakta olanlar cevaplarsa sevinirim.

Italyan bir bayan arkadasim buyuk ihtimalle Trabzon'da bir yil yasamasi gerekecek isinden dolayi. Gitmeden de bana sordu nedir ne degildir diye.

1- Oncelikle ayda 1k euro maas alacak. Kalacak yer karsilaniyor. Bu para ile kalan butun masraflarina trabzon'da rahatlikla yeter diye dusundum. Dogru mu?

2- Peki en az ne kadar maas ile, kira gideri olmadan yasanabilir? Kabaca bir rakam verebilir misiniz?

3- Kosmayi sevdiginden ve her gun kosuya ciktigindan, Trabzon'da sehir etrafinda falan kosmasi sizce garip karsilanir mi? Sehirde kosu yapan bayanlar nerelerde kosuyorlar? Ya da hic kosan bayan gordunuz mu? Giyim tarzi olarak da genelde tayt ve t-shirt giyer. Sizce tayt giymesi uygun olmaz mi orada?

4- Ben trabzon insani gayet iyidir ve arkadascadir. Bayanlara taciz falan yapanin azina sicarlar diye biliyorum. Bu arkadas yabanci, turkce konusmayanlara nasil bir bakis acisi var? Hic tecrube etmis bir yabanci arkadasiniz oldu mu trabzonda?

tesekkurler.
Mesaj tarihi:
1k euroyla çok rahat yaşar kira gideri olmadan.

Şöyle söyliyim, aynı parayı (bazı aylar 300 400 lira fazla) kazanıp ayda kira + fatura 600 civarı harcayıp üstüne kenara 1000 lira koyuyorum (gerçi sabah kahvaltısı ve öğle yemeğine para vermiyorum gibi bir şey, kira kadar farkettiriyordur muhtemelen)
Mesaj tarihi:
kalacak yer derken
interneti elektiği suyu ısınması 1k euro dışındaysa

gayet lux bir yaşam sürer
yemekler de şirketense, hayvan gibi parar biriktirir

bunlar karşılanmıyorsa, maaşın yarısını harcamış olur (yemek dahil)
  • Yeni Oluştur...