serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fake değilse sorry. Ama cidden köpeğe insan muamelesi yapılır mı yahu Augmentine vs. Ha veteriner kontrolünde olur neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 duygutaskin said: arkadaşım öykünün 3 aylık pug cinsi köpeğine dışkı tahlili yapıldı ve dışkısı mukuslu ve kanlıymış ve tahlil sonuçları şunmuş 2-3 lökosit 1-2 eritrosit ve iştahsızlık varmış yediği mamasını zorla yiyormuş hiç annesini emmemiş ve doğduğundan beridir mama ile besleniyormuş iki hafta önce patisinde kızarıklıklar görülmüş patisinin üstünde ve vet alerji demiş ve ve iki buçuk aydır kusma oluyormuş köpeğinde ateş yokmuş iki farklı antibiyotik ve iki farklı soğuk algınlığı ilaçları kullanmış öykü köpeğine ve hiç bir fayda olmamış köpeği kustuğu zaman çıkan şeyler şeffaf sümüksümüş ve öykünün köpeğinin göbeği kaşınıyormuş habire kaşınıyormuş öykünün dediğine göre ve öykü netten araştırma yapmış kanser bile olma ihtimali varmış böyle durumlarda ve köpek nefes alamayıp bayılmış öykü ve ailesi soluğu veterinerde almış ve köpek durmadan yatıyormuş yol yürüyemiyormuş tıkanıyormuş sürekli ağlıyormuş dışarı çıkınca ve evdeyken huzurluıymuş ve ama dışarı çıkınca öykünün köpeği gergin oluyormuş içine kapanıyormuş sinirli oluyormuş öykünün köpeği sabaha kadar uyumamış duygu diye bir abla var dedi köpeklerde ritim bozukluğu olabiliyormuş demiş ve belkide basit bir üşütme olabilir demiş öykü pediatrik bebek şurubu içirmiş ama son kullanma tarihi 07.2013 yazıyormuş sonradan bakmış son kullanma tarine 7 ve öykü dedi köpeğinin kanında bazı siyah katı gibi şeyler olduğunu söylüyor ne olabilir köpek idrarını tutamıyormuş damla damla akıyormuş idrarı veteriner demiş bakteri var demiş ilaç vermiş ama hayla tutamıyormuş köpeği çok sık sık kabızlık yapıyormuş ve kuru kayısı kuru erik sıvı ve lif ağırlıklı beslenme şeklini uyguluyormuş öykü 1 tane kuru kayısı 1 tane kuru erik veriyormuş öykü ve ilaç olarak debridat fort dubhalac dicetel duspatalin veriyormuş öykü dün gece 01:00 da öykünün köpeğinde halsizlik varmış ve saat gece 2 civarında ateşinin olduğunu farketmiş ve öykü köpeğe duş aldırmış ama inmemiş sirke sürcekmiş vücuduna köpeğinin ama zararlı olup olmadığını bilmiyor ve bende bilmiyorum alalhını seversen noktalama işareti kullan. mal gibi nefessiz kalıyorum okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Köpeğe augmentin mi vermişler. Lan o beni bile ishal yapıyor. Köpek midesini siciyordur simdi garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ayva püresi vermişler köpeğe ya.3 kere tekrar tekrar okudum kafam bassın diye. evcilikmi oynuyosunuz köpekle napıyosunuz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 öykü zihinsel engelli değilmiş dediğiniz gibi öykü köpeğe insan muamelesi yapıyor ve veteriner demiş öyküye köpek 3 aylıkken dışarı çıkartılmaz diye ama bu çıkartmış ayva püresi veriyormuş babasıyla augmentin de vermiş ve öykü akşamları köpek kabız olmasın diye kuru kayısı veriyormuş ve 1 tane eriğin içini de veriyormuş ama hayla köpek kabızlık yaşıyormuş ve hayla kabızmış kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 noktalama işaretleri önemli vesselam. tl dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 duygutaskin said: öykü zihinsel engelli değilmiş dediğiniz gibi öykü köpeğe insan muamelesi yapıyor ve veteriner demiş öyküye köpek 3 aylıkken dışarı çıkartılmaz diye ama bu çıkartmış baya zihinsel engelliymiş ozaman işte.götürsün veterinere ben mallık yaptım köpeğimi dışarı çıkarttım virüs kaptı büyük ihtimalle desin. yada versin o köpeği.sonrada psikoloğa falan gitsin. 2.seçenek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Hem de iki tane vermiş bir gramlık. Allah belasını vermesin el kadar köpek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 off ne biçim konu lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yaşlar 10dan büyükse bende pugım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 köpek durmadan ağlamış bugün öykü de ağlamış bütün gün köpeğe vuruyormuş ailesine sinirlenip bazen öykü kafasına hafifçe vuruyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Oha 1 gramlık mı bide? Dikkat etmemiştim yuh yani o kadar ağır antibiyotik verilir mi hayvana :( Versin o köpeği barınağa filan yazık cidden yavruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Trole dondü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 beyler polisin yeni silahı bu kaçın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ben hiç kimsenin silahı filan değilim ciddiyim yalanım yok benim allah çarpsınki ciddiyim yalanım yok ve köpeğe ağır antibiyotik yüklemiş öykü ailesi zaten köpeği vermek istiyorlarmış ama öykü vermeyin diye ağlıyormuş ve aileside öyküyü kıramıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 trol olsa azcık noktalama işareti kullanır alışkanlıktan filan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hay skeyim kopegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar