duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arkadaşım öykünün 3 aylık pug cinsi köpeğine dışkı tahlili yapıldı ve dışkısı mukuslu ve kanlıymış ve tahlil sonuçları şunmuş 2-3 lökosit 1-2 eritrosit ve iştahsızlık varmış yediği mamasını zorla yiyormuş hiç annesini emmemiş ve doğduğundan beridir mama ile besleniyormuş iki hafta önce patisinde kızarıklıklar görülmüş patisinin üstünde ve vet alerji demiş ve ve iki buçuk aydır kusma oluyormuş köpeğinde ateş yokmuş iki farklı antibiyotik ve iki farklı soğuk algınlığı ilaçları kullanmış öykü köpeğine ve hiç bir fayda olmamış köpeği kustuğu zaman çıkan şeyler şeffaf sümüksümüş ve öykünün köpeğinin göbeği kaşınıyormuş habire kaşınıyormuş öykünün dediğine göre ve öykü netten araştırma yapmış kanser bile olma ihtimali varmış böyle durumlarda ve köpek nefes alamayıp bayılmış öykü ve ailesi soluğu veterinerde almış ve köpek durmadan yatıyormuş yol yürüyemiyormuş tıkanıyormuş sürekli ağlıyormuş dışarı çıkınca ve evdeyken huzurluıymuş ve ama dışarı çıkınca öykünün köpeği gergin oluyormuş içine kapanıyormuş sinirli oluyormuş öykünün köpeği sabaha kadar uyumamış duygu diye bir abla var dedi köpeklerde ritim bozukluğu olabiliyormuş demiş ve belkide basit bir üşütme olabilir demiş öykü pediatrik bebek şurubu içirmiş ama son kullanma tarihi 07.2013 yazıyormuş sonradan bakmış son kullanma tarine 7 ve öykü dedi köpeğinin kanında bazı siyah katı gibi şeyler olduğunu söylüyor ne olabilir köpek idrarını tutamıyormuş damla damla akıyormuş idrarı veteriner demiş bakteri var demiş ilaç vermiş ama hayla tutamıyormuş köpeği çok sık sık kabızlık yapıyormuş ve kuru kayısı kuru erik sıvı ve lif ağırlıklı beslenme şeklini uyguluyormuş öykü 1 tane kuru kayısı 1 tane kuru erik veriyormuş öykü ve ilaç olarak debridat fort dubhalac dicetel duspatalin veriyormuş öykü dün gece 01:00 da öykünün köpeğinde halsizlik varmış ve saat gece 2 civarında ateşinin olduğunu farketmiş ve öykü köpeğe duş aldırmış ama inmemiş sirke sürcekmiş vücuduna köpeğinin ama zararlı olup olmadığını bilmiyor ve bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 veterinere götürün hadi naş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 evet burası paticik forumu veteriner yan forumda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gaz yapmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 paticik gorunce yanlis sey etti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 götürdük ama hayla köpek iyileşemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Hala iyileşmese sorun yoktu ama hayla iyileşmediyse durum kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 öykü nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi bırakın şu tarzı artık ya ağzına yüzüne ettiniz forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ginaly said: öykü nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 olayda öykü ve duygu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 too long =( tıklamalı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ben köpek beslemiyorum ki neden beni olaya soktunuz benim köpeğim yokki ve öykü iyi nodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sen git oyku gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 duygutaskin said: arkadaşım öykünün 3 aylık pug cinsi köpeğine dışkı tahlili yapıldı ve dışkısı mukuslu ve kanlıymış ve tahlil sonuçları şunmuş 2-3 lökosit 1-2 eritrosit ve iştahsızlık varmış yediği mamasını zorla yiyormuş hiç annesini emmemiş ve doğduğundan beridir mama ile besleniyormuş iki hafta önce patisinde kızarıklıklar görülmüş patisinin üstünde ve vet alerji demiş ve ve iki buçuk aydır kusma oluyormuş köpeğinde ateş yokmuş iki farklı antibiyotik ve iki farklı soğuk algınlığı ilaçları kullanmış öykü köpeğine ve hiç bir fayda olmamış köpeği kustuğu zaman çıkan şeyler şeffaf sümüksümüş ve öykünün köpeğinin göbeği kaşınıyormuş habire kaşınıyormuş öykünün dediğine göre ve öykü netten araştırma yapmış kanser bile olma ihtimali varmış böyle durumlarda ve köpek nefes alamayıp bayılmış öykü ve ailesi soluğu veterinerde almış ve köpek durmadan yatıyormuş yol yürüyemiyormuş tıkanıyormuş sürekli ağlıyormuş dışarı çıkınca ve evdeyken huzurluıymuş ve ama dışarı çıkınca öykünün köpeği gergin oluyormuş içine kapanıyormuş sinirli oluyormuş öykünün köpeği sabaha kadar uyumamış duygu diye bir abla var dedi köpeklerde ritim bozukluğu olabiliyormuş demiş ve belkide basit bir üşütme olabilir demiş öykü pediatrik bebek şurubu içirmiş ama son kullanma tarihi 07.2013 yazıyormuş sonradan bakmış son kullanma tarine 7 ve öykü dedi köpeğinin kanında bazı siyah katı gibi şeyler olduğunu söylüyor ne olabilir köpek idrarını tutamıyormuş damla damla akıyormuş idrarı veteriner demiş bakteri var demiş ilaç vermiş ama hayla tutamıyormuş köpeği çok sık sık kabızlık yapıyormuş ve kuru kayısı kuru erik sıvı ve lif ağırlıklı beslenme şeklini uyguluyormuş öykü 1 tane kuru kayısı 1 tane kuru erik veriyormuş öykü ve ilaç olarak debridat fort dubhalac dicetel duspatalin veriyormuş öykü dün gece 01:00 da öykünün köpeğinde halsizlik varmış ve saat gece 2 civarında ateşinin olduğunu farketmiş ve öykü köpeğe duş aldırmış ama inmemiş sirke sürcekmiş vücuduna köpeğinin ama zararlı olup olmadığını bilmiyor ve bende bilmiyorum 3 aylık köpeği dışarımı çıkarıyomuş gerizekalı öykü? bide veterineri değişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 pug zaten çetrefilli köpek iyi bakmazsan diker nalları veterinere götür pugdan gerisini okuyamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 duygu izmirli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sivil polis beyler bu gündemi değiştirmeye çalışıyor linç edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sivil mivil ... neyse şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 git pati pete aç bura konu dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 pug seveni severim belliki neşeli insanlar 1. corgi 2. pug http://img.pandawhale.com/post-11759-Say-That-To-My-Face-Pugs-Talki-4Mvo.gif http://img.pandawhale.com/40396-Party-Hard-Pug-gif-zmAC.gif http://img.pandawhale.com/40400-pug-shampoo-bathtub-gif-CcUQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bu paragrafta kac kere oyku yazilmistir bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 öykü yakışıklı kedim cengoyla tanışmış myıydn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hadi virgülü geçtimde bi nokta koyaydın ortasına falan.soluğum kesildi okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar