goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abiler actioncam modası var, eyvallah herkes alıyor. ancak balıkgözü olmadan, sabit geniş planlar yakalayabilen fakir edition kameralar var mı? elimize para geçtikte değişik lensler alabileceğimiz, amatör düzeyde yönetmenclik oynayıp, vasatın bir üstü homemade filmler çekebileceğimiz? yoksa DSLR farz mı? fiyat ürüne göre 2k tl (muadili döviz) oynayabilir. çok süper bişeyse borç harç alırım belki eheh. amacım hobi olarak teknikleri vb öğrenmek, heveslenmek vb. film look tabi ki olmuyor ama çamur gibi de olmasın. nelere bakmalı nedir ne değildir tuto pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 PoV mu çekeceksiniz lam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 amatör öyle değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicpocketcinemacamera Bu da ilk footage'ı http://www.youtube.com/watch?v=5HFTJ7kgDPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 2000tl güzel para canon 650D veya 60D alınabilir. Kit lensin yanına ucuz 50mm ile her şeyi çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sitesi çok janjanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ya slr diyecekseniz slr kullanan adamlardan alırım zaten ödünç. onu soracaktım. blackmagic güzel duruyor bi inceliyorum hhmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ARKADAŞIM PİYASAYA ÇIKMAMIŞ Kİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 1 ay sonra çıkıyor. Şu fiyata başka memnun edecek ürün yok piyasada, kamera çok iyi. RAW çekiyor bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bana da öyle geldi. dinamik range de o fiyata iyi yani. slr çekince ben slrım, ben slrım diye bağıryor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 off para olsa da cinema, hatta production olanını alsak ortaklaşa alalım mı bi gün sende bi gün bende durur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi sen baya film kamerası mı arıyosun, 2k'ya olmuyor o iş? kaldı ki film look dediğin olay full frame dslr'larla tam olarak yakalanmakla birlikte apsc sensörlü dslr'larla da oldukça yakınına gelinebiliyor. öte yandan blackmagic dediğiniz kamera dslr'dan daha yetersiz her anlamda tek esprisi ufak olması. onun gibi tonla aynasız var zaten piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi ben 2kya yakalayalım demedim ki zaten, yaklaşalım dedim e şimdi hanginize inanacağız slrcı vs kameracı FIGHT büyük ihtimalle hangi amatör yola girersem onun savunucusu olacağım ben de. ufak olması çok dert değil aslında ama başka kolaylıkları varsa kıyaslayamıyorum. sitesine bakınca inception bununla çekildi 70mm gücünde bu dese inanırım sdf gerçi biraz "low budget film making" falan diye gezineyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Blackmagic "başlangıç" için EN İYİ seçenek. 4000$ çıkabiliyorsa cebinizden direk almanız gereken kamera Blackmagic 4k'dır bence. 5D Mark 2 bunun arkasından gelir anca. Compact modeli de çok şirin. İkisidi de oldukça compact zaten. Yani 4k'yı alıp tek objektif ile foto makinesi gibi taşıyabilirsiniz yanınızda, direk on the go sinema kalitesi oluyor. Birkaç testini görmek lazım tabi. Yüksek kare problemi var sadece ama oda bu "price point" içinde beklenemeyecek birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 samaella said: PoV mu çekeceksiniz lam ! Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://www.gokamera.com/Kategori/Gopro-Kameralar-pmk1.html bu işine yarar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Go Pro 3 kullanan deneyen var mi ? Donuyor, brick oluyor, aletler faulty diye rivayetler var nedir acep asli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aksiyon istemiyorum dedim bir daha go pro linki verirseniz ntv logosu yapıştırır meydana iterim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Istesen yapabilicen sanki aksiyonu o dombili halinle. Kendim icin soruyorum la ben. Gerci bana bile degildi o post ama olsun, dombili yazma firsatini kacirmazdim! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sdfsdfsdf gp por = aksiyon çeker değil ki abi go pro = aksiyona dayanıklı önceliği. ben araba çarpıştırcam belki blackmagic ile??? lath sevdim ben bunu, ilk alanlardan olacağım sanırım. en kötü rate my poo için top notch çekimler yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 uzun cekicem inatcıtyım diyosan video alda, yoksa taibki dslr abi. her türlü döver cok pis hemde. ayrıca takarsın laptop'a direk oraya atar süre sorunuda olmaz. lenmsdi ucuz kendisi ucuz imkanlar daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 film look? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 lan bu adamlar da yalancı ama abi bu SLR http://www.blackmagicdesign.com/media/5391488/dynamic-range-1.jpg bu da bizimki demişler http://www.blackmagicdesign.com/media/5391493/dynamic-range-2.jpg ama hayvan gibi yanıltıcı geldi bana. hani slrda kabak gibi güneş var içeri vuran, öbüründe yok falan. korktum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 homemade candır <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 abi karıştırma dur ŞŞ ALO LATSPEL CÜCE, LAFI BIRAKIP KAÇMAYIN LAN BAKIN Bİ KONUŞCAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar