Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil donmesi hastaligi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun. geçenlerde bir arkadaşım oldu açık bıraktılar onun da yarasını. baya sıkıntılı geçti onun özellikle ilk haftalar pansumana git gel baya sıkıntı oluyor. sonra alıştı ama.

ben yıllar önce olmuştum benimkini dikmişlerdi. acaba açık bırakılması daha mı sağlıklı bu aralar daha çok tercih ediliyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın bahsi geçmişti de çok eskide kaldı tabi. Kısaca o izler mide diyafram ve abdominal aort atar damarına yapılan ameliyatlarımın toplama. Arada bir tanede karın fıtığı ameliyatı var. Fıtık harici olanlar bıçakla yaralanmadan dolayı.

Ama koyma amacım şükredin abi dönen kıla. Ameliyatın her türlüsü kötü evet ama beterin beteri var cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kil donmesinden kil donmesine degisiyormus o. Ayaga kalkip dolanabiliyorum, is olsa ona da giderim su an ama uzerine oyuramiyorum. Benimki yukarlardaydi, oturunca ustune gelmedigindne rahatim ama daha asagida olsaydi hala yuzustu yatiyor olurdum. Sirtustu filan yatamiyorum hala. Ya dimdik otur, ya da yuzustu uzan, olasi pozisyonlarim bunlar.

Ama acik ameliyat bu, bir ay boyunca hergun iki pansumanli olan, o da ayri dert. Kapali, dikisli ameliyatta (ilk konuyu actigimda onu yapacaklardi, sonra baska hastane buldum acik amaliyat yaparim diyen) hala 10-15 gun yuzustu yatiyorsun, kalkip yurursen filan dikisler patlayip yara tamamen acilabiliyor. Bir de buyuklugu onemli, benimki daha 4-5 ay olmus. 4-5 yil gitmeyenler varmis. Benim yara hala surekli agriyor ama agri acidan cok rahatsizlik veren bir seviyeye indi. 4-5 yil gitmeyenlerin basina neler geliyor dusunmek istemiyorum. 10-15 yil gitmeyen bile oluyormus, en sonunda dayanilmayacan hale gelince gidiyorlarmis.

Kuyruk sokumunun hemen ustundeydi benim asil donuk, acikta; bir tane delik sadece kuyruk sokumunun hemen icindeydi. Iki tane vardi zaten. En iyi yerlerden biriymis sanirim, sansliyim nispeten.

Su adama gittim: http://mevluttopbas.net/ Tavsiye ederim. Canimi yakti ameliyatta ama 3-4 dakika surdu sadece. Bundan once gittidim spinal tap ve kapali ameliyat yapacakti.
Sosyal ağlarda paylaş

mevlut topbas ankaradaki en has be has kasaplardan biridir. Hijyenik olmaktan cok uzak kesimhanesinde randevuya falan bile gerek kalmadan kesim bicim yapan bir adam. Ustelik tek gozu de gormuyor.

Yandas hukumet oncesi lisansi kac defa iptal edilmis, 3-4 farkli yere tasinmak zorunda kalmis bir adam.

Tavsiye etmeye utanir insan, bilgisayar programi degil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Çevremde tam tersini söylediler, gittim ben de. Hemen bitiyor, kalkıyor yürüyorsun dediler işte; öyle oldu. Senin gibi çok kötü diyenler de var. Devlet hastanelerinde çalışan tanıdık doktorlara ve hocalara da sorup gittim ama.

Sorun çıktığı oluyormuş ama genelde sorunsuz geçiriyormuş. Ama doğrusu haftalarca yatmadan hallolucak diye gittim asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...