7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 olay farklı galiba, sana da geçmiş olsun da nedir o öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abi acken sen sen degildin de, icini acip baska bi sen mi koydular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abartmayın, lokal anestezili açık bırakılan ameliyat ne rahat olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 nasıl bir kıl dönmesi abio at yelesi mi kaçtı göbeğine. acaba organ mafyası mı kaçırdı seni sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 geçmiş olsun. geçenlerde bir arkadaşım oldu açık bıraktılar onun da yarasını. baya sıkıntılı geçti onun özellikle ilk haftalar pansumana git gel baya sıkıntı oluyor. sonra alıştı ama. ben yıllar önce olmuştum benimkini dikmişlerdi. acaba açık bırakılması daha mı sağlıklı bu aralar daha çok tercih ediliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bu arada gecmis olsun GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aQuelleris said: Ne bacağı abi benim gövdem. Softcore u koymadan evvel çektim hatta. abi senin nerende dondu kil, ben anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu arada göt kılına jilet vurmak sıkıntı olabiliyormuş. dokunmamak lazım oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Olayın bahsi geçmişti de çok eskide kaldı tabi. Kısaca o izler mide diyafram ve abdominal aort atar damarına yapılan ameliyatlarımın toplama. Arada bir tanede karın fıtığı ameliyatı var. Fıtık harici olanlar bıçakla yaralanmadan dolayı. Ama koyma amacım şükredin abi dönen kıla. Ameliyatın her türlüsü kötü evet ama beterin beteri var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Peluş ayı gibi lan nasıl bi kıl dönmüşse içini oymuşlar adamın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 esmer ve goril gibi kıllılarda oluyo bu dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Benim kicimda da bi tane kil var, o da donmus durumda. Dokunmazsam bisey olmuyor ama ilerde sorun olcak kesin. Askerken gulhanedeki albay amca keselim yavrim demisti ama 1 haftadan fazla hava degisimi olmaz deyince vazgecmistim pilonidal sinus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Hijyen sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sagolun. Simdilik iyi ama surekli bir sizi, bir agri var. Bir ay boyunca gunde iki kere pansuman dert ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Geçmiş olsun, bende olmuştum zamanında doku kaydırma yöntemiyle. Bide ameliyattan sonra biftek gibi sargı bezi içinde çıkardığı parçayı getirdiydi uff. edit: Benimki dikmeli mikmeliydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Jeeztro said: abi 2 hafta yatmak ne demek. doktor değiştir artık çok basit bu işlem. 2. gün kalkıp işe gidebiliyor insanlar. fenol yöntemi vs bir sürü şey var. adam gibi ameliyat bile olmuyorsun. 4 senede bişi değişmediyse 3 ayrı doktorun dediği şey gayet "10 gün ile 20 gün arası yatarsın" idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 epey değişti 4 senede, abim oldu işte geçenlerde 2-3 gün yattı sonra işe gitti. iğne deliliğinden haffçe daha geniş çaplı bir delik açılıyor. ameliyat fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Abi surada anlatilanlardan sonra gotumu yakasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 lazım olur ilerde panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kil donmesinden kil donmesine degisiyormus o. Ayaga kalkip dolanabiliyorum, is olsa ona da giderim su an ama uzerine oyuramiyorum. Benimki yukarlardaydi, oturunca ustune gelmedigindne rahatim ama daha asagida olsaydi hala yuzustu yatiyor olurdum. Sirtustu filan yatamiyorum hala. Ya dimdik otur, ya da yuzustu uzan, olasi pozisyonlarim bunlar. Ama acik ameliyat bu, bir ay boyunca hergun iki pansumanli olan, o da ayri dert. Kapali, dikisli ameliyatta (ilk konuyu actigimda onu yapacaklardi, sonra baska hastane buldum acik amaliyat yaparim diyen) hala 10-15 gun yuzustu yatiyorsun, kalkip yurursen filan dikisler patlayip yara tamamen acilabiliyor. Bir de buyuklugu onemli, benimki daha 4-5 ay olmus. 4-5 yil gitmeyenler varmis. Benim yara hala surekli agriyor ama agri acidan cok rahatsizlik veren bir seviyeye indi. 4-5 yil gitmeyenlerin basina neler geliyor dusunmek istemiyorum. 10-15 yil gitmeyen bile oluyormus, en sonunda dayanilmayacan hale gelince gidiyorlarmis. Kuyruk sokumunun hemen ustundeydi benim asil donuk, acikta; bir tane delik sadece kuyruk sokumunun hemen icindeydi. Iki tane vardi zaten. En iyi yerlerden biriymis sanirim, sansliyim nispeten. Su adama gittim: http://mevluttopbas.net/ Tavsiye ederim. Canimi yakti ameliyatta ama 3-4 dakika surdu sadece. Bundan once gittidim spinal tap ve kapali ameliyat yapacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 mevlut topbas ankaradaki en has be has kasaplardan biridir. Hijyenik olmaktan cok uzak kesimhanesinde randevuya falan bile gerek kalmadan kesim bicim yapan bir adam. Ustelik tek gozu de gormuyor. Yandas hukumet oncesi lisansi kac defa iptal edilmis, 3-4 farkli yere tasinmak zorunda kalmis bir adam. Tavsiye etmeye utanir insan, bilgisayar programi degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Omg. Yakarim abi valla yakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Çevremde tam tersini söylediler, gittim ben de. Hemen bitiyor, kalkıyor yürüyorsun dediler işte; öyle oldu. Senin gibi çok kötü diyenler de var. Devlet hastanelerinde çalışan tanıdık doktorlara ve hocalara da sorup gittim ama. Sorun çıktığı oluyormuş ama genelde sorunsuz geçiriyormuş. Ama doğrusu haftalarca yatmadan hallolucak diye gittim asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar