BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi seren çok basit bişi demiş bakın anayasa kötü değişmesi gerekti diyosunuz ya AKP öle bi parti ki tabanının okuduğu imzaladığı şeyin ne olduğunu anlamayacağını o kadar biliyor ki yasaları tek tek bile çıkarmıyo biliyo ki ben ne koysam önüne imzalıcaklar sıkıntı burda abiş kürt sorunu bitti torba yasa denen lanet bitmedi bi allahın kulşuda çıkıp trafik yasasıyla kürt problemini çözmenin milletvekili ile maaşı işle aynı anda çıkmasının anlamı ne demiyo şurda o gün o anayasa referandumu yasa yasa çıksaydı orda 50 ile sınırda geçen bi despot bi anayasa değil 90% la geçen özgürlükler veren yasalar olacaktı dediğimiz o zaten adamların referandumu bile despot referandumu bile biz bilirik siz imzalayıncı teslimiyetçi politika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 fiz, etnik dil ve ifade özgürlükleri SIFIR iken azami seviyeye ulaştı ana dilde eğitim hariç. evet başörtüsü konusunda gene özgürlük eskisinden daha iyi. ne kürtüm ne de başörtüsü takıyorum ama bunlar benim için önemliydi, hani birkaç sayfa önce bir arkadaş sormuştu ya, "oy verirken sırf kendinizi düşünmeyin" diye. evet, başkasını da düşünüyorum işte. şarkı söyledi diye içeride değil insanlar, ana dillerinde konuştular diye gene içeride değil milletvekilleri. gazeteci vs'ye gelince, bbc'de bir uzmanın değerlendirmesini aktarayım: "içeride bu kadar gazeteci var, çünkü eskiden bunlar mezarda oluyordu". diğer dediklerin gene evvelinde de olan şeyler, herkesin cebinde kamera olmayan çağlarda hiçbir çarpık infaz, linç yaşanmamış sanmıyorsundur umarım? e anap-dyp-shp-chp onlar da gene başka partilerden geliyor, onlar da gene başka partilerden geliyor. hepsinin isimlerini yazmakla uğraşamayacağım ama hepiniz bilirsiniz. chp-mhp-anap vaktini de biliyorum, onu geçiyorum, chp ile mhp'nin bugünkü kafaları belli zaten o zamanları geçtim. da yani bunları vaktinde defalarca konuştuk, bugün desteğimi çektim diye geçmişteki desteğimi çekmiş değilim. pişmanlığım yok, özür dilemek için de kabahati kabul etmek lazım. bugün geçmişe dönsem gene aynı oyu vereceksem, kabahatim olduğunu düşünmüyorum demek. aluriel, "hadi artıları söyleyin" bize deniyor. yoksa uğraşı kısmını geçtim, dediğim gibi bu tartışma için yanlış zaman. herkesin yüksek tepki içinde olduğu bir dönem. robin'lik yapıp "my parents are deeaaaaddd" tepkisi almak istemiyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 fizban said: düşüncelerinizi beğenmediğim için değil, düşüncelerinizin şu an yanlış olduğu, hatalı olduğunuz açıkça ortada olduğu için özür bekliyorum. ama işte insan beyni böyle birşey, suçlulukta pay sahibi olduğunuzu kabul etmek istemiyor bilinç altınız, o yüzden o zaman hatalı olduğunuzu hala dahi reddediyorsunuz. hacım ben "suçlulukta" payım olduğunu yanlış hatırlaıyorsam bu topicteki üç mesajımda söyledim zaten, bak tekrar söyleyeyim; tayyipin bugün geldiği noktada o evetin büyük payı olduğu tartışılmaz bence de. ama tayyipi tayyip yapan da ben değilim, 50% i tayyipe oy vermeye iten de. ve tekrar söylüyorum; evet verirken de bunun -bunun derken tayyibin coşmasının- ciddi bir olasılık olduğunu düşünüyordum ben, yani o konuda da sürpriz yaşamadım verdiğimiz oylar veya kararlarla birbirimizi suçlamak, özür beklemek sağlıklı bir yaklaşım değil bence, o yüzden oy veriyoruz, o yüzden referandum yapıyoruz. fizban krallığını kur, herkesin senin dediğine tamam demesini bekle eyvallahta, demokrasi böyle birşey değil ki sen de normal koşullarda buna katılıyorsun biliyorum. niye bu konuda bu kadar kapalı olduğunu anlıyorum, bu kadar sıkıntı bu kadar kayıp, bu kadar can acısı varken öfkeyi kanalize etmeni de anlıyorum da, senin kapasitende bir insanın -eğitimden zekadan bahsetmiyorum sadece, üsluptan tartışma anlayışına kadar genel anlamda- kalkıp esh le sparkla aynı üsluba aynı bakışa sahip olmanı anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 3 partili koalisyon döneminde 146 ile bağlanıyorduk, akp geldi artık 10 megabit internetimiz var ARKADAŞLAR İYİ OLAN ŞEYLER DE VAR 3 tane iron man 3 tane batman filmi çıktı akp döneminde niye iyi olan şeyleri görmezden geliyorsunuz, niye art niyetlisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sam said: "içeride bu kadar gazeteci var, çünkü eskiden bunlar mezarda oluyordu". Koruma veremedik iceri alalim der gibi asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ekonomiyi unutmayalim lutfen iyiye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 "asmayalım da besleyelim" deniyor artık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 başbakanın CEEEEEEE HAAAAA PEEEEEE döneminde ile başlayan cümlelerini burda da görüyoruz, eskiden ne yapıldıysa yapılsın, akpyi aklamıyor hiçbir şekilde. 2002 de de uyardık, eski faşistten demokrat olmaz diye. 11 sene geçti hala ısrar edenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bone mesajının altına imzamı atarım, ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ki. her satırına katılıyorum, 2007 de de katılıyordum zaten. benim demek istediğim "ben bunların farkında olmadan kandırılmış değilim, bilerek ve lesser evil olduğuna inanarak yaptım yorumumu". o yüzden bugün kandırıldınız kerizler yaklaşımı bana veya same veya sufiye veya sire geçecek yaklaşım değil, makarnaya kanan teyzeye saklayın onu diyorum yanlış düşünmüş veya hala düşünüyor olabilirim, çünkü tek doğrunun benimki olmadığını hatta genellikle tek bir doğru olmadığını baştan kabullenen bir insanım, ama ben o zaman yanlış yaptığıma bugün bile inanmıyorum ki tekrar, benimki moral support, yoksa oy kullanamıyordum o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aluriel said: aptal değil mi sence camiye ayakkabıyla girdi içki içti saygısızlık yaptı diyen? not: chpye hayatımda oy vermedim bu arada. hatta hiç oy kullanmadım şu ana kadar. konuşmaya hakkın yok o zaman diyebilirsin aslında bana. ama oyumu vermeye değer bi oluşum yok işte ve benim vereceğim oy ile saçma sapan birinin güç sahibi olmasını istemiyorum ben. abi şunu dişyosan cidden konuşmaya hakkın yok ama kızma darılma tanımam seni ama ben oy vermiyorum diyen adamın en ufak bi hakkı yok şu ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 melih gökçek nasıl bir yüzsüz falan diye düşünüyoruz da, işte milyonlarca akp'liden oy alınca normal demek ki. suyumu içtim, sakinleştim, yazıyorum. şimdi diyorsunuz ki, o özgürlük bu özgürlükten önemli değil. evet herkesin kendine göre ihtiyaçlarının sırası vardır. maslow'a göre fiziksel güvenlik ihtiyacı ikinci sırada gelir. ama hadi maslow'a göre olan kısmını geçelim. özgürlükler alanında ilerlemek HEDEFİ olan bir hükümet, özgürlükler alanında genel olarak geriye götürür mü ? Sam said: şarkı söyledi diye içeride değil insanlareskiden bu oluyordu. evet. eskiden çok boktuk. peki şimdi noluyor ? parasız eğitim diye bağırdıkları için, poşu taktıkları için içerideler! daha mı iyi oldu ? daha mı ileri gittik ? ya gerçekten merak ediyorum anlamamak için özel olarak çaba mı sarfediyorsun yoksa troll'lüyor musun bizi ? a özgürlüğünde bir adım öne gidip, b özgürlüğünde 5 adım ileri gidip, c d e f g de 3'er adım geri gidince ileri mi gitmiş oluyoruz ? ne medya kaldı ne özgür ne sokaktaki halk, insanların ne giydiklerine, ne içtiklerine dahi karışan bir başbakan var, ama yoooook. ilerledik. hadi beynimi kapatıp akp'li kalbimle düşünüp özgürlükler alanında ilerledik diyeyim, tamam. chp-mhp-anap vaktinde duran terörü önce azdırıp sonra durdurmakla övünen partinin savunucusu olarka da "onu geçtim" demeni tabi ki de melih gökçek suratıyla karşılıyorum burada. her parti bir sonrakinden geliyor diyerekten o zaman hayatın boyunca akp'yi eleştirme. demin biz AKP kötü derken diğerleri de kötü diyordun. e onların da hepsi tek parti döneminden geldi. demek ki hiçbirini eleştirmeyeceğiz. kafaya bak ya.. çok iyisin cidden. aluriel "hadi artıları söyleyin" diyor. evet o referandumun artılarını duymak istiyoruz hala. yanlış zaman, niye toplumsal olarak blablablablabalbla. hep sizin istediğiniz zamanda size uygun olan mağduriyete göre bişeyler olacak bu ülkede. yeter be, bıktım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sparkcaster said: 3 partili koalisyon döneminde 146 ile bağlanıyorduk, akp geldi artık 10 megabit internetimiz var ARKADAŞLAR İYİ OLAN ŞEYLER DE VAR 3 tane iron man 3 tane batman filmi çıktı akp döneminde niye iyi olan şeyleri görmezden geliyorsunuz, niye art niyetlisiniz.ahahahah hakkaten denenler bunlar, akp'li kafası diyince sonra "ben akp'li değilim ülke menfaatlerini düşünüyorum :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi işte ben kafa yanlış diyorum akp de türk insanınin sevdiği mal aptal öküz kurtlar vadisi anlayışı var türk insanı böle götümden delikanlılık pozlarının hastası bayılıyor bir ağa olsun bi kral olsun bi paşa olsun bugün asker faşisttir ergenekon diyen dayımlar 10 sene önce oh asker geldi darbe geldide gominikler bitti diyodu türk insanı başındaki ne derse onu diyo ak partide bunun sonucu biz ne dersek ocu http://www.pusulatv.net/videolar.php?hayns=2&yazilim=vgaleri&osmanli=vdetay&alaka=217&titlem=217 bak şu vdeo mesela adamın dünyaya tek katkısı vergisini sigıortasını veriyomuş yarın o doktorun kapısına gidip dilenicek ama bugun orda kamera karsısında bide delikanlılık yapıyo orda o 1000 kişi o herifi parçalasa çöpe atsa sonra cinayet dicekler salak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 üçüncü kere yazayım mı fiz bence artılarını? ya da sen ikna olana kadar mı yazayım? niye seni ikna edeyim kendi düşüncemin doğruluğuna? bana ne senin benim fikirlerimle ilgili ne düşündüğünden? seni ciddiye aldığım için fikrini duymak isterim, ama beni ikna etme zorunluluğu yüklemem sana. ister söylersin ister söylemezsin, ister tartışırsın ister tartışmazsın; ama kalkıp çocuk gibi ölenlerin kanı ellerinizde dersen hele de şu ortamda, ben de sinirlenirim. onu da mı anlayamıyorsun? tek duygusal yoğunluk sizin tekelinizde mi içine ettiğimin ülkesinde? ben de gayet gerginim, ben de günlerdir uyumadım doğru dürüst sabahlara kadar tomadan kaçıp gaz yediğim için, benim de bu olaylarda gözaltına alınan arkadaşım var, ben de polis terörünü yakınen görüyorum ve nefret duyuyorum; ama bütün bunlara rağmen oturup sakince yazıyorum, çünkü alternatifi yazmamak ya da tartışmamak; "ben eser gürlerim bu benim hakkım çünkü zamanında senden farklı düşündüm" değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lan puşt(bonepart) kaç sene izlediniz kurtlar vadisini ulaşla. amk dizisi sizi bile bu kadar çektiyse gettolara ne yapar tahmin edebiliyosun. ben parti olsam necati şaşmaza yıllık 10-20milyon lira önerip vekil adayı yaparım istanbuldan. bak bakalım ne oluyo o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi izledim izlemedim değil ki özellikle osman sınav döneminde izledim sonrası cıvttı cemaatçi vadisi oldu zaten izlemek ayrı şey yapmak ayrı şey siyah takımın altına iştalyan ayakkabı uzun burunlu iöçine beyaz çorap mavi gömlek gördün müğ beni ama hiç eauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 benden kullandığım oylar için özür bekleyenler hiç beklemesinler. şu ana kadar hiçbir yerde söylemedim, bilmiyorum niyeyse bende gizli kalsın diyordum. 2002'de akpye oy verdim. %37'den biriyim. hiç pişman değilim. bugün aynı siyasi ortamda ve aynı şartlarda yine aynı siyasi seçeneklerle sandık önüme gelsin yine aynısını yaparım. 1980-2002 arasını siyasi bilinçle yaşayan insanların bir kısmı buna katılabilir. ondan sonraki genel seçimlerin hiçbirinde akp'ye oy vermedim. %42'ye de %47'ye de girmedim. şimdi aynı şartlar olsun yine akp'ye oy vermem. anayasa referandumunda evet verdim. hiçbir biçimde pişman değilim. şimdi gelsin yine evet veririm. benim için türkiye'Nin ayağına pranga olduğunu düşündüğüm yargı vesayeti ve askeri vesayet kırılıyordu çünkü. benim nihayetinde arzuladığım şekil değildi ama mevcutun birkaç fersah önündeydi. hala da öyle olduğunu düşünüyorum. yemişim kenan evren'in yargılanmasını. dolayısıyla bu kullandığım iki oydan dolayı hiç pişmanlığım yok. özür de dilemiyorum. akp canavarını siz yarattınız diyenler için: çok üzgünüm, biz yaratmadık. ülke yönetmeyi, rejimi korumayı, atatürk'ü sahiplenmeyi milletin götüyle başıyla oynamayla yapmaya kalkanlar, ortamı bunların gürültüsüyle maskelerken halkı soyup soğana çevirenler yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BonePART said: Aluriel said: aptal değil mi sence camiye ayakkabıyla girdi içki içti saygısızlık yaptı diyen? not: chpye hayatımda oy vermedim bu arada. hatta hiç oy kullanmadım şu ana kadar. konuşmaya hakkın yok o zaman diyebilirsin aslında bana. ama oyumu vermeye değer bi oluşum yok işte ve benim vereceğim oy ile saçma sapan birinin güç sahibi olmasını istemiyorum ben. abi şunu dişyosan cidden konuşmaya hakkın yok ama kızma darılma tanımam seni ama ben oy vermiyorum diyen adamın en ufak bi hakkı yok şu ortamda kusura bakma ama ben malesef o tarz bir sorumluluğu alamam. akp veya benim oy verdiğim herhangi başka bir parti gelse yerine ve tasvip etmeyeceğim bişey yapsa ve birileri bundan zarar görse ben bunun sorumluluğunu alamam. böyle bişeye alet olacağıma oy kullanmam daha iyi. tamamen güvenebileceğim, dürüst bir şekilde yönetebileceğine inandığım bir oluşum olmadığı için oy kullanmıyorum. güvenemediğim adamın benim sayemde yetki sahibi olmasını istemiyorum. kötünün iyisi gelsin istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gerçekten tebrikler yargı vesayetini kırdığınız için bütün yargı akpnin eline geçti şimdi polisi şikayet edecek yer bulamıyoruz iyi ki yıkıldı yargı vesayeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi 100 tane parti ver geçemeicek birine ver gene ver ama bağımsızlar var onlara ver oy vermeye de korkmamak laızm artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 siz biz yapmışım lan kastım bu topictekiler için haliyle, oranızdan buranıuzdan anlamayın yeni üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Nefr said: hacım ben "suçlulukta" payım olduğunu yanlış hatırlaıyorsam bu topicteki üç mesajımda söyledim zaten, bak tekrar söyleyeyim; tayyipin bugün geldiği noktada o evetin büyük payı olduğu tartışılmaz bence de. ama tayyipi tayyip yapan da ben değilim, 50% i tayyipe oy vermeye iten de. ve tekrar söylüyorum; evet verirken de bunun -bunun derken tayyibin coşmasının- ciddi bir olasılık olduğunu düşünüyordum ben, yani o konuda da sürpriz yaşamadım verdiğimiz oylar veya kararlarla birbirimizi suçlamak, özür beklemek sağlıklı bir yaklaşım değil bence, o yüzden oy veriyoruz, o yüzden referandum yapıyoruz. fizban krallığını kur, herkesin senin dediğine tamam demesini bekle eyvallahta, demokrasi böyle birşey değil ki sen de normal koşullarda buna katılıyorsun biliyorum. niye bu konuda bu kadar kapalı olduğunu anlıyorum, bu kadar sıkıntı bu kadar kayıp, bu kadar can acısı varken öfkeyi kanalize etmeni de anlıyorum da, senin kapasitende bir insanın -eğitimden zekadan bahsetmiyorum sadece, üsluptan tartışma anlayışına kadar genel anlamda- kalkıp esh le sparkla aynı üsluba aynı bakışa sahip olmanı anlayamıyorumkaçırmışım o itirafı, pardon o zaman. ama ben de diyorum ki, tayyip gibi diktatörler halkların oylarıyla yaratılırlar. adam hala BENİM KOYUN GİBİ YÖNETTİĞİM %50 VAR diyorsa, sorumlusu sensindir evet. ben verdiğimiz oylar nedeniyle birbirimizi suçluyorum, çünükü bak sen düşünen adamsın. okumuş adamsın. yurtdışı görmüş adamsın. cnn izlersin, bbc izlersin. dünyada işler nasıl yürürmüş bilirsin. ama sen, bu işlerin buraya geleceğini öngörmeliydin diyorum. görmediğin için suçlusun diyorum. şimdi anlatabildim mi ? ben yerel seçimlerde kadir topbaş'a oy veren adamı suçlamam, oyunu beğenmem. ama suçlamam. ya da ben akp'ye ilk seçimde oy veren adamın oyunu beğenmem, ama suçlamam. çünkü adam bilmiyordur ne olduğunu. e bi de bunu deneyelim der. e haklıdır, bıkmıştır eskilerden. ama o referandumda evet oyunu vereni ben suçluyorum, kusura bakm enefr. bu arada, bana kalsa ben dünyadaki 5-10 milyon insan hariç hepsini yok ederim. tamamen rastgele bir anlayışla. ben veya ailem de dahil. o yüzden benim krallığım kurulursa ve dünyayı yönetecek olursak çok daha aşırı faşist olurum. çıkar amaçlı değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 of fiz ya, sufi'nin mesajına havale ediyorum seni tekrar. arkadaş hepimiz büyüdük koca adam olduk artık, hala rencideyle wololoo olmadığını anlamadınız mı? yani sadece burada değil, gerçek hayatta çevremde de görüyorum, ailemin bireylerinin arkadaş çevresinde de görüyorum. hepimizde böyle aynı duyguları yaratıyorsunuz. hakaret + argüman = oto-fail. hayır üçer adım geri gitmedik 10 kalemde, içkiydi bilmemneydi onlar kalemlere dahil değil, üzgünüm. evet eskiden olandan daha iyi, duvara sprey boya sıktı diye dgm'ye çıkmıyor üniversiteliler. bütün "tayyip oç" yazanlar toptan dgm'ye çıkardı bu hafta içinde yoksa. insanların ne giydiğine 15 yıl önce de karışan vardı. "başın açık" diye başbakan tutup dışarı atmadı meclisten milletvekilini. "kürtçe konuştun" diye milletvekili hapse atılmadı. yaşımız senin de benim de yetiyor hatırlamaya yeterli örnek havuzu oluşturabilmek için, tek tek yazmamıza gerek yok. terör iç dinamikler dışında dış dinamiklerle de şekillenen bir olay, lakin hiç kimse daha önce "kafalarına sıkmaya devam edelim, şiddet sorunu çözmüyorsa, yeterince uygulamıyoruzdur" çerçevesinin dışında çıkmaya çalışmamıştı, düşünmemişti, hatta düşünülmesine dahi müsaade etmemişti. bitmedi zaten o koalisyonun döneminde, biten şey hemen sonra hortlamaz. hayır akp'yi de eleştiririm. önceki hükümetler kıyaslanır elbette, akp hükümeti döneminde genel olarak şu son döneme kadar bence olumlu gelişmeler oldu her alanda. maddelememi isterseniz hayır şu anda uğraşamayacağım o kadar, forumun %99'u sinirliyken zaten o kadar derin sulara açılmak istemiyorum. anlayışla karşılayıverin lütfen. tek parti dönemi bambaşka bir olay, demokrasi değil zaten o. hiç bu kıyaslamalara dahil bile etmem. abi bone, geçen sayfalarda yazdım gene yazıyorum: barajı geçemeyen oy verince efektif olarak geçenlere veriyorsun. chp, mhp, akp filan hepsine dağılıyor. yani evet öyle yapmaya geri döneyim diyorum ama nihayetinde kaçamıyorsun yani bunları beslemekten. boş oy versen gene aynı durum. ciddi oturup düşüneceğim ne yapmam lazım, daha var zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sparkcaster said: gerçekten tebrikler yargı vesayetini kırdığınız için bütün yargı akpnin eline geçti şimdi polisi şikayet edecek yer bulamıyoruz iyi ki yıkıldı yargı vesayeti.polisi niye şikayet ediyosun ki ? http://www.odatv.com/images/2012_04/2012_04_13/halk-icin-emniyet-adalet-icin-hizmet--1304121200_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 unity de resmen bir taş attı, 40 akıllı çıkaramadı. eskiden de aynen böyleydi o adam. aura değil bu direkt domain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar