xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 fifa 14'un trailer i henuz cikmadi ama yine fifa mi olacak diye dusunmuyo degilim. pes'ten artik daha iyi bi atak bekliyorum simdi trailer ini izledim de. gerci yine tr ligi yok diye saniyorum ? http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/pes-2014un-ilk-fragmani-yayinlandiSXTVQ46324SXQ pes 14'un var ama o da cok kendisini gostermiyor. 13'te kalicaz bi sure daha gibime geliyor. bir de bilginiz var mi yeni playstation a gore mi cikacak bu fifa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 playstation 3 için eski motorla, ps4 ve x1 için ise ignite engine ile piyasaya sürülecek fifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Turk ligi icin halen bir atak yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 abi türk ligini kim ne yapsın allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 trailer başarılı bence, robotluk hissi eksiklikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bugün e3 toplantısında açıklarlar heralde türk liginin olup olmayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 abi ben arap ligini napim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 şunun tartışmasını yapıyorsunuz ya hala ayıp gerçekten. 2007'den beri oynanacak tek futbol oyunu fifadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 çıkmamış 2 oyun için o kadar kesin konuşmak saçma tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 http://www.fifas.ru/fifa14/1229-tureckaya-liga-vernetsya-v-fifa-14.html#comment fifa 14'de türk ligi olabilir varsa farklı kaynak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar