Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: Killer said: neyse kuddusiyi aradan alırken iyi bi hater toplayıp olan haterlığı yükselttik hayırlısı canıms ilgi çekme çaban. gerçekten. boğuluyorum. nefes alamıyorum. aga sen andaval mıısn? noyzura mıyım ben ilgi çekip sükse yapayım. (NOYAN SORRY SDFS) 2005'den beri şurda üyeyim ne ilgiyle işim olsun. abuk subuk gerilim çıkmasını istemedim hem sana hem ona bi iyilik yapayim dedim. kaç tane arkadaşım bu forumda kavga tartışma olayına (ultima yüzünden) gitti kavga etti adamlar geldi falan olay çıktı. gereksiz gereksiz işler. sana giren çıkan yok bana laf koyma peşindesin. esas ilgi çekme çabası sende olmasın? sana laf söyleyen yok gelmişin burda aradan bık bık ufak laf sokmalar. haha kuddusi gitsin senin de ağzını burnunu kırsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 lan sabah sabah erken kalkmasam şunlarla uğraşmıcaktım hiç. nolurdu gidip dizi izlesem mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 finklorpeyniri ne iğrenç adammışsın sen ya. tiksindim yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mişıh aghoplişt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o değil de abi şimdi 1 kezban 1 mahmut da izlenmez ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 merak ettm nolcak diye 15. dakkaya kadar dayanabildim işte sadafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 said: Çiftliğim var seyislik yaptırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: ben psikolojik zarar veren bi bully'dim zamanında yetersizlere dadanıyodum. orta 3 terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben bu topiği killer yetolukları diye değiştiriyorum. killer fail'larını buraya postlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eet artık kaşınmaya başladın sanırım tadında bırak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aggro çekicem diye topic açıp, targetladığın adama kaşınıyorsun demek? şöyle gülücem bu posta çok gıcık olurum başkaları yapınca. http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcrplny5iD1rk6m3qo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 NaturalSpringWater said: Killer said: ben psikolojik zarar veren bi bully'dim zamanında yetersizlere dadanıyodum. orta 3 terk so weak ? :( yani dalga geçtiğimi anlayıp bu kadar tepki vermessin demiştim de, demek anca YA BEN HERKESE TAKILIRIM RAAD OL olduğun için kavrayamamışın. ki hala laf söylemene rağmen ben alttan almaya çalışıyorum. çirkinleştiriceksin ortamı susalım ikimiz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hah şöyle akıllı olun. bende 2 topic izlemek zorunda kalmim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nordlydian said: moratiy gereksizlerin en gereksizi ikiside. http://i.picasion.com/resize70/84c6d2583f9b8f0097a20d2057719f71.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sacrolash said: tam bi yetosun ya.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Laorx said: sakinleşin lan alın kız http://i.imgur.com/Jh2rXql.gif ben acaip sakinlestim. rehavet coktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yazık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bana sinir olan adresmimi bilmek isteyen kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 benim sinir olduğum kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ayfon said: Bana sinir olan adresmimi bilmek isteyen kimse yok mu? Ben öğrenebilirim ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 NaturalSpringWater said: xunn mesela. her gördüğüm yerde adamın feminenliğini yüzüne vurmaya çalışıyorum. ama adam lesser üye olmadığından 2 dakika sonra unutuluyor olay.) Abi ben kaliteli saldırıya maruz kaldıgımda mutlu oluyorum diger insanlar sinirlenirken, çok eglenceli değil mi banter? Benim en kaliteli arkadaslıklarım başta takıştıgım insanlar yani. Ben laf sokuyorum, o da güzel repartee veriyor. Ooo oluyosun, muhabbet ediyosun, güzel şey internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 +15 katananizi lootlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Jim_E_Rustler said: NaturalSpringWater said: xunn mesela. her gördüğüm yerde adamın feminenliğini yüzüne vurmaya çalışıyorum. ama adam lesser üye olmadığından 2 dakika sonra unutuluyor olay.) Abi ben kaliteli saldırıya maruz kaldıgımda mutlu oluyorum diger insanlar sinirlenirken, çok eglenceli değil mi banter? Benim en kaliteli arkadaslıklarım başta takıştıgım insanlar yani. Ben laf sokuyorum, o da güzel repartee veriyor. Ooo oluyosun, muhabbet ediyosun, güzel şey internet. sana çok sinir oluyorum. ama bir o kadar da sensiz yapamıyorum. hadi bir post daha at ve madalyanı benim için al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 BEHOLD, http://i.imgur.com/laIGtrb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar