Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NaturalSpringWater'ın kimliğini söyleyene ödül var

Killer

Öne çıkan mesajlar

Finklorpeyniri said:

Killer said:

neyse kuddusiyi aradan alırken iyi bi hater toplayıp olan haterlığı yükselttik

hayırlısı canıms

ilgi çekme çaban. gerçekten.
boğuluyorum. nefes alamıyorum.

aga sen andaval mıısn? noyzura mıyım ben ilgi çekip sükse yapayım. (NOYAN SORRY SDFS) 2005'den beri şurda üyeyim ne ilgiyle işim olsun. abuk subuk gerilim çıkmasını istemedim hem sana hem ona bi iyilik yapayim dedim.

kaç tane arkadaşım bu forumda kavga tartışma olayına (ultima yüzünden) gitti kavga etti adamlar geldi falan olay çıktı. gereksiz gereksiz işler. sana giren çıkan yok bana laf koyma peşindesin. esas ilgi çekme çabası sende olmasın?

sana laf söyleyen yok gelmişin burda aradan bık bık ufak laf sokmalar. haha kuddusi gitsin senin de ağzını burnunu kırsın bari
Sosyal ağlarda paylaş

NaturalSpringWater said:

Killer said:

ben psikolojik zarar veren bi bully'dim zamanında yetersizlere dadanıyodum.

orta 3 terk

so weak ? :(

yani dalga geçtiğimi anlayıp bu kadar tepki vermessin demiştim de, demek anca YA BEN HERKESE TAKILIRIM RAAD OL olduğun için kavrayamamışın. ki hala laf söylemene rağmen ben alttan almaya çalışıyorum. çirkinleştiriceksin ortamı susalım ikimiz de.
Sosyal ağlarda paylaş

NaturalSpringWater said:

xunn mesela. her gördüğüm yerde adamın feminenliğini yüzüne vurmaya çalışıyorum. ama adam lesser üye olmadığından 2 dakika sonra unutuluyor olay.)

Abi ben kaliteli saldırıya maruz kaldıgımda mutlu oluyorum diger insanlar sinirlenirken, çok eglenceli değil mi banter? Benim en kaliteli arkadaslıklarım başta takıştıgım insanlar yani.

Ben laf sokuyorum, o da güzel repartee veriyor. Ooo oluyosun, muhabbet ediyosun, güzel şey internet.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

NaturalSpringWater said:

xunn mesela. her gördüğüm yerde adamın feminenliğini yüzüne vurmaya çalışıyorum. ama adam lesser üye olmadığından 2 dakika sonra unutuluyor olay.)

Abi ben kaliteli saldırıya maruz kaldıgımda mutlu oluyorum diger insanlar sinirlenirken, çok eglenceli değil mi banter? Benim en kaliteli arkadaslıklarım başta takıştıgım insanlar yani.

Ben laf sokuyorum, o da güzel repartee veriyor. Ooo oluyosun, muhabbet ediyosun, güzel şey internet.

sana çok sinir oluyorum.
ama bir o kadar da sensiz yapamıyorum.

hadi bir post daha at ve madalyanı benim için al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...