Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exodus mı gelıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna gireyim dedimde ayar fln yapılıyormuş sanırım;Exodus la ilgili bişiler yazıyordu tam okumadım bişi bilen avrmı?[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
kac mb acaba ya?[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
ya oha 103 mb :)..Nu arada serverlar bozuk herhalde hala ındırmeye baslayamadım.. neysem artık..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
carsamba saat 12 yada dt sonrasi acilicak sanirim gerci acilmasin ben o saatte uyuyo olcam 1de acilsin yada 2de en gech 3 te :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
bu shivadaykende paso got unitste kalirdi betadan cikti hala kalio
kroniklesti galba.. sinir yaa bide düsman sahasindayim bi girip topuklamam filan lazim
pff[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
Mesaj tarihi:
ya ben indiremedim hala uhuuu[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
ya orda 8kb lik şeyler var ben hangisini indiricem :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
gameshadow saolsun ındrıebılıom artıkım :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
amma sorunlu cıktı bu exodus bende
splash screenlerde bi 5 dakka bekliyorum , yada direk client göcüyor.Market zaten acılmiyor,o da cokuk sanırım . Topu topu bir 15 dakka oynayabildim.Sonra göctu zaten.
Bu arada optional patch cıkmıs client icin ,linkini bilen var mı ? ben bulamadım. news te yaziyor oyuna girerken. Da bağlanamiyor o linke.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
bende hich sorun yok shu ara valla
marketimde acilio oyunumda acilio..
bi laga sinirim..
geri kalanlar rule[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hee peki hadi hafifletici nedenlerden affettim seni :P
olmasin bidaaa böle bisi alirim ayamin altina sölemedi deme[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yavvuu artık nie girişte yarım saat kasıyor?deli ediyo adamı[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
baglantiniz kötü oyun napsin :P
bende hech sorun olmuo cattir cattir acilio her bisii
tamam arada lag gidip gelio onada cözüm bulurlar yakinda[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire
  • Yeni Oluştur...