fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Gördüğüm kadarı ile moriarty fena korkmuş sonradan iş çıkmayacağını anlayınca eşeğini bulmuş köylü gibi sevinmiş. Kuddusi de adamı bulsa ne yapacak onu merak etmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Masakari said: Dün yattığımda bu topik yoktu ve 53 sayfa olmuş eneeee ne gaçırdık yine gız hacer ? Aynisini yazacaktim. Telefonun sarji gg olacak yine, 53 sayfa of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya çok uzunmuş. 7 sayfa okudum ama daha oradan eğlencelileşti. screwy bir anda side quest tadında yan tartışma çıkartmış :D devamını ara ara okuyacağım. gelip spoiler vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya ben 29da bıraktım ama of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hergele kuddusi ye bak küfür ettiği yetmiyormuş gibi artık insanları tehdit ediyor. hergele işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Noolmuş lan burda vay limingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu topic burda dursun silmeyin. akşam gelince okuyacam ona göre. 23 e kadar toplantım var. forumu kırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Dynun said: oha topiğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yarım saat gec yatsam efsane topakı kacırmıcam te allam cetintas online oldumu mail gelsin arkadas 2 kilo cekirdek yerdim ben bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abav neler dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ilk 6 sayfayı okudum. özet geçicek bir var mı? özürler dilendi mi? adres bulundu mu? geri vites oldu mu? durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oldun said: yarım saat gec yatsam efsane topakı kacırmıcam te allam cetintas online oldumu mail gelsin arkadas 2 kilo cekirdek yerdim ben bunla telimi vereyim böyle topaklarda haber versin modlar. akşam saat 5'e kadar 100 sahife yapın şunu. akşama bir kova tavuk ve biramla buradayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 KuddusiMavra said: bana hakaret eden çok adam oldu ve hatta bu aile üzerinden terbiyesizlik yapma işini de bu finkflor başlattı... Abi moriarty değil de, Finklor'un bilgileri var bende, ödül nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yuh 54 sayfa. ozet lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 asdhhasd nufusuma alayim lafina verilebilecek en guzel cevabi vermis moriarty. cetintas haksiz. saga sola laf atarken o lafin bir de donusunu dusunerek atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 54 sayfa ne lan hasta mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya şu noyanın her topiğe koyduğu fotosunu alın basın patinin background'una yazın 'noyanV2kas teması' isteyen kullansın bu çocukta basıp durmasın aynı fotoyu bütün topiklere helak ettiniz çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kuddusi özür dileyip çark etti orasını kaçırmışsınız. adamı kendi açtığı konuda özür dilettiler. dayaktan korktu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 MasterHapLo said: - sonlara dogru noyan geldi vucut gosterdi. ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 MasterHapLo said: özet olarak: - ceto konuyu rage ile acti ve adres istedi. - cetoyu haksız goren bir grup moriarty'yi destekledi ve yasli adamsın dayak yeme dedi. - ceto adres telefon isim istedi ama tam olarak istedigine ulasamadi. - bu arada karilikli atismalar gecti farkli kisiler arasinda - sonlara dogru noyan geldi vucut gosterdi. - bunun haricinde de ana konudan bagimsiz tartismalar gecti. tauntlar atildi. 54 sayfa tartisilip bi noyan fotosu konmazsa ayip olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 efsane paragraflık bişeyler çıktı mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 wastyrx said: Velev ki adresi buldun, ne yapacaksın abi? Velev nasıl bi kelime lan , cogzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya evde yoksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dorummm dorummm doru dorummm dorummm doru dommm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar