Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "roket adam" said: sırf bu topikten 5-6 tane temiz hakaret davası çıkar, herkes ağzından çıkana dikkat etsin derim tekrardan. insan gibi muhabbet etseniz olmuyo di mi, illa laf sokucam, ona gömücem, bunu sinirlendiricem. 50 küsür sayfayı boşu boşuna okumayın, dişe dokunur hiç bir şey yok ortada. paticik resmen zaman kaybı oldu son 7-8 aydır, hayırlara vesile olsun. Kes lan düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben de geçen gün kızların üstüne enerjimi saldım çok pis koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Burnundan salıcan çünkü hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 O değilde kuddisi ile moriarity'ye noldu asıl konu saptırılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bulustu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yine geri vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "roket adam" said: sırf bu topikten 5-6 tane temiz hakaret davası çıkar, herkes ağzından çıkana dikkat etsin derim tekrardan. insan gibi muhabbet etseniz olmuyo di mi, illa laf sokucam, ona gömücem, bunu sinirlendiricem. 50 küsür sayfayı boşu boşuna okumayın, dişe dokunur hiç bir şey yok ortada. paticik resmen zaman kaybı oldu son 7-8 aydır, hayırlara vesile olsun. abi sen ilkokul hocasıyla mahkemelik olmamışmıydın? ironik olmuş post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "roket adam" said: sırf bu topikten 5-6 tane temiz hakaret davası çıkar, herkes ağzından çıkana dikkat etsin derim tekrardan. insan gibi muhabbet etseniz olmuyo di mi, illa laf sokucam, ona gömücem, bunu sinirlendiricem. 50 küsür sayfayı boşu boşuna okumayın, dişe dokunur hiç bir şey yok ortada. paticik resmen zaman kaybı oldu son 7-8 aydır, hayırlara vesile olsun. öf sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Raistllin said: Akhlaur said: Verdiğin adres yalan mı onu söyle sen. yok abi ne yalanı gelsin bulsun işte bekliyorum,Allah aşkına noyzuranın tipine bi bak ya,izmirden o tiple bursaya geldiğinde benim mahalleye gelmeden yıldırımda onun işini bitirirler niye telaş yapayım lfksdasd :D Ben ne mahallelere girip çıkıyorum hem izmirde , hem istanbulda. Laf atanın yanına gidince geri vites yapar üstüne "harbi adammışşın" deyip elimi sıkar arkadaşım olur. Bırak artık şu uzun saçlı adam karı geyiğini. Raistlini nick yapmışşın ama onunda saçları uzun. Nasıl bir adamsın ya. Dövüp seni ss alsam. Forum da o adam ben değilim diyecek kadar da yüzsüzsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dersimi aldım işte. ahahsdhashjkdhas TECRÜBEYLE SABİT ARKADAŞLAR ELİNİZE VERİRLER MAHKEME KAĞITLARINI DEDİ ÇIKAR KALEM DEDİ ÇIKAR KAĞIT CEBİMDEN MAHKEME KAĞITLARINI ÇIKARDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ne o olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ilkokul hocasına hallenmiş bi forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 artizlik yapti klavye basinda, evinden aldirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "roket adam" said: sırf bu topikten 5-6 tane temiz hakaret davası çıkar, herkes ağzından çıkana dikkat etsin derim tekrardan. insan gibi muhabbet etseniz olmuyo di mi, illa laf sokucam, ona gömücem, bunu sinirlendiricem. 50 küsür sayfayı boşu boşuna okumayın, dişe dokunur hiç bir şey yok ortada. paticik resmen zaman kaybı oldu son 7-8 aydır, hayırlara vesile olsun. Git kitap oku dostum. olan hiç birşey boşuna değil. Herşey olması gerektiği gibi olması gerekenlere hizmet ediyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 en son 10 sayfaydı lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abo raistlin bursa bebesiymış, bursalı halinle mi atar yapıyorsun? yazıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 he noyzura he tmm yüzsüz olan benim adresime gelmeyen sensin tmm,senin mantığınla raistlin büyü yapıyo diye bende büyümü yapmaya çalışayım off nası bi mantık var abi sende,hayali karakter o hayali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Flassh said: abo raistlin bursa bebesiymış, bursalı halinle mi atar yapıyorsun? yazıkmış yok doğum yerim izmir,memleket izmir sonradan bursaya geçiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 izmir daha kötüymüş domatçı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 olm benim kavga topicim lan bu siz niye kavga ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Flassh said: izmir daha kötüymüş domatçı seni senin neresi reyiz söyle de ona göre konuşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi sen sürekli pms tesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ortam fight club gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kıskanç hergeleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar