Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

qqqqqq said:

Noyzura said:

Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz.
Dedi manisada büyücü halası olan adam.

halamın büyücü olmasına niye bu kadar takıldınız anlamıyorum. milyon saat fantasy rpg oynamış adamların böyle bir durumu kendi yaşadıkları dünyada kabul edememeleri çok ilgin. boşuna oynamışşınız falan desem saçma olacak ama yinede diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Raistllin said:

BİR DAKİKA BİR DAKİKA BAŞTAN SONA OKUDUM KUDDUSİYİ HİÇ SEVMEM HATTA ADAM HAKLI, AMA NOYZURANIN TEDAVİSİ BENDE O DA KUDDUSİNİN TARAFINA GEÇTİĞİNE GÖRE NOYZURAYI BEN DÖVÜCEM BAŞKASINA BIRAKMAM :D :D

Noyzura buna da bi özür topiği açtırır artık. dimi?

Kendisi boş atarlarla prim yapmaya çalışan biri. Bulursam dövmeyecem tokat atıp bayıltıcam suratına NOYZed yazıp ss alıp paticiğe koyucam. özürlük sınırı geçti o çoktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

qqqqqq said:

Noyzura said:

Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz.
Dedi manisada büyücü halası olan adam.

halamın büyücü olmasına niye bu kadar takıldınız anlamıyorum. milyon saat fantasy rpg oynamış adamların böyle bir durumu kendi yaşadıkları dünyada kabul edememeleri çok ilgin. boşuna oynamışşınız falan desem saçma olacak ama yinede diyorum.

Abi ben sizin yerinizde olsam ailecek sirk işine girerim yeminle.herşey var emenike.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...