KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Madcat said: banlanmıcak mı bu yazısıyla? arkadaş...ben banlansam sana ne, banlanmasam sana ne? eğer azıcık bu işleri gerçekten ciddiye alan adamsan moriarty, finkflor veya cons bu türden hakaretlerle bana saldırıp dururken sor aynı soruyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cons allah onu karistirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 screwy said: e sen herkese ana avrat sovup sonra geri gelmedin mi? demekki oyle ana avrat gidince de cok bisey olmuyomus hayır,ben şükrüye ve adını hatırlamadığım birisine facebooktan küfür ettim.patide küfür etmedim...ve facebooktan da olsa yaptığımın yanlış olduğunu da daa sonra kabul ettim,burada herkesin önünde de söyledim....ayrıca ağır küfür ettim ama hiç kimseye de ana avrat sövmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ne gerizekalı dramalar dönüyor şurda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben sordum, hepsinin hakli bir sebebi vardi, senin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 oha topiğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KuddusiMavra said: screwy said: e sen herkese ana avrat sovup sonra geri gelmedin mi? demekki oyle ana avrat gidince de cok bisey olmuyomus hayır,ben şükrüye ve adını hatırlamadığım birisine facebooktan küfür ettim.patide küfür etmedim...ve facebooktan da olsa yaptığımın yanlış olduğunu da daa sonra kabul ettim,burada herkesin önünde de söyledim....ayrıca ağır küfür ettim ama hiç kimseye de ana avrat sövmedim.ne farkeder forumdan gordugun adamlara paticik facebook grubu uzerinden kufredince paticik uzerinden kufretmemis mi sayılıyosun nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 moriarty said: forgiver said: yoo çetintaş gayet haklı böyle klavyeden atıp tutanların geri viteslerini izlemek zevkli oluyor ayrıca 2sinine de ban lazım biri trolden biri de interneti ciddiye almaktan hangi geri vites kardeşim? millete küfretti, saygı bekledi. aileyi karıştırdı, ailemi karıştırmayın. bana da nufusuma aldırırım dedi, gördük nufusu. aptal olmayın bu kadar. başkasının ailesinden birine hangi postta laf etti, ben kaçırdım onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit. haddini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adamım bu kafayla kız çocuğu yetiştirmeyin. her söylenene hele hele forum gibi internetin çöpü bir ortamda söylenenlere fazla kıymet vermemesi gerektiğini anlatamazsın sonra çocuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tam olarak ne oldu biri linkleyebilir mi bu arada bulamadım? abi eyvallah güzel diyorsun da hani bu başına ödül koyma, bulayım ağzını kırayım muhabbeti hoş olmamış bence. haksızsın demiyorum asla, fakat işte bu yüzden çoğu insan internette anonomitesini korumak istiyor. iğrendim kendimden anonimite yazdığım için o neyse. yani uzun lafın kısası, adres bulmak falan zor değil, hani 10 saniyemi aldı biraz fikir sahibi olmak, 1 saate bulunur ama gerek var mı? sakın seni anlamadığımı falan düşünme çeto, ne kadar aynı görüşleri paylaşmasamda, gayet düzgün bir insan imajı çiziyorsun hani aile babasısın en başında, bu seferlik burada bırakın bu muhabbeti, zaten gerekli uzaklaştırma cezası verilir 1 güne, fakat bundan sonrasında kendini haksız duruma düşürmeye gerek yok. hani olayıda tam görmedinde, yapmayın bu kadar, üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit. yok...öyle kolay değik finkflor. ayrıca senin şu tarzın zaten sanırım bu işleri başlatan. bir şekilde bütün bu hakareti,terbiyesizliği oyun sanan,eğlence sanan 15-20 kişinin başı gibisin. aslında moriarty için söylediklerim senin için de geçerli...harbiden ciddi ciddi sana da söylüyorum, kimsin? bileyim, bulalım birbirimizi. forum ortamında vaktinizin yarısını bana hakaret etmekle geçirdiğinize göre harbiden benimle ilgili bir durumunuz var demektir...ya beni çok seviyorsunuz ya da beni hiç sevmiyorsunuz. her iki durumda da isterimn seninle de,ekürilerinle de tanışmak. kimsin peynir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 screwy said: KuddusiMavra said: screwy said: e sen herkese ana avrat sovup sonra geri gelmedin mi? demekki oyle ana avrat gidince de cok bisey olmuyomus hayır,ben şükrüye ve adını hatırlamadığım birisine facebooktan küfür ettim.patide küfür etmedim...ve facebooktan da olsa yaptığımın yanlış olduğunu da daa sonra kabul ettim,burada herkesin önünde de söyledim....ayrıca ağır küfür ettim ama hiç kimseye de ana avrat sövmedim.ne farkeder forumdan gordugun adamlara paticik facebook grubu uzerinden kufredince paticik uzerinden kufretmemis mi sayılıyosun nedir?? yok pati kustal mekan küfür etmiyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Israil yaramamis ceto abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 moriarty said: forgiver said: yoo çetintaş gayet haklı böyle klavyeden atıp tutanların geri viteslerini izlemek zevkli oluyor ayrıca 2sinine de ban lazım biri trolden biri de interneti ciddiye almaktan hangi geri vites kardeşim? millete küfretti, saygı bekledi. aileyi karıştırdı, ailemi karıştırmayın. bana da nufusuma aldırırım dedi, gördük nufusu. aptal olmayın bu kadar. sen bilirsin çok tüylü ceket gördü bu forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 forgiver said: Finklorpeyniri said: seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit. haddini bil ya git forgiver ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ödül nedir, bence açıkça söyle ilgi artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KOMİNİKLER BİRİBİRLERİNE DÜŞTÜ!!2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit. biraz adam ol ya. biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 forgiver kaale alacağım bi adam değilsin abi. escape tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 eldar said: ödül nedir, bence açıkça söyle ilgi artar. TF2 şapkası vercekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KuddusiMavra said: Finklorpeyniri said: seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit. yok...öyle kolay değik finkflor. ayrıca senin şu tarzın zaten sanırım bu işleri başlatan. bir şekilde bütün bu hakareti,terbiyesizliği oyun sanan,eğlence sanan 15-20 kişinin başı gibisin. aslında moriarty için söylediklerim senin için de geçerli...harbiden ciddi ciddi sana da söylüyorum, kimsin? bileyim, bulalım birbirimizi. forum ortamında vaktinizin yarısını bana hakaret etmekle geçirdiğinize göre harbiden benimle ilgili bir durumunuz var demektir...ya beni çok seviyorsunuz ya da beni hiç sevmiyorsunuz. her iki durumda da isterimn seninle de,ekürilerinle de tanışmak. kimsin peynir? ya en son telefonumu istiyodun şimdi tanışalım diyorsun. vermeyeceğiz sana. bu forumdan erkek kaldıramayacaksın. genç erkek fantezilerini lütfen başka forumlara sakla. yeter artık. edepsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sakin lan! sakin.. bi tw vermediniz 9 yıldır alırdım gerilimini forumun ahah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben vericem gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar