Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulke gezisi ama hangi ? Neresi ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Bu sene gezmek istedigime karar veriyor gibiyim. Eh bi hatunda sart yanima tabii.

1. Koyun gibi grupla gidip 3 gun orda 3 gun surda paketi almak.
2. Booking.com gibi yerlerden bakinip yer belirlemek.

Rusyadan yaz sezonu icin tatiller tr ye gore cok ucuz olabiliyor. Ben diyorum ki burdan petersburg a gideyim. Trene binerken otelin hazirsa finlandiya ya gecebiliyorsun o anlik vize veriyolar norvec falan. Ama bu bolgelerde deniz tatil vs hatun cunku denizci gunesci cikacak gibi. Oralarda minik sirin otel/motel butik bulunur mu ve enteresan olabilir mi ?

Dubai diyecektim ama yaz-kis gidilebilir bir yer.

Ispanya niah pek istemiyorum 2 kere gittim doydum bi de hatunla cok masrafli plcaktir.

Ya da memleketim antalya ? Ama bana enteresan olmayacak.

Bilmiyorum iste. Soyleyin soyle butik otel sirin yerler. Bakinip bi planlama yapasim var.
Sosyal ağlarda paylaş

gidip tek bi yerde mi durcaksın? dolaşcak mısın?

paris-brugge-amsterdam
venedik-milan-portofino
venedik-bologna-floransa-pisa-roma
stockholm-helsinki-tallinn-riga (gemiyle (örn. tallink silja) )
budapeşte-bratislava-viyana-prag
lisbon'dan porto'ya kıyıdan kıyıdan da dolaşılabilir
veya yünan adaları
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

gidip tek bi yerde mi durcaksın? dolaşcak mısın?

paris-brugge-amsterdam
venedik-milan-portofino
budapeşte-bratislava-viyana-prag
lisbon'dan porto'ya kıyıdan kıyıdan da dolaşılabilir
veya yünan adaları

Bunlari inceleyeyim bi. Dolasmayi isterim bu sekilde enterasan halde olursa. Oyle milano-paris olursa hatun yikmaya calisir beni. Sunu alalim bunu alalim der. Bu soyledigin yerlerde anca cay kahve modumuz olur. Yunan ada muhabbetini mikanos mesela onu bizzat kendim ark grubuyla yapicam.
Sosyal ağlarda paylaş

Hırvatistan-Dalmaçya. Ucuza gelir, vize yok bildiğim kadarıyla, doğal güzellik olarak kral, deniz-güneş var.

Portekiz. Kriz var, oteller boş ve ucuz. Denizi biraz vahşi okyanus kenarı olduğundan fakat illa güzel koylar vardır, her hafta bir festival oluyor Lizbon'da eğlenceli olur.

Yunan adaları. Yine krizden faydalanabilirsin, herşey dahil paketler var.

Fransa Cote D'Azur, yani Akdeniz kıyıları. St.Tropez-Monaco-Cannes-Menton. Geniş bir kıyı şeridi, turlar mevcut fakat Avrupa'nın muhtemelen en pahalı tatil coğrafyası. Etkileyicilik ve keyif 10/10 fakat pahalı işte.

Türkiye diyorsan ve hatun da Rus ise, Antalya ikiniz için de memleket kriterlerine girer çok iç açmaz. Ayvalık'tan Bodrum'a kadar Ege sahil turu en ideali
Sosyal ağlarda paylaş

Hirvatistan vizeli oldu gari orayida gordum gerci Porec icin tekrar gidilebilir sizlere de tavsiye ederim 2-3 arkadas olarak gidilebilecek fevkalade bir yer eglence acisindan ki denizide cok keyifli.

antalya'yi ben de hic istemiyorum otele kapaniriz anca ben zannedersem arada bir anamin babamin yanina kacar orada islerimi hallederim. niah keyifli degil.

xaty nin soyledigi o ikiliye bakicam simdi du bakalim ne cikicak ortaya.

rus hatunda genel olarak dikkat edilmesi gerekilen mevzu alisveris muhabbeti. almazsan surat eyrilir gider cinslik cikartir. hikaye belli cunku. fsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...