Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 tamam anladım adam beşiktaşlı lan o yüzden üzülüyor sdfs gs fb döşeyecek yabancılar. beşiktaş garibim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Esnaf said: galatasarayda hiç ab oyuncusu yok lan asflasfh ah doğru bi şınayder ve riera var heralde :D neyse yeterli oda bütün yabancı futbolcularda var ab pasaportu.
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 muslera eboue-dany-chedju-carlinyos selcuk-mikel-melo sneijder drogba-burak
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Red said: tamam anladım adam beşiktaşlı lan o yüzden üzülüyor sdfs gs fb döşeyecek yabancılar. beşiktaş garibim. abi yabancılar ucuz ya.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Vizyonlar konuşturulmuş yine. Milli takım her major turnuvada demirbaş, elemelerde boşu boşuna terliyor futbolcular çünkü. Şimdi herşey mahvolcak. Selçuk şahini, hakan baltası karın tokluğuna oynuyor, sonunda belki gerçek değerleri anlaşılacaktı yabancı sınırlamasıyla. Fb-gs kolpa türk futbolcularını adamakıllı yabancılarla değiştirince türk futbolu tarihinde ilk kez falan 2 takımla nisan gördü avrupada. Ama işte şampiyonlar liginde servet çetinleri can aratları colin kazımları seyretmek müstehak size.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Pardon sampiyon, 11 yabanciyla bu sene yari seneye final goreceksiniz. Yanlis oldu, ozur dileriz..
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Esh şu argümanla 3 topicte birden insanlara karşı çıkıyorsun bu konuda, sonra şampiyon mampiyon denilen biz oluyoruz :p
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 herkesin bildiği gibi yabancı sınırı olunca yapay bir şişkinlik oluyor yerli fiyatlarında doğal olarak, 3 kuruşluk adamların bonservisi 8 milyon euro yıllık parası 3 milyon euro falan oluyor saçma bir şekilde. babası kapıcı olan adamlar bank asyaya kapağı attımı 1 adım ileriye gidemiyor aldığı parayı koruma harici bir motivasyonu olmadığı için, they took our jobs da diyemiyorlar yabancı sınırı olduğu için kafaları rahat. eğer kalkarsa yada doğru düzgün ayarlanırsa ülke futbolu milli takım vs. tabiki hemen düzelmez bikaç sene sonra dengeye geldiğinde cillop gibi olur. ithal ikamesi gibi bişey şu yani. ayrıca işin içinde hükümet baskısı bile olabilir yabancı sınırı koyun dışarı para kaçmasın diye milyar dolarlık sektör sonuçta dfglmkndfkgn
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Iyi futbolcu dunyanin her yerinde iyi futbolcudur. Yabanci siniri kalkinca bir anda cevherlesmeyecek hicbir turk. Aksine komple zenci doldurucaz takimlari. 2. Ligde kendini parcalayacak topcular ona ragmen zenciler onlari da ezecek.. Ne diyim abi, sanki nuriler mesutlar bu ligde yetisti lol.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 komple zenci doldurmayacağız çünkü türklerin fiyatları düşecek zencilerle aynı fiyata gelecek, ben zenciyle aynı fiyatta olmam diyende çalışacak çalışacak çalışacak
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bide zenci kotası koyulur yani o sorun değil türklerin verdiği vergi düşük tutulur en basitinden yada ne biliyim ingiltere gibi milli takım şeyi aranır daha yumuşak bir şekilde
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ayrıca aydın yılmaz falan dolucağına zenci dolsun yani
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 toprak doldurcağına ben doldurayım yavrum
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Abi 60 milyonluk ulkede iyi topcu cikamiyosa bunun sebebi yabanci siniri degil. Yani ben yabanci sinirinin kalktigini gorsem takimi fildisi sahillerinden kurarim lan. Ekmek-su veriyosun oynuyolar, neden turk alayim ki lan? Neden yani?
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 abi sen niye dert ettin bırak türk futbolculr düşünsün sdfs iyi oynasınlar kapsınlar formayı. ya da yurtdışına gitsinler.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Esh said: Abi 60 milyonluk ulkede iyi topcu cikamiyosa bunun sebebi yabanci siniri degil. Yani ben yabanci sinirinin kalktigini gorsem takimi fildisi sahillerinden kurarim lan. Ekmek-su veriyosun oynuyolar, neden turk alayim ki lan? Neden yani? abi bişey farketmicekse yine serbest bırakmaları gerekir en azından kulüpler başarılı olsun
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Abi iste iyi oynayabilse oynardi. Simdi zenciler gelince adama sihirli degnek deymeyecek ki? Lua luanin fizigine bak, isaac a bak bi de aydin yilmaza bak semihe bak abi. Genetige girmeyelim lutfen.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oynayamıyosa futbolcu olmasın işte garson olsun ne bileyim
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hayır kurumumu türk futbolu sikko fındıkçıların fındığını alıp satamayan devlet gibimi olsun
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 heryer basbagansa süper ligde basbagan
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Hersey , cukumuz 15 cm olarak dunyaya gonderilmemizle basladi.
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 esh'in kesin akrabalarından biri ya sabri ya selçuk. mustafa sarp'ta olabilir sdfs bellki bu topçuların milyonlar kazanmasında bi çıkarı var. menajer mi acaba
Öne çıkan mesajlar