Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Arkadaşlar durum acil olduğu için gezdim tozdum yerine buraya açtım özür dilerim. Şimdi ben haziran ayında hem Hırvatistan hem Polonya'ya gideceğim ama Polonya'ya ne zaman gideceğim Hırvatistan'da belli olacak. Türkiye'ye git-gel yapmak istemediğim için Polonya vizesine Hırvatistan'da başvurayım diyorum. Sizce Türkiye'de olduğundan daha kolay mı daha zor mu olur bu süreç? Bir yabancı ülkede başka bir yabancı lke vizesi almış var mı aranızda? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 var ama oyle sandigin gibi bisey degil hirvatistandan basvurularda veriyor mu polonya tr vizesi onu bilmen lazim trden mesela x ulkesine vize alabiliyorlen baska ulkeden tr vatandasi olmana ragmen o x ulkesine vize basvurusu bile almiyorlar ulkeden ulkeye degisiyor yani mesela polonya vizesini bulgaristandan basvurup alabilirsin belki ama fas'tan alamiyorsundur gibi onu arastirman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Büyükelçilikten alacaksın vizeni ama istersen arayıp tahmini kaç gün sürüyor veya verebiliyorlar mı yoksa buradan bazı işlemleri tamamlayıp mı gitmen lazım falan sorup öğren kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Şimdiden al, kalış süreni tahmini olarak ver, en erken tarihi sırala. Mülakatta söylersin durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rusyada yabanciya baska ulkelerin vizeleri ve ya shangen 21-27 gunde verildigini soyleyebilirim anca. Bu da burda bi not olur ki lazim olursa bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Myrica said: gideceğin ülkede oturma iznin varsa başvurabilirsin yoksa nanay. bilmiyorsak , uydurmayalim arkadaslar boyle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hırvatistan'a Şengen vizesi ile girilebiliyormuş İlk giriş Hırvatistan'a olmak üzere Polonya vizesi almaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 uslubun cok iyiymis soyledigin mantikla benim cin, fas , vietnam, sirbistan ve taylandda oturma iznim var lel gidecegin ulkede oturma izni varsa basvurabilsin demissin her iki turlu de bilmeden salladigin belli yani laostan vietnama vize basvurusu yapiyorsam laosta mi oturma iznim var benim yoksa vietnamda mi? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Myrica said: gideceğin ülkede oturma iznin varsa başvurabilirsin yoksa nanay. Erkenden alman gerek.Ankaradaki elçilik çabuk veriyo ama. Hırvatlar schengene dahil olmadı mı ya?vize uzatmak icin 2 sekli var ikametin o ulkede olmalı ozaman direk o ulkenin vize veren kurumlarına basvurabiliyosun ya da turk konsoloslugu ile isini hallediyosun. Bi kere almanyada kalırken vizemi uzatmak durumunda kalmıstım. ikametimi almanyada kaldıgım eve degistirip direk bundesland ın baskentindeki bu isle ilgilenen yere gittim ve 30 dakikada 5 gun uzattılar vizeyi. hea tabi bu uzatma digeri baska bi yere bi vize alma diyerek hor gorurler mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben sorunun cevabini zaten vermisim topicin basinda oyle her ulkeden her ulkeye vize basvurusu yapamazsin zaten onu arastirmaniz lazim demisim sen tutmus orada oturma iznin olmasi lazim gibi biseyle geldin ve tum dunyaya genelledin bilip bilmeden sen litvanyadan uk vizesine basvuramadiysan, bu demek degildir ki japonyadan filipinlere vize basvurusu yapamayasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yoo genel olarak öyle bişey yok çok mu zor ben yanlış söylemişim demek ya? ilgincsiniz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ya bugün polonya konsolosluğunu arayıp derdimi anlatmaya çalıştım, adam gibi türkçe konuşmayan bi kadın "nereye gidecekseniz vizenizi oradan alın" dedi kestirdi attı. Arkadaş Şengen vizesiyle Hırvatistan'a giriliyo sonuçta, ben niye Hırvatistan için ayrı vize alıp oraya gidip Türkiye'ye dönüp Polonya vizesi alıp tekrar gideyim? Hakkaten bu kadar katılar mı yoksa o kadın başından mı savdı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar