Catkapi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Amerikan kredi karti istemiyo sadece ipye bakiyo soyleki: Limiti sadece 100 milyon olan bi ek kartim vardi milletin eline gecerse de nolcak canim diyerekten proxyden baglanip accountu acmayi basardim. Normal bir kredi kartini kabul etti. Bu riske girmek istemeyen ya sanal kart yaratip proxyden baglansin ya da kanada ya da amerikadaki birilerine(tanidik falan)numaralarini falan verip accountlarini ordan actirsin. Sonucta turk bankalarinin kartlari kabul ediliyo beyler. Bence artik avrupa mavrupa beklemeyin. Bu firsati kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 avrupayı zaten sadece kredi kartı için beklemiyoduk ki :) ama iyi olmuş bu olay, proxy ile halledilebildiği yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bunu duydugum cok ıyı oldu :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 US versionu sadece US'de bulunanlar ve orda tanidigi olanlar icin uygun.. Tr'de olanlardan, orda oynamak icin sekilden sekile girmeye niyeti olan pek az kisi olur..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sagol,cok kisi bu konuda sorun yasiyodu.bizimde box gelsin deniycez ^_^.keske oyuna girmek icin bu kadar maymunluk yapmamiz gerekmese...tamam blizzardda hakli lafim yok adamlar US e acti serveri diger ulkeleri istemiyorlar ama eu ile us in arasina 2 ay koymak cok sacma,cogu insanin kani kayniyo,adamlar betada oynamis tadini almis,hickimsenin isine gelmiyor 2 ay beklemek,adam en kotusunden 2 ay kadar level 60 yaparim ebaydan 100 dolara satar eu e gecerim gozuyle bakiyor haklida bence.irkcilik gibi bir sey resmen...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 us ile eu arasındaki 2 (yada herneyse) aylık farkın espirisini de anlayabilmiş değilim henüz[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bence hiç kasmaya gerek yok eu serverları acılsın rahat rahat oynarız ben suan hiç sabırsızlanmıyorum zaten betada oynadım yeteri kadar ha blizzardın bu stratejisi ne kadar dogru o tartısılır.[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben esitsizlik olarak goruyorum,kim ne derse desin,amerikaya simdi avrupaya 2 ay sonra demek bence yanlis.ya ikisini acarsin yada ikisini 2 ay bekletirsin...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 neyse ben cok konustum,blizzardin avukatlari gelir simdi baslamadan ben gidiyim,herkese sabirli beklemeler...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kesşke sadece süre farkı olsa. Bu pre-order rezilliği ile Avrupa'yı tam olarak eşşek yerine koymuş oluyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bende oynuyorum =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 aynen ya, UK'de CE yok ve normal versiyon tek yerden satılıyor. onlar da tükenmiş tabii. 26'sında pre-order yapabilceksiniz bık bık diye konuştular, daha 26'sı olmadan hepsi tükendi. isveç, danimarka ve finlandiyada bile kalmamış. hakkaten avrupayı hiç sallamadılar ya da -çok küçük biri ihtimalle- bir şeyler planlıyorlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bence iki tarafada aynı anda server açıcak kadar ii deiller bu onu gösteriyo yani rezilliği çeken gene biz oluyoruz ben bekliyorum US pre-order yaptım haftaya gelsin direk bi yolunu bulup oynıcam EU açıldıgı zaman oraya geçme olursa geçerim yoksa oynarım US de hiç bekliyemem blizz in keyfinin olmasını valla YÖNETİM İSTİFA!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Acaba ne kadar beklerız eu yu :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 http://www.publicproxyservers.com/page2.html burda var bi kaçtane proxy şimdi bazıları high anonymity bazısı transparent bazısı anonymous hangisi güvenilirdir bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yad aburdan http://www.proxy4free.com/page1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yaw beyler sivrilik yapmış gibi olucak ama ben bunu denemiştim baya bi önce ayrıca manuel'de de yazıyo olsa gerek galiba neden kabul görmedigi :P[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hepsi guvensizdir baal, ve ip ile bir alakasi oldugunu sanmiyorum cunki ben proxy falan kullanmadim (Kartim usa ama proxy falan kullanmadim)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya kart numaranızı girince eminim onların sisteminde hangi banka ve location ı yaziyordur, Ip veya Proxy ile alakası olduğunu sanmiyorum bu işin, neden derseniz var sayalım USA vatandaşıyım ve iş gereği Türkiyede kalmak zorundayım 1 yıl boyunca, oyunu sipariş ettim geldi ve kendi USA kredi kartimla oyunu aça bilmeliyim buradan yani olay budur bence.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 25 Kasım 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 adam proxy i degistirince kabul etmis normal adresini yazmis sizce ne olabilir baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o zaman ya amerika ip si olacak yada amerika adresli kart 2 sinide kabul ediyor olabilirler :) eve gidip bende proxy deneyince yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 proxy deneyince oluyor arkadaslar. benim usa kart i 3 accountdan fazla kullanamayinca direk proxy den turk cc ile actirdim diger accountlari. bakin proxy sizin gonderdiginiz bilgileri okuyamaz bu arada bunu soyliyim. eger SSL gonderiyorsaniz tabiki. sadece gidecegi taraf decode edebilir sifrelenmis bilgilerinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sanal kart çıkarın ve prozylerden alın olay bitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sanal kartları nerden temin edebiliriz?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 pardon game card demek istedim?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar