Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler olayi cozdum okuyun detaylar icerde

Catkapi

Öne çıkan mesajlar

Amerikan kredi karti istemiyo sadece ipye bakiyo soyleki:

Limiti sadece 100 milyon olan bi ek kartim vardi milletin eline gecerse de nolcak canim diyerekten proxyden baglanip accountu acmayi basardim. Normal bir kredi kartini kabul etti. Bu riske girmek istemeyen ya sanal kart yaratip proxyden baglansin ya da kanada ya da amerikadaki birilerine(tanidik falan)numaralarini falan verip accountlarini ordan actirsin. Sonucta turk bankalarinin kartlari kabul ediliyo beyler. Bence artik avrupa mavrupa beklemeyin. Bu firsati kacirmayin
Sosyal ağlarda paylaş

sagol,cok kisi bu konuda sorun yasiyodu.bizimde box gelsin deniycez ^_^.keske oyuna girmek icin bu kadar maymunluk yapmamiz gerekmese...tamam blizzardda hakli lafim yok adamlar US e acti serveri diger ulkeleri istemiyorlar ama eu ile us in arasina 2 ay koymak cok sacma,cogu insanin kani kayniyo,adamlar betada oynamis tadini almis,hickimsenin isine gelmiyor 2 ay beklemek,adam en kotusunden 2 ay kadar level 60 yaparim ebaydan 100 dolara satar eu e gecerim gozuyle bakiyor haklida bence.irkcilik gibi bir sey resmen...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

aynen ya, UK'de CE yok ve normal versiyon tek yerden satılıyor. onlar da tükenmiş tabii.

26'sında pre-order yapabilceksiniz bık bık diye konuştular, daha 26'sı olmadan hepsi tükendi. isveç, danimarka ve finlandiyada bile kalmamış.

hakkaten avrupayı hiç sallamadılar ya da -çok küçük biri ihtimalle- bir şeyler planlıyorlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

bence iki tarafada aynı anda server açıcak kadar ii deiller bu onu gösteriyo yani rezilliği çeken gene biz oluyoruz ben bekliyorum US pre-order yaptım haftaya gelsin direk bi yolunu bulup oynıcam EU açıldıgı zaman oraya geçme olursa geçerim yoksa oynarım US de hiç bekliyemem blizz in keyfinin olmasını valla YÖNETİM İSTİFA!!! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kart numaranızı girince eminim onların sisteminde hangi banka ve location ı yaziyordur, Ip veya Proxy ile alakası olduğunu sanmiyorum bu işin, neden derseniz var sayalım USA vatandaşıyım ve iş gereği Türkiyede kalmak zorundayım 1 yıl boyunca, oyunu sipariş ettim geldi ve kendi USA kredi kartimla oyunu aça bilmeliyim buradan yani olay budur bence.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 25 Kasım 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

proxy deneyince oluyor arkadaslar. benim usa kart i 3 accountdan fazla kullanamayinca direk proxy den turk cc ile actirdim diger accountlari.
bakin proxy sizin gonderdiginiz bilgileri okuyamaz bu arada bunu soyliyim. eger SSL gonderiyorsaniz tabiki. sadece gidecegi taraf decode edebilir sifrelenmis bilgilerinizi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...