ArsMaxx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aynen neden kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya ölesine yazıyo o, neden aramayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 içinde türk olan oluşumların son kullanma tarihi oluyor, yalansa yalan de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 panige gerek yok nulli secundayi dagitma faaliyetlerimiz son hizla devam ediyor. gorev tamamlandiginda VFK'de duzenelencek partiye tum kardeslerimiz davetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben girersem dağılır. daha benim giripte kısa bi süre sonra dağılmayan corp alyans yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 pgl yavaştan sinir krizleri geçirmeye başladı zaten asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 su anki durum onun dogal hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben de test bi fc daha çıldırtmayı başardı diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://i.imgur.com/vwMin.gif EVAC EVAC EVAC asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Savaşın gidişatı değişti galiba, goons paso sistem alıyor... Ya da dotlan da öyle gözüküyor en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 mapten bakınca empire girişine kadar almış gözüküyo fountainde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Fountainde empire girişi bi sistem yokta, goonlar saldırıyı başlattıkları cloud ring girişinden yayılarak almışlar baya sistem. Son zamanlarda NC. ve PLin savaşa dahil olmaması (başka işleri oldugundan) goonlara büyük bi avantaj sağladı onlarda bunu güzel değerlendirdi. Tabi tek etken bu değilde, diğerlerini yazmaya üşendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Test alliance ın forumlardaki reklam konularında bile kardeşimiz goon ittifağı yazıyor hala.. Bunlar eskiden kardeşmiş anlaşılan, sonra ne oldu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sıkılmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 amarra bağlanan yer var ya nasıl yok ha lowsec =/= empire diyosan ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Tonight is the night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 dün gece rekor kırıldı. 4070 pilotlu savaş yapılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 I WAS THERE!11!1 ak tidi gibi %10 falan yalan direk %1'di resmen. sonrasında da gittim yattım 5.30 gibi falan titan kill kaçmış o ara pingleri duymamışım telefondaki http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18958131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Gitmek nasip olmadi, gideydik de gemiyi kaybedip parasini alaydik. Gecerken bi kac mega kill almak de iyi dururdu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 td ne demek bu arada ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 zaman yavaşlaması kimse laga girmio, sistemler ve etrafındakiler yavaşlıyor, bi tür matrix vari zaman yavaşlaması. Bölece herkese eşit şekilde etki ediyor. ama yaaani %10 bile can sıkıcı eğer orda deilsen, herifler serverı nası zorladıysa ben bleak landsde tidi ye girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rHIhp_vpeIs TD= Time Dilation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 keşke teorideki gibi güzel olsa ve 8-10 dakika sürmese bi modul activate etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://razoralliancenewsfeed.tumblr.com/ takip edin ettirin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://i.imgur.com/cedBeej.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar