Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

megetege said:

Son olarak karadavut tam bir troll son zamanlarda :)

mete napim, troll yapmıyım ciddi konusim diyorum trolleniyorum.
yada yazdığım komple hakaretmis gibi davranılıyor.
bende kendim yapıyourm trolümü geyiğime bakıorm ;)

bu arada video hakkaten güzelmiş. gereksiz gaz verdi öğle vakit iş yerinde
Sosyal ağlarda paylaş

Razorun en büyük başarısı en iyi pet olması. En sadık en azla yetinebilen en uysal.

Forumda razora yıllarını vermiş arkadaşlar var farkındayım ama gerçekler böle bende 1,5 sene morsus mihide oynadım, ama bu morsus mihinin kötü ve oyunu katleden bir alliance oldugu gerçeğini hiç değiştirmedi.

Neyse ki lanet olası (Burn EDEN)Mantalite olarak RZR'dan farkı yok ve PODLA sayesinde dışarda bir yerlerde insanların gerçek pvp yaptığını gördük.

Tercihlerlere saygım varda pvpyi en heycanı ile yaşamak için nerde oynuyorsanız oynayın az kişi oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi en güzel zamanları evein yapıcak çok şey var hedefler çok, razora ben bok atıyorum ama dediğim gibi bende senin zamanında razor gibi bir alliacenda oynuodum işte, tecrübe arttıkça fark ediyorsun bazı şeyleri. Ama biraz daha palazlandıktan sonra tavsiye ederim Forgon adlı arkadası bulup en azından misafir olarak fleetlerine girmeni, itiraz etmez elinde imkanı varsa alır.

O zaman oyunun başka bir yönü daha oldugunu daha net görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya dediğin doğru bazı konularda

en iyi pet yada rzr cok ezik konularında bazı katılmadığım noktalar var ama göreceli bazı şeyler. Ama %100 doğru olan en zevkli pvp az kişiyle yapılan pvp.

Ha niye RZR dersen bana da, ben 2008den beri burdaıym cok eğlendiğim insanlar var burda. bazen ne delirttiler ne cıkasım geldi.

RZR elite pvp mi hayır, bazen bokum gibi hatta ama, birader şölede bi durum var, ben seviyorum burayı, cünkü evim gibi hissediyorum. hani alıştım arıtk.

Çıksam belki reampage in dediği gibi yapsam az kişi pvp cilik falan daha çok eğlenicem ama neblim. öyle bi imkan bulamadım henüz belkide.

ama demin mete ye mesaj atıcaktım hatta videodan sonra gaza geldim, şöle scalar-rqh zamanlarındaki gibi az adam güzel pvp yapsak. o bi dönem vardı ne güzeldi.

Buarada, kavga yokki
Sosyal ağlarda paylaş

eve in geneli komun olarak öleki

birazda haklılar tabi

şöle düşünüo bak mantık olarak

- şimdi ben istasyondayım, adam dışarda. Ssitemde 150 + var ama onlar 15 kişi.

Demekki bu adamların arkasında backup var, cynolıcaklar çıkmayayım.

- şimdi ben istasyondayım adaamlar dışarda. sistemde 150+ var ama onlar 200 kişi. Direk kaybederiz o zaman çıkmayayım.

THİS İS EVE.
Sosyal ağlarda paylaş

Sov holderlar öle malesef adamların işi para, üretim vergi.
Taxlardan zaten gelen paranın haddi hesabı yok.

eh morsusun sonunu getirende o aç gözlülük oldu bir bakıma, ama vuk bunu ayarlamaya çalıştı goonswarm gibi olmak varken yok biz küçük ama koalisyon kalalım, morsus olalım biz yönetelim istedi.

al herkezi içine tek adam ol herşeyi kontrol et dimi, petlerin aç gözlülüğü yüzünden her köşeden çıkan spylarla yavaş yavaş içerden patladı morsus.

paso morsus dağılır mı lan geyikleri yaparken aga açın saynoları kaçıoruzda döndü iş hemde 1 haftada.

elvenlord gelsin anlatsın bunları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...