reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 şunu izleyin ya vay anasını ne güzel oynuo adam. peh müzklerde güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 valla şu oyunu oynarmıyım artık bilmiorum ama bir şans verilse corp historyden bir corpu silin diye direk 4s i silerdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Garmonlarıda izlerim ben bu gazla yarında plex alıp açtırım accountu, saolsun turn left hala atmadı beni bi fleete giresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 megetege said: Son olarak karadavut tam bir troll son zamanlarda :) mete napim, troll yapmıyım ciddi konusim diyorum trolleniyorum. yada yazdığım komple hakaretmis gibi davranılıyor. bende kendim yapıyourm trolümü geyiğime bakıorm ;) bu arada video hakkaten güzelmiş. gereksiz gaz verdi öğle vakit iş yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Dogru yolu bulmussun o zaman :) Meraklandirdiniz benide. Eve gecince izliim videolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 nighthawk videoları ya eski klasikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 be razor herkesi acıttığına göre var bi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Razorun en büyük başarısı en iyi pet olması. En sadık en azla yetinebilen en uysal. Forumda razora yıllarını vermiş arkadaşlar var farkındayım ama gerçekler böle bende 1,5 sene morsus mihide oynadım, ama bu morsus mihinin kötü ve oyunu katleden bir alliance oldugu gerçeğini hiç değiştirmedi. Neyse ki lanet olası (Burn EDEN)Mantalite olarak RZR'dan farkı yok ve PODLA sayesinde dışarda bir yerlerde insanların gerçek pvp yaptığını gördük. Tercihlerlere saygım varda pvpyi en heycanı ile yaşamak için nerde oynuyorsanız oynayın az kişi oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 razor'In bulunduğum alliance'a açık mavi olması dışında hiçbir ilişkim yok. razor'dan tek bir tanıdığım bile yok. ama razor adı geçtiğinde elektrik atlamaları yaşanması cidden dikkat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Oyunda eski olup sevilmeyen alliance cok :) Altinda cok bisi aramaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 doğrudur. ben 3-5 aylık olunca herşey bana yeni geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Abi en güzel zamanları evein yapıcak çok şey var hedefler çok, razora ben bok atıyorum ama dediğim gibi bende senin zamanında razor gibi bir alliacenda oynuodum işte, tecrübe arttıkça fark ediyorsun bazı şeyleri. Ama biraz daha palazlandıktan sonra tavsiye ederim Forgon adlı arkadası bulup en azından misafir olarak fleetlerine girmeni, itiraz etmez elinde imkanı varsa alır. O zaman oyunun başka bir yönü daha oldugunu daha net görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Adam gibi kavga çıkarın lan. Sizin bu muhallebi çocukluğunuz yüzünden Garbage bölümünde itle kopukla muhatap oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yok ya dediğin doğru bazı konularda en iyi pet yada rzr cok ezik konularında bazı katılmadığım noktalar var ama göreceli bazı şeyler. Ama %100 doğru olan en zevkli pvp az kişiyle yapılan pvp. Ha niye RZR dersen bana da, ben 2008den beri burdaıym cok eğlendiğim insanlar var burda. bazen ne delirttiler ne cıkasım geldi. RZR elite pvp mi hayır, bazen bokum gibi hatta ama, birader şölede bi durum var, ben seviyorum burayı, cünkü evim gibi hissediyorum. hani alıştım arıtk. Çıksam belki reampage in dediği gibi yapsam az kişi pvp cilik falan daha çok eğlenicem ama neblim. öyle bi imkan bulamadım henüz belkide. ama demin mete ye mesaj atıcaktım hatta videodan sonra gaza geldim, şöle scalar-rqh zamanlarındaki gibi az adam güzel pvp yapsak. o bi dönem vardı ne güzeldi. Buarada, kavga yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 E çıkarın işte. Ben de var demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 işte razorun anasına bacsına sövsen istasyondan bakarlar sadece, 1 saat sonrada EOY clr derler herkez huzuruna kavuşur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 eve in geneli komun olarak öleki birazda haklılar tabi şöle düşünüo bak mantık olarak - şimdi ben istasyondayım, adam dışarda. Ssitemde 150 + var ama onlar 15 kişi. Demekki bu adamların arkasında backup var, cynolıcaklar çıkmayayım. - şimdi ben istasyondayım adaamlar dışarda. sistemde 150+ var ama onlar 200 kişi. Direk kaybederiz o zaman çıkmayayım. THİS İS EVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Acısız Eve, eve değildir. Ben RQH'ı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Sov holderlar öle malesef adamların işi para, üretim vergi. Taxlardan zaten gelen paranın haddi hesabı yok. eh morsusun sonunu getirende o aç gözlülük oldu bir bakıma, ama vuk bunu ayarlamaya çalıştı goonswarm gibi olmak varken yok biz küçük ama koalisyon kalalım, morsus olalım biz yönetelim istedi. al herkezi içine tek adam ol herşeyi kontrol et dimi, petlerin aç gözlülüğü yüzünden her köşeden çıkan spylarla yavaş yavaş içerden patladı morsus. paso morsus dağılır mı lan geyikleri yaparken aga açın saynoları kaçıoruzda döndü iş hemde 1 haftada. elvenlord gelsin anlatsın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ha bide imperianın ben satışlardan satışlara koştuğunada inanıorum. Tek sevdiğim adam plague black onlada 10 kere uçamadık ziyan oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 OOOOffff offff. Plague "gel la buraya" desin, o an hesabı açmazsam Kızılay meydanında anırırım. Ama ben çok uçtum Plague ile. Onun bi "I belive i can fly" diye bir şarkı söylemesi vardı fleet dönüşü. Priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 hayal kurmak, gerceklestirmenin yarisidir derler, buna istinaden soruyorum; S4GH-I, 304Z-R ve K-QUVW Constellation'larini elinde bulunduran, kiralik olmayan, malisef CFC ile + olmak zorunda olan bir olusumdan bahsetsem ne dersiniz B)- ps: trolle aciktir ama ciddi düsünceleri de araya sikistiriniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ula Haso, senin ağzın ne diyir? Ne iş harbiden ya. Hele bi anlat bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Lider lazım lider, türklerin en büyük eksiği bir ulu önderleri yok, bir ara varmış ulu önderlikten ulan önderliğe terfi etmiş. Lider şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Eveeet 11. Geleneksel Eve'de Türkler Neden Birleşemiyor tartışmasını açıyorum. Vatanaaa milleteeee hayırlııı uğurlu olsuuuun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar