yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 2 tane ismim var ikincisini 3-4 yıldır hiç kullanmıyorum ve büyüdükçe beni daha da rahatsız ediyor şimdi üçüncü köprüye de benim ismimi veriyolarmış iyice kıl oldum :D bu isim değişikliği davalarının süreci nasıl oluyor? gül gibi güzelim yeşil pasaportum var 2 yıl daha kullanabileceğim ve içinde ingiltere vizesi ile muhtelif başka vizeler de var yani 2 yıl boyunca dünyanın her yerine vize alabilirim gibi bişey. pasaportu da değiştirmek gerekiyordur heralde isim değişikliği sildirme için. 2 yıl daha bekleyeyim di mi? bir yandan da bunu avantaj olarak kullanabileceğim durumlar var (resmi daireler, polis molis) kasmasam mı ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi dursun işte ne zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yavuzu mu sildireceksin diğerini mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bence kullandığını sildir değişiklik olsun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Soyadını sildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 cempostaci said: yavuzu mu sildireceksin diğerini mi ? diğerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 tanışırken 1. ismini söylersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 orası öyle zaten, internet hesaplarında, tanışırken, sınav kağıtlarında vs 2.ismi hiç kullanmıyorum uzun süredir ama bir yerlerde karşıma çıkıyor illa ki. bazı politik entel ortamlarda bu yüzden utanmışlığım da oldu bir kaç sefer sdfg rahatsız edici yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 diğeri ney selim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 cpt.obvious diğer ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 isminden utanman gereken bir politik ortama girisosan bence komple yeniden başla lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben ilk ismimi sildirip ustune soyadimi da degustirdim universitede. evet cok badass bi sey. mahkemeye basvuruyorsun. bir tane arkadasinda sahitlik yapiyor o kadar. tek celse. nufustan bi memut davali olarak bulunuyor hatta. telefondan post atmanin da allah belasini versin.optum hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yep, ben yaptım. avukata vekalet ücreti vermemek için tanıdığımız avukatın yardımıyla dilekçemsi bişey ile nüfus müdürlüğüne dava açmıştık. (işte benim adım bir yere sığmıyor, yok psikolojik sorunlarım oldu, hep dalga geçtiler hor gördüler. zaten anlamı da testis demek vs diye) ben bir tanık olarak annemi çağırmıştım. tanık başına para alıyorlar, pul parası vs derken 300-400tl bişey oluyor. ilk davada tamam değiştirdim demişti hakim. toplamda 1-2 ay bişey sürdü o yüzden. ancak o dosyayı takip etme işi falan zor baya. zibilyon evrak arasından kendinikini buluyorsun, ki ben okuyordum o işlere de bakmadım ben memlekette hallettiler bir şekilde. pul mul yapıştırıp gönderiyorsun vs. ver vekalet kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ilkokulda yapiyoduk abi o isimden utanma olayini. Bisey yok ayrica adinda, gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ren said: yep, ben yaptım. avukata vekalet ücreti vermemek için tanıdığımız avukatın yardımıyla dilekçemsi bişey ile nüfus müdürlüğüne dava açmıştık. (işte benim adım bir yere sığmıyor, yok psikolojik sorunlarım oldu, hep dalga geçtiler hor gördüler. zaten anlamı da testis demek vs diye) ben bir tanık olarak annemi çağırmıştım. tanık başına para alıyorlar, pul parası vs derken 300-400tl bişey oluyor. ilk davada tamam değiştirdim demişti hakim. toplamda 1-2 ay bişey sürdü o yüzden. ancak o dosyayı takip etme işi falan zor baya. zibilyon evrak arasından kendinikini buluyorsun, ki ben okuyordum o işlere de bakmadım ben memlekette hallettiler bir şekilde. pul mul yapıştırıp gönderiyorsun vs. ver vekalet kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 söylesin bilen biri şunun ikinci adını çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 selim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abdulmuttalipten iyidir mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ren said: işte benim adım bir yere sığmıyor, yok psikolojik sorunlarım oldu, hep dalga geçtiler hor gördüler. zaten anlamı da testis demek vs diye Billur ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sdfs yok ya ben sadece sorunları örneklemek için şeyettim cümleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yav said: bazı politik entel ortamlarda bu yüzden utanmışlığım da oldu bir kaç sefer sdfg rahatsız edici yani. Klasik üniversiteli heyecanlı gomunist. Sikko propoganda kitapları yerine üç beş işe yarar kitap okursan hem selim isminden utanmayı bırakırsın hem de gerçekten kültürlü bir ortama girince rezil olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abdurrahman(buna benzer bişi tam bilmiyorum) Mevlüt Saltuk Buğra isimli arkadaşım var ama abdurrahman kafa kağıdında yazmıyor allahtan böyle bile össye girerken sığmamıştı isim soy isim forma ehauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 2 isimli bir kız vardı, evlenince kendi soyadı da tutup kocasının 10 harfli soyadını da ekledi tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben olsam soy adımı değiştirir sultan yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar