Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VW Polo Trendline vs. Opel Corsa Essentia

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Sevgili dostlar,

elimde 30000TL para var arabaya ayırdığım.
bununla 2013 model bir araç bakınıyorum. Az yaksın, hatun da kullanacağından ufak olsun ve illa da alman arabası olsun diye düşündüğüm için bu iki seçeneğe indirdim.

Sizce hangisini tercih etmeli?
Ben çok ayrıntılı donanım bilgisine sahip değilim. Bu iki araç arasında acaba böyle ince ayrıntılar, birinden birini öne çıkaran püf noktaları var mı? Görebildiğim kadarıyl açok temel farklar yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Vw km si 80 bini gecimce oluyor mu, yok artik. 2000 model 220k da borayi abim 1 haftada satti kolayca.

Ama vw arabasinin trendline ini alacagina opel al daha iyi. Gerci essentia ne oluyor bilmiyorum, trendline a mi karsikik geliyor?

Eger donanim farki yoksa cok polo al, ama essentia dedigin ust paket ise opel al.
Sosyal ağlarda paylaş

Trendline deli gibi boş freni koymayı unutcaklarmış nerdeyse. Bu nedenle ben corsayı tercih ettim gerek iç dizayn gerekse dışı daha hoşuma gidiyodu. Donanımsal olarakta diğerine nazaran daha halliceydi.

30000 bakımına soktum aracı. Bana bu zamana kadar maşallah bi problem çıkartmadı.

Yalnız bi sıkıntısı şu olduğunu düşünüyorum kasa değişme durumu olabilir. 2007'den beri kasa 2011de makyajlandı. 2014 modeli nolcak bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Trendline deli gibi boş freni koymayı unutcaklarmış nerdeyse. Bu nedenle ben corsayı tercih ettim gerek iç dizayn gerekse dışı daha hoşuma gidiyodu. Donanımsal olarakta diğerine nazaran daha halliceydi.

30000 bakımına soktum aracı. Bana bu zamana kadar maşallah bi problem çıkartmadı.

Yalnız bi sıkıntısı şu olduğunu düşünüyorum kasa değişme durumu olabilir. 2007'den beri kasa 2011de makyajlandı. 2014 modeli nolcak bilmiyorum

ben şu anda polo kullanıyorum. VW ve polodan çok memnunum. Ama dedğin çok doğru. Trendline aşırı derecede boş. Bu da insanı ister istemez alternatiflere yöneltiyor. Bir de renk yok. Beyaz allah beyaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bizim şirkette 1.2 polo kullanan arkadaşlar var çekişin düşük olduğundan bahsediyorlar ,iç gürültüsü de fazla demişlerdi.Servis 1.2 yi sadece şirketler tercih ediyor demiş zaten.
Polo kullanan arkadaşlardan birisi kaza yapınca corsa verdiler,corsayı öve öve bitiremedi.
(ben opel sevmem etrafımda iki aracıda kullanan kişiler olduğu için söyledim)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...