paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sevgili dostlar, elimde 30000TL para var arabaya ayırdığım. bununla 2013 model bir araç bakınıyorum. Az yaksın, hatun da kullanacağından ufak olsun ve illa da alman arabası olsun diye düşündüğüm için bu iki seçeneğe indirdim. Sizce hangisini tercih etmeli? Ben çok ayrıntılı donanım bilgisine sahip değilim. Bu iki araç arasında acaba böyle ince ayrıntılar, birinden birini öne çıkaran püf noktaları var mı? Görebildiğim kadarıyl açok temel farklar yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 niye alman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 o ankette 1 tane alman var ki? hem niye illa alman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Opel corsa al istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 clio al bari esp si olsun yoksa polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Seçim yapanlar nedenlerini de yazabilirse karar vermemde yardımcı olmuş olur. Alman menşeyli arabaların daha sorunsuz olduğunu gördüm ve yaşadım yaklaşık 15 yıldır araba kullanıyor. O yüzden Alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Opel al Sebebleri Ucuz yedek parça ve servis fiyatları Uzun kullanım ömrü Çeyrek altın tadında satış hızı Kolay kolay yıpranmaması Şirketde 10+ corsa var elimizden çıkarmak için teklif alalım dedik 40 tane teklif geldi vw ise km si 80 bini geçtiğinde ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Selam, Skoda Fabia. Çünkü Polo vs Fabia ikileminde ekmak/köfte dengesi daha iyi diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Vw km si 80 bini gecimce oluyor mu, yok artik. 2000 model 220k da borayi abim 1 haftada satti kolayca. Ama vw arabasinin trendline ini alacagina opel al daha iyi. Gerci essentia ne oluyor bilmiyorum, trendline a mi karsikik geliyor? Eger donanim farki yoksa cok polo al, ama essentia dedigin ust paket ise opel al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 paramecium said: Selam, Skoda Fabia. Çünkü Polo vs Fabia ikileminde ekmak/köfte dengesi daha iyi diye düşünüyorum. Saygılar. 2014 de degismeyecek olsa ben de fabia derdim, ama bosline polo daha tercih edilebilir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Trendline deli gibi boş freni koymayı unutcaklarmış nerdeyse. Bu nedenle ben corsayı tercih ettim gerek iç dizayn gerekse dışı daha hoşuma gidiyodu. Donanımsal olarakta diğerine nazaran daha halliceydi. 30000 bakımına soktum aracı. Bana bu zamana kadar maşallah bi problem çıkartmadı. Yalnız bi sıkıntısı şu olduğunu düşünüyorum kasa değişme durumu olabilir. 2007'den beri kasa 2011de makyajlandı. 2014 modeli nolcak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dartanian said: Trendline deli gibi boş freni koymayı unutcaklarmış nerdeyse. Bu nedenle ben corsayı tercih ettim gerek iç dizayn gerekse dışı daha hoşuma gidiyodu. Donanımsal olarakta diğerine nazaran daha halliceydi. 30000 bakımına soktum aracı. Bana bu zamana kadar maşallah bi problem çıkartmadı. Yalnız bi sıkıntısı şu olduğunu düşünüyorum kasa değişme durumu olabilir. 2007'den beri kasa 2011de makyajlandı. 2014 modeli nolcak bilmiyorum ben şu anda polo kullanıyorum. VW ve polodan çok memnunum. Ama dedğin çok doğru. Trendline aşırı derecede boş. Bu da insanı ister istemez alternatiflere yöneltiyor. Bir de renk yok. Beyaz allah beyaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 illa alman takintin varsa ikisinden birini al hic farketmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Corsa'nın iç tasarımı çok ucuz göründü bana. O yüzden Polo'yu tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 her türk vw yi tadacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Selam, Süpermiş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 oktayca said: her türk vw yi tadacak her turk *en boş olanindan* vw yi tadacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 e bu kadar hype a tadacak tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Bizim şirkette 1.2 polo kullanan arkadaşlar var çekişin düşük olduğundan bahsediyorlar ,iç gürültüsü de fazla demişlerdi.Servis 1.2 yi sadece şirketler tercih ediyor demiş zaten. Polo kullanan arkadaşlardan birisi kaza yapınca corsa verdiler,corsayı öve öve bitiremedi. (ben opel sevmem etrafımda iki aracıda kullanan kişiler olduğu için söyledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 corsa da ağlıyor, araba anırıyor resmen yokuşlarda. ama aynı fiyat segmentinde vw almak hata olur. vw türkiyede gereksiz pahalı. doğus otomotiv-ferit şahenk-ntv-yandaş medya sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 opel çünkü şahenk şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Abi gidin japon alın allahını severseniz hrm daha ucuz hem 1000 kat sorunsuz araçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 opel corsa kesinlikle ama essentia alma, jantli ve sis farlisini al cok daha guzel gozukuo 2-3 bin fazla verirsin max. bir de son modelleri 95 beygir sanirim, ya da 100 un uzerine cikti mi biliyorum da iyi gider opel corsa bende 2008'i vardi, 175 180 goruodu o motorla biraz zorladin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 japon nie almıonuz onu anlamıorm ben sırf ucuz olunca araba kötü olmuyor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Define japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar