Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Grafiklerin neresi uzak doğu onu anlamadım ben. Benim gördüğüm en realistik grafiklere sahip mmo. Hani Gw2 western bir şirketin oyunu olmasına rağmen grafikler daha çok uzak doğu kokuyor. Ha bu arada bunu kötü birşey olarak söylemiyorum. Grafik tarzı beni pek ilgilendirmez oynadığım oyunun. Yıllarca Gw2 oynadım ve hala oynuyorum sonuçta.

Onun dışında oyuncu kitlesi komple leş değil. Sunucu chati kullanan kitle iğrenç sadece. Adamlar oyunu oynamaktan çok chatte milleti trollemekle meşguller. Nası bi kafa yapısı anlamak mümkün değil. Ki sunucu chati kullanmanın bir amacıda yok. Ben sunucuyu direk çıkardım chatten umurumda da değil. Çok güzel ortama sahip bir sürü klan var oyunda. Benim şuan olduğum klan mesela. +50 kişiyiz klanda ama ortam gayet seviyeli. Alımlarda arada saçma sapan insan gelebiliyor tabiki. Onlarda hemen kendilerini belli ediyorlar anında atıyoruz. Bütün gün discortta çok güzel muhabbet dönüyor. Oyun zaten dopdolu. Çok eğleniyoruz. Oyunda kendi ortamını kurmak sana kalmış. Emin ol aynı leş kitle gayet WoW'da da vardı. Twisting Nether'de trade chatte dönen o iğrenç muhabbetleri unutmadım ben hala. Bunun hangi oyun olduğuyla alakası yok. Türk oyuncu kitlesi bu kafada genel olarak.

Avrupa'da büyük ihtimalle WoW'dan sonra Eso, FF14 ve Gw2 ile birlikte en çok oynanan mmo. Bu kadar oyuncusu varsa genel olarak hem doğuda hem batıda, birşeyi doğru yapmıştır adamlar.

Bu arada şu Güney Kore oyunu kafası artık aşırı geride kaldı. Tam tersi artık batıda adam gibi kaliteli mmo çıkmıyor. Hepsi early access ayağına piyasaya yarım yamalak mmolar sürüp milleti soyup kaçıyorlar. Bu sadece indie şirketler içinde geçerli değil. Everquest Next rezalitini unuttuğunu sanmıyorum ben insanların hala? Son yıllarda çıkan bütün adam gibi kaliteli mmolar hep uzak doğudan geldi. Buna ArcheAge dahil. Oyun gayet kaliteliydi. Aç gözlülük yüzünden Trion mahvetti batıda. Uzak doğudan 10 tane yeni mmo çıkıyorsa bir yıl içinde, 2-3 tanesi oynanabilir oluyor en azından. Batı'da en son ne zaman kaliteli bir mmo gördünüz yeni çıkmış?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Gpay'e bulaşmayın. Çok rezalet bir sistem o. Ben Steam'de aynı sorunu yaşadım. 3-4 gün askıda kaldı ödeme falan deli ettiler beni. Gpay'den komple uzak durdum bu oyunda. Gamesatış'dan yapın bütün işlemlerinizi. Çok rahat bütün alımlarımı yapıyorum ben ordan.

Bide Facebook sayfalarından mesaj atın abi ticket yerine. Çok daha çabuk cevap veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...