Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hop, welkam to fw nese isim vereyim 1- ) Jamyl's elite ( imparatoriçenin elitleri ) http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Amarr_Emperor 2-)Obnoxious gentlemen 3-)The Athran blade ( Amarr prime ın eski adı ) sen kurmuosan ben bi corp kurabilirim böle eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 1.Kill me and my main will camp you 2.Pilotum Güzelim Seni Üzerim. 3.Is Flying Arround buyur gerçi 2 si wow dan ama eve ye de uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hadi biraz da geyik yapalım. Türkçesinin yanına yazdıklarım Latince. Çok havalı duruyor. Yakalarsam Öperim - Capiendos Oscularetur (CAPOS) İkizlere Takke - Cap Gemini (CAGE) Not: İngilizce (CAGE) Kafes Adres Ver - Oratio Requisitionis (ORAQ) Hepimiz Kardeşiz - Omnes Sumus Fratres (OSURT) Dükkan Senin - Tabernam Tuam (TATU) Götü Kolla - Vigilate Asinus Tuus (VAT) Baldız Baldan Tatlıdır - Glos Mel Dulce (MUCK) Bu da Geçer - Transibit (TRANS) Bu da mı gol değil - Non İllam Metam (NIM) Yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Indomınatable Will SPACE WOLFS THOUSAND SONS Legion of the Damned Armourum Ferrus Vinco Redemptor Undying Faith ( AMAR İÇİN BİLASSA ) Angels of Retribution Soul Drinkers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ahaha Exodous Merak Ettim de Gol kelimesini nereden çevirdin latinceye latinler nerden bilsin futbolu golu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hedeften çevirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Quo-Vadis said: Ahaha Exodous Merak Ettim de Gol kelimesini nereden çevirdin latinceye latinler nerden bilsin futbolu golu. Aynen Suark'ın dediği gibi. İngilizcesini yazıp latinceye çevirmesini istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 mevzileri terk edin kaçın kaçın kaçın Run Away! Run Away -1- "Eat This!" Flying Frigate Frenzy (Ye bunu! "Uçan fırkateyin çılgınlığı")-2- alıntı 1-2 http://www.eveturk.com/guide_wardecleration.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bu yarışma ne zamana kadar sürecek ? Ona göre isim sallayalım. Fazla mal göz çıkarmaz kazanırsam :). Bir şeyler kazanmak ta güzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Aaa bak ne geldi aklıma. Anadolu'nun pek çok yerinde, çocuğu doğumdan sonra ölenler, yeni doğan çocuk da ölmesin diye adını Dursun koyar. Sen de DURSUN koy Hasan. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 PREPARE URANUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bence benim yazdıklarımı seç, biraz ciddiyet olsun. benide oynadığım günlerde fc yap, fw yi domine edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 son yazdığımı seçin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben kazanmalıyım benimkiler gayet güzel ve ciddi hatta imza yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Suark said: bence benim yazdıklarımı seç, Beni seç beni seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hatta direk ilki muhteşem diğer ikiside güzel ama bu direk kiralık katil vari elitler Jamyl's elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 YA DA çok daha iyisi var Jamyl's Sefrim Sefrim amarr dilinde melek tarzı bişey. Jamyl de empress. daha ne olsun ya! alyans kısaltmasıda [DVINE] olur felan ısımle kısaltmanın aynı olmaması taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yav iyi de kardeşim, belki adam bir ay sonra bırakacak fw'yi ve alyans devam edecek. Niye şartladın ki kendini Amarr'ın kıytırık imparatoriçesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fw alyansı diyor olmadı bi hikaye uydururuz, başka bi görevde gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Aluriel said: PREPARE URANUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Counter-Strike den Nostalji Yapın Duruma Uyanlardan. Hold This Position Fire in the Hole. Sector Clear! Yada bul işte bunlardan birini kullan http://cs2d.wikia.com/wiki/List_of_radio_message_IDs edit: Aa bak Bu Sector Clear! iyi fikir la FW için.Tek başına da kullanabilirsin. Sector dan sonra Git eklersen , manalı bir ingilizce türkçe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Valla süper gidiyor. Hepsini not alıyorum. Sonunda da beğendiklerimden oylama yaparım :) Son tarih yok! Elinize saglık arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 OO süresiz olması kötü ben kesin yatışa bağlayacağım şimdi, olsa idi 3-5 gün süre , beyin jimnastiki yapardı millet.Baskı altında daha iyi fikirler çıkar. Ayrıca süresiz olması kötü şu bakımdan, sen isim seçtin misal bir tane, tam yazacan buraya aha budur diye,Hop biri son anda başka bir isim yazıverdi süper. Değiştirdin.Yine oylama yaptın. Seçtiğin ismin ve son anda değiştirdiğin ismin sahibine haksızlık olur.Ayrıca ikide bir oylama yapmak ta bayar milleti. Vicdan azabı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Son Katılım Tarihi 01.06.2013!! Acele edelim biraz :D Yeter ki sen mutlu ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 My Pod for Amarr Warp Web Whack Kill Loot Repeat of cok kotu oldu ama aklıma boyle seyler geldi asufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar