Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Herkese selamlar basliktanda anlasilacagi gibi guzel fikirleriniz var ise bekliyorum. Eger fikiriniz begenilirse veya en azindan ilham alinirsa benim tarafimdan PLEX ile ödüllendirilecektir. yarisma sartlari: sadece küfürlü olmasin yeter! troller, sorular ve fikirlerinizi bekliyorum! sevgiler capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 uzay savascilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ilk ismi ben solıım bari girls with huge boobs :)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Düşündüğüm şey ise bizide aynı çatıda kabul edersiniz inş :) İsim belirleme de önemli olduğunu düşündüğüm için hangi faction belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 amarr victory!!! ayip ettin ilhami :) huso var yaaa!! ilk mesajda cok yaratici mubarek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Defence Of The Ancients [DOTA] Konsept olarak aslında baya uygun :) Bir de Amarr tarihinde mirasçılar var o yüzden The Heirs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Refleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Çok sevdiğim filmlerden birinin ismi. Sana da uyar Hasan. >:D< No Country for Old Man (NOCFOM) Ha bak Latince modası var ya. Yaşlı insanlar-erkekler anlamına gelen SENEX de olabilir. Tagı ve ismi aynı kalır. orijinal bence. İngilizcesi Old Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "Captain Logar" said: Herkese selamlar basliktanda anlasilacagi gibi guzel fikirleriniz var ise bekliyorum. Eger fikiriniz begenilirse veya en azindan ilham alinirsa benim tarafimdan PLEX ile ödüllendirilecektir. yarisma sartlari: sadece küfürlü olmasin yeter! troller, sorular ve fikirlerinizi bekliyorum! sevgiler capt.logar Fiery Tales FT DreamShots DS Army of Rebellion AR CSI Jita (pek bilmiyorum galaksi isimlerini falan bundan esinlenebilirsin) Klasiktir ama yazayım yine beğenirsen, Ctrl Alt Elite Over 9k diye uzar gider. plexede ihtiyacım var yeni başlayacağım sayılır oyuna + 1 ay fena olmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 NPSI Not Purple, Shoot It Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "Noolur yardımcı olun Captain Logar bey" gibi olmuş bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 xXx We Will Disband Within 9 Months, 'cos Of No Leadership xXx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Give My Slaves Back Unholy Crusade for Jamyl's Pussy Imperial Mercs GTFO from My Plex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bence en güzel teklifler ben ve hüseyin abiden geldi. En azından bir açıklama yaptık :P Defence of the Amarrs da olabilir aslında... Ya da Defence of the heirs... Her zaman ismin bir hikayesi ve anlamı olması gerektiğine inanmışımdır. Edit: Amma edit yaptım. Özellikle son önerim ile amarr tarihi arasında bağlantı kurulabilir Eve Online'nın hikayeni anlat mantığı da göz önüne alınırsa tanıtım videosu vs derken baya ucu açık olur. Zere mirasçıların Amarr'ı yeniden ayaklandırması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 dusundugumden daha da guzel fikirler geliyor, secmek zor olacak :) huseyin agam, onu coktan not almistim tam bana gore diye >:D< ilhami sende haklisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Seks Köleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "Captain Logar" said: dusundugumden daha da guzel fikirler geliyor, secmek zor olacak :) huseyin agam, onu coktan not almistim tam bana gore diye >:D< ilhami sende haklisin :D ben değil miyim! haksız mıyım ben! saksı mıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 tesekkurler l-zero ama biraz daha calisman lazim :D iyi yoldasin; durman yok, yola devam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Jita Independence Army koy o zaman :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Get Fucked Nerds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 anlamadım isim türkçe mi, olacak ingilizce mi, herhangi bir dilde mi olması gerek ? İngilizce olmasını istiyorsan, Faction Warfare için Enemy Is Red [EIR] , isminden daha iyisi mi var. Blue Is Friendly [BIF] de olur. ikisini birleştirsen de olur ama o zaman cok uzun oluyor corp ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Reds are Enemies de olur o zaman. dur ben bunu kullanırım bir yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sebepsiz Firtina SF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 L_Zero said: Reds are Enemies de olur o zaman. dur ben bunu kullanırım bir yerde :D sen plex verecen mi ? Fikir parası isterim. vereceksen kullan, vermeyeceksen rights are copyrighted şaka şaka tepe tepe kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 geçen aklıma gelen isim hatırladıkça hala hayıflanırım şu an imkanım olsa kendi ittifağıma bu adı veririrm ,,shakire chay yok,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar