coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mehmet Ali Alabora'dan canlı yayın http://www.ustream.tv/channel/memetali?utm_campaign=t.co&utm_source=11379185&utm_medium=social Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu park bunlarin basina bela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 jammer olduğunu sanmıyuorum ama parkta bu kadar cok hafıf akımı kaldırıcak altyapıyo yok. muhtemelen bununla ilgili takılmalar kopmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olsun. özne: rte e: Seele said: bu park bunlarin basina bela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 jammer olduğunu doğrulamıştı saat 19 gibi alem fm, yayın yapamadıklarını 3g üzerinden söylediler, uplink li araç da az varmış Türkiye de zaten olanı da almamış polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Cuce said: jammer olduğunu sanmıyuorum ama parkta bu kadar cok hafıf akımı kaldırıcak altyapıyo yok. muhtemelen bununla ilgili takılmalar kopmalar. istanbulun göbeğinden bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tv den olayları izleyip de "tinercilerin, orospuların ve pezevenklerin cirit attıgı bir park" diyen adamlar cogunlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 coco said: olsun. özne: rte e: Seele said: bu park bunlarin basina bela olacak. genel anlamda devletin basina bela olacak. is inatlasmaya giderse devlet zararli cikacakmis gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bugüne kadar ki hangi inatlaşmadan akp zararlı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 valla bilmiyorum abi ben teknik olarak baz istasyonu 3g falan nedir ne kadar genıs alanları kapsar ne kadar bandwidht sağlar vs vs ama herkez elde telefon birilerine haber konuyu yaymaya calısıyo ediyo, ciddi trafik var o yüzden dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Myshkin said: bugüne kadar ki hangi inatlaşmadan akp zararlı çıktı? ya zaten, bütün halk toplansa bu parkı kurtarsa diğer tarafta 3 park gidiyo. ama bi yerden baslamak lazım işte. yenılmekten bıktı insanlar. bu sefer belki yenilmeyiz lan diye bi umut var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Cuce said: valla bilmiyorum abi ben teknik olarak baz istasyonu 3g falan nedir ne kadar genıs alanları kapsar ne kadar bandwidht sağlar vs vs ama herkez elde telefon birilerine haber konuyu yaymaya calısıyo ediyo, ciddi trafik var o yüzden dediydim. Böyle durumlarda mobil baz istasyonları gönderiliyor genelde, maçlara falan mesela, ama konu akp ye kafa tutmaya gelirse operatörler yusuf yusuf dağılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Polis 32bin insan olduğunu söylüyormuş. İyi rakam ama keşke daha fazla olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu 3 günlük gezi parkı direnişinden akp hemen zararlı çıkmasa bile bu olay ilerisi için umut verici olacak her türlü gerçi daha bitmedi direniş, buradan çok ilerilere de gidebilir bir müdehale, bir açıklamayla falan bekleyip görücez ama ne olursa olsun iyi gelecek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şu karı(!)ya dair böyle bir paylaşımda bulunmak kim ben kimsss gene de kendisine duyduğum saygısızlığımı koruyarak paylaşıyorum patiler: nazlı ılıcak: geçen gün Topkapı Sarayına torunumu götürdüm. çok bakımsızdı. her yerinden sular akıyordu. nedenini sorduğumda, ödenek yetersizliği dediler. taksim'e Topçu kışlası yapacaklarına, mevcut tarihi yapıları korusunlar....( CNN dört bir taraf isimli tartışma programı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 "nutella yerim" said: tv den olayları izleyip de "tinercilerin, orospuların ve pezevenklerin cirit attıgı bir park" diyen adamlar cogunlukta öyle ama Myshkin said: bugüne kadar ki hangi inatlaşmadan akp zararlı çıktı? bu seferki bindirilmiş kıta değil birikmiş tepki her zaman, zamana yayardı akp tepki çekcek şeyleri bu sefer acele ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben baya oldu ayrılalı ama 32 binmi? vay be.. daha güzeli tabi şimdi 32 bin varsa orda gün boyunca 100 bin insan rahat olmustur girip cıkan. bütün gün boyunca parka ugradı ınsanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 @forgiver aynen, kamuoyu yoklamasını yapmadan aceleye getirdiler... bu da bizim umudumuz sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu gidişle zaten dozere polise gerek kalmayacak, bu kadar insanın ağırlığından çöküp harabe olacak park :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olsun, ampulu patlat doğayı yaşat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 birde fazla bahaneleri yok. ne diyecekler? bunlar terorist diyemezler, ergenekon diyemezler dinsiz imansiz diyemezler. insanlarin istedigi cok sade ve masum park yerinde kalsin avm yapmayin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Valla bunun sonu yine de kötü. Sonuçta bu kalabalık sadece geciktiriyor işi, ve zamanla azalacak, ilgisini kaybedecek. Bir yandan da alışacak duruma. O ara bir boşluğuna getirip polis de girişecek heralde. Alışkanlıkla da sonrasında pek tepki gelmeyecek. Tayyip zaten karakteri falan belli, bilinen bir adam. Hele hele iş böyle inada bindikten sonra ucunda bırak siyasi kariyeri kellesi olsa geri adım atmaz. Eninde sonunda kaçınılmaz son belli gibi, pek ümidim yok o konuda. Ama insanların organize olduğunu, tepki gösterdiğini görmek güzel. Bu tepkiyi oylarına da yansıtmalarını dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bahaneleri ecdadımız işte. topcu ksılarını ıstemiyo kötü din düşmanı ayyaslar!!! diye gazlıyolar milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 50 tane sopalı, bıçaklı ülkücü salmasalar bari üstlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar