Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inanılmaz lan el cezire direniş var yerel medyada sansür uygulanıyo diye haber yapmış allahım araplar bile dalga geçiyo resmen 9. dünya ülkesi oldu memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sparka cevap vermeyin daha fazla luzumu yok. arguömanı ikna olmamak üzerine kurulu. istediğini yeri secin işte gelirseiniz toplanırsınız. öle cok bileşik bir eylem grubu yok zaten. her kez her yerden meydana doğru parka doğru gitmeye calısıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 spark çıksana forumdan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 #geziparki #direnveefsaneol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BLmMIL6CYAA7oJ5.jpg sanırım bu saatlerde buluşacak taraftarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 spark güçsüz bir adam dev bedeninde bir fare adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 argümanım yok tespit yapıyorum. babacum anlamış sağolsun. uykusuzum ve uykusuz kalınca fazla realist oluyorum. bide forumda rahat rahat küfredemediğimiz için saygılı şekilde eleştiresim de gelmiyor hükümeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha çok iyi görsel bu arada :/ http://eksisozluk.com/kerem-can-karakas--3854103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 BabacumMostors said: ha ben 19:30 civarına kadar durabilecğeim o ayrı eve gidip eşya toplamam lazım daha Benim buradan o kargasada gelmem zaten 2.5 saat, çıkıcam birazdan. Düdükler acil ve lise bahcesine bile gaz atmışlar, şaka gibi. Bildigin şaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sleepingdeath said: #geziparki #direnveefsaneol #direngeziparkı #occupygezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben de mi gelsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cempostaci said: goldbaren bir günde konuyla ilgili bir şey yazsan keşke ya. zamanında şakirtler tarafından toplu tecavüzlere uğradım ben de, aktif muhalefeti bıraktırdılar bana da. takip ediyorum ilgilyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Şu an Taksim'e nasıl girilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 konuyla ilgili genel görüşüm http://eksisozluk.com/?q=istanbul%27un+ba%c5%9f%c4%b1na+gelmi%c5%9f+en+k%c3%b6t%c3%bc+%c5%9fey+t%c3%bcrklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inyormaynd said: Ben de mi gelsem bilemedim. üşenme kalk git lütfen herkes gidiyor. ben 1 saat önceden çıkıp gideceğim işten. ileride anlatacak bir hikayen olur. ölecek değilsin ya (!?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Pati buluşması gibi taksim'e gidiceksek bir yer seçin bende gelim. Tek gitmem ama ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cempostaci said: inyormaynd said: Ben de mi gelsem bilemedim. üşenme kalk git lütfen herkes gidiyor. ben 1 saat önceden çıkıp gideceğim işten. ileride anlatacak bir hikayen olur. ölecek değilsin ya (!?) Paticik toplanma alanı nerede olacak ? Bir kaç kişinin telini alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Arkadaş olarak bulusup gidiyoruz işte, kimse yalnız olmak istemez o kargasada. https://twitter.com/ntv_sondakika/status/340451671815643137 Emniyet Müdürü görevden alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fake o twitter sayfası deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yazın telefonları buraya madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben metrobusle gelecemde 8 gibi isten cikip gelecegim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha biraz daha zorlayın vali de gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben de beşiktaştan geliyorum. metro hala olaylı ise yürüye yürüye anca artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fake ya o. offical site değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben gelirsem vapurla geçerim karşıya herhalde. Tünelin ordan yürünebilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar