Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ulan orda çavuş olucaktım yemin ediyorum sürdürürdüm mermiyi namluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 said: Polisin 'TOMA' olarak tabir edilen toplumsal müdahale aracı, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi önünden geriye dönmek istedi. Aracın geniş olması nedeniyle polisler, aracın dönüşü için Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nde görevli askerlerden acil servisin girişindeki bariyerlerin kendileri için açılmasını istedi. Ancak hastane görevlileri, 'yasak' olduğu gerekçesiyle bariyeri açmadı. Bunun üzerine polisler, bariyeri açmayan askerlere tepki gösterdi. Polislerden biri, "Bir dahaki sefere buraya gaz bombası bırakacağım." üzerine ortam iyice gerildi. Görevli bir er de polislere, "Siz gaz bombasını atınca biz de bir şeyler atarız." karşılığını verdi. Gerginlik, bir süre sonra yatıştı. let the fight begin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 OLM HAHAHAHAHAHAHA http://www.milliyet.tv/video-izle/-Orantili-guc--kurbani--rE9igq6FL7f8.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tinu said: qqqqqq said: Ne ağlandı arkadaş 3 tane ağaç için hani o ağlandı dediğin ağaçlarmı odun, yoksa sen mi tam bilemedim. yani o 3 tane ağaç ağaç olarak kalsa seni kessek daha iyi odun olur senden. hah akla ilk gelen ağaç esprisini de yapmış. Gerçek bir ortalamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Esnaf said: abi çok lanet adamlar var ya bunun gibi : https://twitter.com/azizkaynar Bu ne yaa.. Umarım Troldür gerçek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Asteroth said: OLM HAHAHAHAHAHAHA http://www.milliyet.tv/video-izle/-Orantili-guc--kurbani--rE9igq6FL7f8.htmladam hastanelik olmuş bu arada. 112 de taksimden bahsedince direk kapatıyormuş telefonu.öyle birşey gördüm twitter da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 qqqqqq said: tinu said: qqqqqq said: Ne ağlandı arkadaş 3 tane ağaç için hani o ağlandı dediğin ağaçlarmı odun, yoksa sen mi tam bilemedim. yani o 3 tane ağaç ağaç olarak kalsa seni kessek daha iyi odun olur senden. hah akla ilk gelen ağaç esprisini de yapmış. Gerçek bir ortalamasın. esprimi? ben ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Er polisin ağzına bırakmış bombasını. Gerçi bir tane subay orda olsa, eşeğin kıçına sokabilirmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 qqqqqq said: Gerçek bir ortalamasın. o öyle ama sende gerçek bir odunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adam trol yahu sarma hiç tinu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Zaten yapılması gereken tek bir şey kalıyor. Silivride mahkeme oldugu bir gün oraya yıgıcan 10000 insanı basacan mahkemeyi alacan herkesi. Sonra onlar önde yüzbinlerce vatandaş arkada meclisi basıcan. Ölenler olacak ama ülke ancak böyle temizlenir. Yeni bir kurtuluş savaşına ihtiyaç var artık bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Burda bık bık öteceğinize gidip dayağınızı yiyip gelin o zaman. Ama yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://gazmaskesiyap.wordpress.com/ yayilmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 qqqqqq said: Burda bık bık öteceğinize gidip dayağınızı yiyip gelin o zaman. Ama yok tabi. Şu adam vasıfsız troll. Sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 qqqqqq said: Ne ağlandı arkadaş 3 tane ağaç için Abi bazen çok gerizekalısın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çok delikanlıymış o er ya helal olsun koçum benim şunlar bitsin gidicem görücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Asteroth said: OLM HAHAHAHAHAHAHA http://www.milliyet.tv/video-izle/-Orantili-guc--kurbani--rE9igq6FL7f8.html komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 qqqqqq said: Burda bık bık öteceğinize gidip dayağınızı yiyip gelin o zaman. Ama yok tabi. anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sixoms said: Asteroth said: OLM HAHAHAHAHAHAHA http://www.milliyet.tv/video-izle/-Orantili-guc--kurbani--rE9igq6FL7f8.html komik mi? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ambulans alınmıyor 112 cevap vermiyormuş.olay geziparkından çıktı dahada büyüyecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben yedim geldim :) kamp kurucatık arklarlan tam çadırı döşedik sonrasında 1-2 başkaların çadırları yanmaya başladı sonra gazı yedik. solumadım ama gazın temas ettiği her yerimde felaket acı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu olaylar polis ne kadar müdahale ederse etsin devam edecek gibime geliyor ama ben beklerdim ki çarşıya gs ve fb taraftar grublarıda destek versin diye. Pek çok insan iş çıkışını bekliyor oraya gitmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çarşı falan diğer gruplar baya gaza getiriyor. onlar olmasa bu kadar insan hemen dağılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Kes bakalım, kes bakalım ağaçları kes bakalım.. Dalı anana, kökü babana Girecek mi bak bakalım !? çarşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fb ve gs taraftar gruplarından bi cacık olmaz.ikisininde içinde bulundum.takımlarına bişi olmadığı sürece hiç bişi yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar