diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 modelleriyle birlikte yazalım ve memnun olup olmadığımız belirtelim. telefon alıcaklara da yardımcı olalım... dünya barışı da olsun. ben samsung note 2 kullanıyorum. acaip memnunum , biraz büyük zaten tek sorunu da büyük olması. resmen bilgisayarımı kullanıyorum artık bu telefon sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 anketi yanlış açmışsın madem memnuniyet derecesi ölçeceksin "samsung memnunum samsung memnun değilim iphone memnunum iphone memnun değilim" bu şıklar olacak ki o zaman faydalı olur anket açacaksanız da düzgün açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 motorola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 samsung galaxy s2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yu-ma-tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cempostaci said: anketi yanlış açmışsın madem memnuniyet derecesi ölçeceksin "samsung memnunum samsung memnun değilim iphone memnunum iphone memnun değilim" bu şıklar olacak ki o zaman faydalı olur anket açacaksanız da düzgün açın hayatımda okuduğum en saçma fikir olabilir bu. konunun başlığına bakarsan anketle ne kadar paralel olduğunu görürsün. asıl konu hangi marka telefon kullanılıyor onu öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pms title'I verilsin cem'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 diaboliq said: cempostaci said: anketi yanlış açmışsın madem memnuniyet derecesi ölçeceksin "samsung memnunum samsung memnun değilim iphone memnunum iphone memnun değilim" bu şıklar olacak ki o zaman faydalı olur anket açacaksanız da düzgün açın hayatımda okuduğum en saçma fikir olabilir bu. konunun başlığına bakarsan anketle ne kadar paralel olduğunu görürsün. asıl konu hangi marka telefon kullanılıyor onu öğrenmek. haksizsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sonny diye bi marka yok yeğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ayrica mobil cihazlar diye bolum var konu disi her aklina gelen sey icin topic acabilecegin bir yer degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 blackberry bold 9700 var bıktım. 3senedir kullanıyorum yazılımının yetersiz olduğunu hereks biliyodur. onun dışında fiziksel olarak sağlam telefon. ömrü bitti heralde telefonun çünkü artık takılıyo ve ya vaşladı baya. mezun olunca s3 almayı düşnüüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cempostaci said: ayrica mobil cihazlar diye bolum var konu disi her aklina gelen sey icin topic acabilecegin bir yer degil agro aldım üstüme di mi? ilerde kum havuzu var. orda oyna sen. sinirin gecince gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 LG kullanıyorum memnun değilim genel olarak akıllı telefonları sevmiyorum ama LG ayrı bir sıkıntı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bende de iphone 3g vardı son zamanlarda artık iyice kendini kaybetmeye başladı. takılmalar olsun , saçma sapan hata vermeler olsun. hatta apple bile gözden çıkarmıştı 3g yi. adamlar watsapp ı ve facebook u bile yüklemeye izin vermiyordu telefona , güncelleme muhabbetleri yüzünden. kafam attı değiştirdim. resmen iphone küstürdüler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 gereksiz bir oylama olmuş tabiki iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 adam en haksız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cempostaci said: "iphone memnun değilim" Boyle bir $ikkin gercekten oylanacagini dusunmedin di mi? Iphone kullanip da nasil memnun olmayabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 örnekti o android fanboyları var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ayfon memnunum , bir de yemek yapsa tam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Aselsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Flameoffear said: Sonny diye bi marka yok yeğenim. evet ya bu kötü olmuş. sunny e mi gitti aklım noldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Octavarium said: gereksiz bir oylama olmuş tabiki iphone samsung kullananlarda mı iphone işaretliyecek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iphone 4 var, memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 çok tırt ucuz bi tel alıp yanına ipod touch almak hayatımda yaptığım en mantıklı iş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar