riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bak yine ingilizce kelime. Çocuğum bari geliştir şu dağarcığını. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 nefret edici yerine hater demeyi tercih ederim. çocuğum diye hitap etmişsin hiç hoş değil baban ben bile olabilirim ;) daha da cevap vermem kimin fakeisin bilmiyorum ama bu yaptığın ile kendini küçük düşürüyorsun beni değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Theridone: The Rıdvan. Başka söze gerek yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 goldbaren fakeide böyle oluyormuş yahu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 lan bu ölümlordu sdafjlsdfjlsdjflksdjfkşlsdjfsdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ah onu atlamışım evet. nicke odaklanınca ben aklıma "obur"a gitti, gold dedim ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sen kimsin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ahaha goldbaren'in fakei mi ? lulz hangisi ya bir karar verin. bir sürü isim saymışsınız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Entrika dolu başlık, heyecanla takip ediyoruz. ( Balonlu üye burada "acaba 'nilly: ...' şeklinde bir mesaj yazar mı" diye merak içinde beklediğini gizlemeye çalışır. ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 nilly: erkek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bruo said: nilly: erkek Peeah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu da yeni moda canı sıkılan demirbaşların fake üyelik alıp ben hepinizin akciğerine kadar bilirim tarzı artislikleri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 duvardan duvara vur beni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 12-14 yaş aralığı ergenlerin en çok sevdiklerin diye yazması gibi onlarıda yazalım tam olsun. Kardeşim diyerekten imzalarımıza koyalım ki kimi sevdiğimizi anlasın herkes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben forumun ilk kurulduğu aydan beri takip ediyorum ben, yapmadım şu artistliği üye olunca. ne kadar beyaz türk de olsanız meraklısınız arkadaş dedikoduya işte belli yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ilk kuruldugu ay hmm bende 98den bu yana uyeyim foruma ama gormedim hic seni chrome Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yaş ufaktı o zaman saçmalayıp saçmalayıp banlanıyordum. ilk kullanıcı adım katil ruh tu sanırım hatta. ya da death or alive falan. dead or alive demek istemiştim o dönemler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cem sen dark dr misin yoksa? eğer oysan seninle kick boks vs aikido hakkında tartışıyorduk biz. gerçi üslubun pek benzemiyor. bir de dark şu an 40 lı yaşlarda falandır işi kalmamıştır forumla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Fenn: Önce nilly mesaj atıyomuş "ay çok haklısın hihihi" sonra mery de banyodan çıkmış havluyla o da katılıyomuş "daha da haklısın". Kızma panpa genç çetintaşsın işte. Knight online tayfası sizden iyiydi be. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Elesso: Sendika bağlantılı eski üye. Dotada nicki başkaydı galiba çok tanımam. Bi ara küsüp gitmişti yanında birini daha götürmüştü. Chrome: Geri vitesçi, tüylü ceket hastası. Garip çıkışları var forgiverla akrabalığından şüphe ediyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 adımız geri vites kaldı anasını satıyım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bruo bana da bi bakıver Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 adam bütün kirli çamaşırları sermiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kermit mi bu kim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.