Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Daha ilk günü. Nerde kapalı bir delik varsa gidip oraya giriyor. Napayım rahat mı bırakayım kendisinin mi çıkmasını bekliyeyim? Ankara kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 karanlık odaya kitle çiğ et ver arada tanımadığı biri gelip dövsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kuşlar çekimser oluyor ilk günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ilk gun, fazla kullanilmayan bir oda varsa oraya kapatin. Ikinci gun kapiyi aralik birakin, kendi kesfe ciksin. Korkunca o oda kendisinin oldugu icin oraya kacar. Edit budut: kedi sandim, pardon. Kus icin, kanarya beslemistim uzun bir sure, tehlikeli bir yer yoksa rahat birakirsan stres yapmaz. Ama goz kulak ol, pencere filan avik kalirsa kacar. Ben ilk muhabbet kusumu oyle kaybetmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kedi abi kedi yazmayı unutmuşum ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kendi odama koydum yine bir delik buldu. Deliğin önüne su süt mama koydum. Tuvaletinide oraya biraz daha uzak bir yere. Kendi haline bıraktım, ortamı tanıyınca rahatlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Süt koyma pek, ille de koyacaksan suyla karıştır yarıyarıya. Yavruyken süt baya zararlı olabiliyo, çırçır olursa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yogurt verebilirsin. ama soguk olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 iskender ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sütü suyla karıştırdım. Yoğurtta dolaptan çıkardım biraz ısınmasını bekliyorum. Hala deliğinde ara ara miyavlıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cons said: karanlık odaya kitle çiğ et ver arada tanımadığı biri gelip dövsün hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Royal Canin Kitten ıslak mamayı açıp önüne koy bak nasıl çıkıyor :) http://www.meinestrolche.de/media/catalog/product/cache/1/image/800x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/k/i/kitten_instinctive-300dpi.jpg Yeni paketi http://www.headsupfortails.com/HUFTImages/Products/zoom/FD138-492.jpg Eski paketi Çok üsteleme zamanla alışacaktır sevmek yerine ip ya da lazer ile oynatmayı deneyebilirsin. Zamanla alışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Şuan mümkün değil saklanmış durumda arada miyavlıyor o kadar. Şuan kuru mama bıraktım. Islak olarak konserve yavru maması var. Oda yemezse dışarda bozulur diye bir kaç gün sonra açıcam. Sadece sütü içtiğini gördüm. Mamada azalmış gibi ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 girdiği yere ip sal ani ve kısa hareketlerle çek sonra lazer pointerla evi dolaştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Dandik konserve mamalar vermeyin :) Sen dediğim mamadan bir alıp denesen haklı olduğumu göreceksin. Kendi kedilerim + çevremdekiler ile en az 15-16 kedide testi yapılmıştır o mama kediyi kesinlikle delikten çıkarıyor. Bir de ip ve lazer genelde karşı koyamadıkları şeyler ancak seni görmesin mümkünse. Edit: Bir de mümkünse yakaladığın vakitler sevmek yerine o ıslak mamayı avcuna döküp yedirmeye çalış koklasın yalasın fark etmez yemesede olur. Maksat senden zarar gelmeyeceğini görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Spraiş vereyim bu ıslak mamadan. O gelene kadar konserve mamayla dediğini yapayım mı? İpide denemedim hayvanat bahçesinde kardeşleriyle bol bol oynuyordu şuan çok korkak görünüyor. Bir deniyeyim ipi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Evde ip yoktu gittim lazer aldım geldim. Sallamadı bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ip de alaydın lazım olur bi şey bağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 O konserve mamayı sevmemiş olabilir ama deneyebilirsin tabiki. Lazeri illaki sallayacak biraz zaman geçmesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İpte alayım o zaman. Ama dün akşam geldi kedi. Bugun rahat bırakayım oda da. Yarın bir daha denerim. Yada konserve mamayı elime döküp darajedinin dediğini denerim. DareJedi said: O konserve mamayı sevmemiş olabilir ama deneyebilirsin tabiki. Lazeri illaki sallayacak biraz zaman geçmesi yeterli. Şuan önünde yavrular için olan kuru mama ve suyla karıştırılmış süt var. Konserve mamayı daha açmadım görmedi. Koyayım mı önüne konserve mamayıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Koy gitsin konserve mamalar kuru mama ya da sütten daha çekici oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Tamam açıyorum koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Deliğinin biraz içine ona doğru koydum. Hemen yaklaşmış. Biraz yesin açlığını gidersin. Yarın deliğin dışına koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yavru kedinin güçsüz görünmesi hafif titremesi normal değil mi. Biz odadan cıkınca gezinio taşıma kutusunun üstüne falan çıkıyor. Birde çok içten miyavlıyor sanki annesine sesleniyor. Ben odada uzanırken deliğinden çıktı ben mmutfaga gitmek için kalktıgımda yine ilk deliğe doğru yol aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Henüz sütten kesilmemiş olabilir. O yüzden annesini arıyor olabilir. Titreme 2 aylık olacak kedide hem normal hem değil :) bünye meselesi birazcık. Bu arada süt verirken mümkünse aşağıdaki sütten sulandırıp vermende fayda var. Yoksa şişkinlik yapar yemekten keser hayvan rahatsız olur. http://www.pinar.com.tr/images/urunler/sutler/pinar-denge-laktozsuz-sut-1l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar