Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yavrumuz alışma dönemi

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Ilk gun, fazla kullanilmayan bir oda varsa oraya kapatin. Ikinci gun kapiyi aralik birakin, kendi kesfe ciksin. Korkunca o oda kendisinin oldugu icin oraya kacar.

Edit budut: kedi sandim, pardon.

Kus icin, kanarya beslemistim uzun bir sure, tehlikeli bir yer yoksa rahat birakirsan stres yapmaz. Ama goz kulak ol, pencere filan avik kalirsa kacar. Ben ilk muhabbet kusumu oyle kaybetmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Royal Canin Kitten ıslak mamayı açıp önüne koy bak nasıl çıkıyor :)

http://www.meinestrolche.de/media/catalog/product/cache/1/image/800x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/k/i/kitten_instinctive-300dpi.jpg Yeni paketi

http://www.headsupfortails.com/HUFTImages/Products/zoom/FD138-492.jpg Eski paketi

Çok üsteleme zamanla alışacaktır sevmek yerine ip ya da lazer ile oynatmayı deneyebilirsin. Zamanla alışacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan mümkün değil saklanmış durumda arada miyavlıyor o kadar. Şuan kuru mama bıraktım. Islak olarak konserve yavru maması var. Oda yemezse dışarda bozulur diye bir kaç gün sonra açıcam. Sadece sütü içtiğini gördüm. Mamada azalmış gibi ama emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dandik konserve mamalar vermeyin :) Sen dediğim mamadan bir alıp denesen haklı olduğumu göreceksin. Kendi kedilerim + çevremdekiler ile en az 15-16 kedide testi yapılmıştır o mama kediyi kesinlikle delikten çıkarıyor.

Bir de ip ve lazer genelde karşı koyamadıkları şeyler ancak seni görmesin mümkünse.

Edit: Bir de mümkünse yakaladığın vakitler sevmek yerine o ıslak mamayı avcuna döküp yedirmeye çalış koklasın yalasın fark etmez yemesede olur. Maksat senden zarar gelmeyeceğini görmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

İpte alayım o zaman. Ama dün akşam geldi kedi. Bugun rahat bırakayım oda da. Yarın bir daha denerim. Yada konserve mamayı elime döküp darajedinin dediğini denerim.

DareJedi said:

O konserve mamayı sevmemiş olabilir ama deneyebilirsin tabiki.

Lazeri illaki sallayacak biraz zaman geçmesi yeterli.

Şuan önünde yavrular için olan kuru mama ve suyla karıştırılmış süt var. Konserve mamayı daha açmadım görmedi. Koyayım mı önüne konserve mamayıda?
Sosyal ağlarda paylaş

Yavru kedinin güçsüz görünmesi hafif titremesi normal değil mi. Biz odadan cıkınca gezinio taşıma kutusunun üstüne falan çıkıyor. Birde çok içten miyavlıyor sanki annesine sesleniyor. Ben odada uzanırken deliğinden çıktı ben mmutfaga gitmek için kalktıgımda yine ilk deliğe doğru yol aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Henüz sütten kesilmemiş olabilir. O yüzden annesini arıyor olabilir. Titreme 2 aylık olacak kedide hem normal hem değil :) bünye meselesi birazcık. Bu arada süt verirken mümkünse aşağıdaki sütten sulandırıp vermende fayda var. Yoksa şişkinlik yapar yemekten keser hayvan rahatsız olur.

http://www.pinar.com.tr/images/urunler/sutler/pinar-denge-laktozsuz-sut-1l.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...