ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Gin no Saji ye yeni başladım çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nanka kowatchattana weeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Gin no Saji güzelmiş ya adamlar bildiğin düldül göndermesi yapmışlar AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Love Lab'ı da ekledim listeye, shoujo-ai kokuları geliyor hmpfs hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 lovelabın son (7. bölüm) bir de 5. bölümü çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 danganronpanın son bölümü ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 animede sanki apartopar bir yere yetisiyorlar bir gariplik var diyordum, let's play arsivi varmis 2-3 bolum oncesini bulup okumaya basladim cok daha doyurucu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 oyununu indirdim patchledim ama oynamak nasip olmadı anime bitince başlıyım yoksa animesi dandik gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 The World God Only Knows Goddesses Arc 7. bölüm sezonun en iyi bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 31 ağustos anohana.. tehlikenin farkındamıyız gençler? peçeteleri hazırlayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 danganronpaya bakayım dedim e nedn bu kadar büyük bunu dosyaları 600 er mb hey maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Majestic Prince 19. Epey iyiydi bu bolum, drama, aksiyon... Son 3 bolumde zirve yapti zaten seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 danganronpa.. çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 stella da ren i seslendiren kız yeniymiş, umarım daha fazla seride seslendirme yapar de anlamadım aynı zaanda manken miymiş bu kız.. Rima Nishizaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Evet. Bu arada sezonun yarisina geldik, rahatlikla soyleyebilirim ki Uchouten Kazoku ve Gin no Saji oteki herseyden kat kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ben watamote izledim bu sezon. Önerilere açığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Soyledim iste, Uchouten Kazoku ve Gin no Saji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 gin no saji klesinlikle iyi kunduz oğlan hakkında tam bir fikir oluşmadı bende izliyorum ama alışkanlıktan gibi geliyor.. her hafta HADİ ÇIK DA İZLEYELİM!!! diye kudurduklarım watamote kitakubu genshiken: trap gen. gin no saji danganronpa servantxservice biraz da blood lad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 stella - 08 ne oldu şimdi yura vurulmasına rağmen tetiği çekti "hayoır ben rin gibi değilim" dramı ve suçluı hissetme arcı mı başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kitakubu 7 gecikti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 abi evet.. 3. bölümde de mi ne öyle olmuştu valla satamıyorlarsa gerçekten üzülürüm tam da 4th wall muhabbetlerine başlamışlardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 NTV'de farkli sorunlar vardir, cunku slot onceden aliniyor. Yarida iptal olmuyor pek bu sezonluk animelerde. Ben gordugumu hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 danganronpa vn'in sonlarina geldim de bisey soracagim oynamis olanlara, danganronpa 8 & vn vn spoiler oyunda junkonun yuzunun tamamen acik oldugu bir fotograf yoktu diye hatirliyorum endingde var ama atladigim bir resim mi var yoksa naegi uzerinden bir altinci his twisti mi donuyor o_o, adam basindan beri fotografta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 danganronpa animeyi izlemedim ama junkonun suratının göründüğü bir resim varsa oyundakilerden farklı bir resimdir, çünkü oyunda öyle bir resim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Japonca bilen biri NTV'nin programina baksin bir, nerede kaldi Chronicles of the Going Home Club? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar