Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Evet başlıktada okuduğunuz gibi son haftam ve önümüzdeki hafta Kartal adliyesinde göreve başlayacağım Zor bir durum benim için 4 senemi verdiğim Şişli ile başladığım ve devamında Avrupa adalet sarayına geçtiğim meslek hayatımı Kartal adliyesinde sürdürmek.... Neyse paylaşayım dedim saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hayırlısı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ooo bizim ora, artık işimiz düşünce yardım edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 değişim iyidir ya yeniliklere gebedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Masakari said: Ooo bizim ora, artık işimiz düşünce yardım edersin. Gel hacı ayıpsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 iyi işte. para birirktirirsin kartalda rahat rahat. ilerde kuracağın evinin çocuğunun rızkını hazırlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Yeni evli değil miydin sen ? Evi falan ne yapıcksınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 emin ol kartal'da oturup o tarafta çalışmak şişli civarında oturup oralarda çalışmaktan daha rahattır. metro hattına yakın bi yerden ev tutarsan kralsın her türlü. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ya adliyeye evimin arası arabama 7 dk mesafede Ama ne biliim 4 senem geçti be koca bi 4sene :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu kadar duygusal olma abi. Altı üstü işin değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar