Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıl dönmesimsi bir şey

utangac

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kuyruk sokumumda sivilcemsi bir şişlik var. Dokununca hafif ağrı/acı oluyor.

Bu olay 3 hafta öncede vardı sonra geçti, şimdi tekrar hissettim. Biraz araştırma yapınca kıl dönmesi sorunu bu bölgede oluyormuş.
Bu bir sivilce mi kıl dönmesi mi nasıl anlarım ? Her hangi bir akıntı veya kanama yok (belki başlangıç evresi diye bilmiyorum)

Ayrıca hiç kıllı bir insan değilim, kollarım sırtım falan kız gibi zaten açık tenliyim sarı sarı tüylerim var lol

Doktora gitmeden önce ön bilgi lazım nedir sizce ? Son zamanlarda kilo aldım onun etkisimidir nedir bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

saçından ensenden götüne düşüyor kıllar, pc başında vakit geçirmekten kıl dönmesi oluyor, illa kıllı olmaya gerek yok. %90 kıl dönmesi, akıntı henüz yoksa da ileride başlayacaktır, mümkün olduğunca çabuk doktora git, ne kadar erken teşhis yaparsan o kadar kolay kurtulursun. 2 sene gecikmeli gittim, götümün yarısını kestiler bildiğin 1 kilo et çıkardılar, ameliyattan 2 ay sonra kontrole gittim, yeni bi kıl dönmesi başlangıcı farketti doktor, küçük ve sevimli bir iğneyle çimdiklercesine çekip çıkarıverdi. aradaki farka gel yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

saçından ensenden götüne düşüyor kıllar, pc başında vakit geçirmekten kıl dönmesi oluyor, illa kıllı olmaya gerek yok. %90 kıl dönmesi, akıntı henüz yoksa da ileride başlayacaktır, mümkün olduğunca çabuk doktora git, ne kadar erken teşhis yaparsan o kadar kolay kurtulursun. 2 sene gecikmeli gittim, götümün yarısını kestiler bildiğin 1 kilo et çıkardılar, ameliyattan 2 ay sonra kontrole gittim, yeni bi kıl dönmesi başlangıcı farketti doktor, küçük ve sevimli bir iğneyle çimdiklercesine çekip çıkarıverdi. aradaki farka gel yani.

ya peki rapor olayı falan oluyor mu, işe nasıl gidecez lan. kesin bende de var aynısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tedavinin 2 yolu var sanırım, biri ameliyat diğeri fenol tedavi dedikleri yöntem. Fenol daha insancıl duruyor ama erken teşhisde uygulanabiliyormuş.

Acıbadem ameliyat ücreti 12 bin TL diyor. Hadi tamam o acıbadem, orta düzey bir özel hastanede min. 3-4 bin tl çeker heralde. Bu ne arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...