utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Arkadaşlar kuyruk sokumumda sivilcemsi bir şişlik var. Dokununca hafif ağrı/acı oluyor. Bu olay 3 hafta öncede vardı sonra geçti, şimdi tekrar hissettim. Biraz araştırma yapınca kıl dönmesi sorunu bu bölgede oluyormuş. Bu bir sivilce mi kıl dönmesi mi nasıl anlarım ? Her hangi bir akıntı veya kanama yok (belki başlangıç evresi diye bilmiyorum) Ayrıca hiç kıllı bir insan değilim, kollarım sırtım falan kız gibi zaten açık tenliyim sarı sarı tüylerim var lol Doktora gitmeden önce ön bilgi lazım nedir sizce ? Son zamanlarda kilo aldım onun etkisimidir nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 saçından ensenden götüne düşüyor kıllar, pc başında vakit geçirmekten kıl dönmesi oluyor, illa kıllı olmaya gerek yok. %90 kıl dönmesi, akıntı henüz yoksa da ileride başlayacaktır, mümkün olduğunca çabuk doktora git, ne kadar erken teşhis yaparsan o kadar kolay kurtulursun. 2 sene gecikmeli gittim, götümün yarısını kestiler bildiğin 1 kilo et çıkardılar, ameliyattan 2 ay sonra kontrole gittim, yeni bi kıl dönmesi başlangıcı farketti doktor, küçük ve sevimli bir iğneyle çimdiklercesine çekip çıkarıverdi. aradaki farka gel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 dokununca acıyorsa kıl dönmesi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 abi çok korkuyorum ya kıl dönmesinden. acaip geriliyorum olursa bi gün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Osuran_boğa said: poposunda kıl dönenler bölümü açılsın demiştim.forumda baya başlık var aramadan bulursun.aayrıca kız gibiyim diyip üstüne utangac diye nick alman hiç iyi olmamış dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bactroban topikal antibiyotik sur, eger bir iki gune kadar gecmez ise dogru doktora. İnsanin atesi bile yukseliyor, ne oldugunu anlamazsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 LUPUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Benimde gırtlakta oluyor ve iğneyle halledip geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bu kil donmesi olayi biraz da vucut yatkinligiyla ilgili galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 moriarty said: abi çok korkuyorum ya kıl dönmesinden. acaip geriliyorum olursa bi gün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 götteki löp etin yüzey alanıyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 SeaGle said: Bu kil donmesi olayi biraz da vucut yatkinligiyla ilgili galiba. dönmelerde mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Erken teşhisde yinede cerrahi müdahale ediliyor mu acaba, sıçtım mı yani olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 başlardaysa eğer iltihabı akıtır doktor 2 dakkada, antibiyotik yazar yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 hemen doktora git bence. ilerlerse ameliyat olman gerekicek sürekli kontrole gidiceksin. benim arkadaşa öyle olmuştu. her kontrolde götünü açıcaklar falan.sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Xenocide said: saçından ensenden götüne düşüyor kıllar, pc başında vakit geçirmekten kıl dönmesi oluyor, illa kıllı olmaya gerek yok. %90 kıl dönmesi, akıntı henüz yoksa da ileride başlayacaktır, mümkün olduğunca çabuk doktora git, ne kadar erken teşhis yaparsan o kadar kolay kurtulursun. 2 sene gecikmeli gittim, götümün yarısını kestiler bildiğin 1 kilo et çıkardılar, ameliyattan 2 ay sonra kontrole gittim, yeni bi kıl dönmesi başlangıcı farketti doktor, küçük ve sevimli bir iğneyle çimdiklercesine çekip çıkarıverdi. aradaki farka gel yani. ya peki rapor olayı falan oluyor mu, işe nasıl gidecez lan. kesin bende de var aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben ameliyat olduktan 2.5 ay sonra da 2 günde bir pansumana gidiyordum, gemileri yakmıştım kovarlarsa kovsunlar diye. kovmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 2.5 neyin süresi? ne kadar süre kalıyoruz yatakta ameliyattan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 özele gitsem fiyatı nedir bu illetin aşağı yukarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yatakta 1 hafta kalırsın, 2.5 ay pansuman süresi. yarayı sürekli batticon ve serum fizyolojik ile temizleyip kapatıyorlar. özellikle yaz aylarında açık yara iltihaplanma riski olduğundan çok önemli. gün aşırı temizlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bu tedavinin 2 yolu var sanırım, biri ameliyat diğeri fenol tedavi dedikleri yöntem. Fenol daha insancıl duruyor ama erken teşhisde uygulanabiliyormuş. Acıbadem ameliyat ücreti 12 bin TL diyor. Hadi tamam o acıbadem, orta düzey bir özel hastanede min. 3-4 bin tl çeker heralde. Bu ne arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben dragos hastanesinde oldum. sigorta falanıyla 800 tl'ye halletmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 askere gitmediysen bekle orda gider olursun hemde 45 gün hava değişimi alırsın askjdh şaka bi yana yarın git görün geciktirmeye gelmez sarıverir kuyruk sokumunu keserler kaba etin yarısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 45 gün hava değişim, şanslısın. 100 gün askerlik yapıp geldim vallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 offf, ulan bi evrilemedik ya, bi dünya kıl var bunların yarısı dönmüştür içerde. bak yazıyorum buraya bundan 100 yıl sonra kalmayacak bu hastalık, götler facebook yüzünden evrilecek sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar