-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: -DoruK-, 29 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Hadi ispatla aksini o zaman :) İspat.. Mekan:Şükrü Saraçoğlu Kadıköy Fenerbahçe stadyumu. Seyirci:55 bin. Takımlar:Fenerbahçe,Galatasaray Tarih:6 Kasım 2002 Skor:Fenerbahçe=6 Galatasaray=0[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Nukem_Verite, 29 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 29 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Eheh BJK'lıların isimleri geçmiyor diye böyle demeleri normal aslında ;) Ya işte böyle bi olayda bile kıskanıp kavga çıkarmaya çalışman çok komik :) bi de bana bebe diyolar....[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 saçmalamaya başladınız yine.. burası en büyük derby formu kim daha uzağa işiyo forumu diil...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yanlız orjinal sıralama şöyle deilmiydi: Real Madrid-Barcelona Boca-River üçüncüde FB-GS Yanlız bunlar izlenme oranlarına göre sıralanmış derbiler...Dünya çapında reytingi en fazla olan maçlar bu üçü...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 o siralamada boco-river 1. deilmiydi ?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hyr 2. galiba panafinalkos olimpiyakos maçı...[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Naa, 29 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: o siralamada boco-river 1. deilmiydi ? benim bildiğimde böle..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 alın size liste ... 1.Barcelona-Real Madrid 2.Slavia-Sparta Prag 3.Glasgow Rangers-Celtic 4.Inter-AC Milan 5.America-Guadalajara 6.Fenerbahçe-Galatasaray 7.Boca Juniors-River Plate 8.Tottenham-Arsenal Ahanda Kaynak[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bu neye gore olusturulmus ki gordugum en sacma sıralama.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 işte abi yine bi fenerli noktayı koydu... fenerli adam arar bulur yazar...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya arkadaşlar ne Real Madrid-Barca ne Boca-River ne de FB-GS EN BABA DERBİ FENERBAHÇE AS KADRO-FENERBAHÇE YEDEK KADRO var mı daha zengin kadrolu maç derbi...en baba en zorlu en göz dolduran en çok izlenen ve estetik derbi budur abi...!!![signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 o, febe - Pendik olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hadi mandooo bonzi millet niye ona uymaya devam ediyor merak ediyorum?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 benim favırim Barca - Real çünkü bu iki takım arasındaki maçlar çok zevkli geçiyor her an her şey olabiliyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Benim Favorimde FB-GS ama bu macta her an hersey olmuo malasef her zaman FB yenio :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Şu topic de de s.dik yarıştırdınız ya hll olsun[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bu verdiğiniz liste hiçbir araştırmaya dayanmıyor sadece Kanat Atkaya'nın kendi görüşleri doğrultusunda oluşturulmuş bir liste. FB-GS şimdiden 1. sıraya açık arayla oturmuş anlayacağınız burada da Türklüğümüzü gösterip bokunu çıkarmışız..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 en büyük derbi gençler-ankaragücü derbisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Karsıyaka-Goztepe de unutulmamali[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 celtic-rangers ve barcelona-real madrid. daha anlamlilar bence digerlerine gore[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben de celtic-rangers derim ortada hem futbol var hem de külürel mücadele var.. gs-fb, fb-gs diyenler hiç konuşmasın her zaman mahalle maçından ileriye gitmemiştir bu maçlar.. tek olumlu tarafı taraftarların şovları o kadar bitti yani...[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ha bir de çok şahane bir şeymiş gibi izleyecekelr bizim derbiyi ama görecekler ki ortada futbola dair bir halt yok.. yani bir de üstüne rezil olacağız..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 simdi aklima geldide barcelona-real madrid derbi diilki niye koymuslar oraya[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bende onu diom :p benim anlayisima gore oradaki derbyler fb-gs , celtic-rangers, tottenham-arsenal digerleri farkli sehirin takimlari hatta barcelona-madrid farkli ulkeler bile dense dogru, biri katalan biri ispanya :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: insight, 29 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki: Şu an itibariyle oy durumu Fenerbahçe Vs Galatasaray : %40 :) Real Madrid Vs Barcelona : %27 Celtic Vs Rangers : %19 Boca Vs River : %7 Inter Vs Milan : %5 Tottenham Vs ArsenaL : %3 Ahaha tottenham vs arsenal var ya ölecem..Celtic rangers derbi deilki rangers yeniyo ve yendilerde gecen sefer hmm buna göre İnter Vs AcMilan derbi oluo Toplam 27124 oy verilmiş... Millet heralde sadece bizimkiler oy vermiş.:lol: [signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar