bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 KuddusiMavra said: Yahu ben bunu nasıl dusunemedim? Helal masakarı.allah bilir imam nikahı da yaparlar müslüman marksist kürtçü ermeni asıllı apoya. Irkci herif, insan israfisin. Ne alip veremedigin var Ermenilerle, oldurdugunuz yuzbinler yetmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 xieon said: KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. Bu Apo haini istedigi hemen her şeyi hapishanede bu zamana kadar yaptırdı. Odamda rutubet var dedi, ithal duvar kağıdı ile duvarları kaplandı. Tv dedi, anında tvnu verildi. Sıkılıyorum, sohbet etmek istiyorum dedi, isimlerini kendisinin verdiği 4 pekakali hapishaneye gönderildi.Sonra da sıkıldım bunlardan dedi, teroristler adadan alındı. Şimdi en yeni haber adaya 4 kadin mahkum gidecekmiş. Link özellikle vermiyorum çünkü pek çok gazetede ve internet sitesinde yazıyor(örneğin mynet). Paylasimlarim seyrek de olsa devam edecek. mynet ne ya haber kaynağı olarak mynet nedir ya. Aralarında Sözcü ve Aydınlık'ın da olduğu 7-8 gazeteye baktım hiç birinde böyle bir haber yok nerede gördüysen link ver bir zahmet yoksa hiç inandırıcılığı kalmıyor. Bir de gündemi mynetten takip etme ne olursun habertürk bile daha iyidir arkadaşım...bugünkü aydınlık gazetesini aç, sabahattin önkibar'ın köşesini aç...haberi detayıyla okuyuver. mynet pek çok haber sitesinden düzenli haber aktaran bir site. onun adını vermemin özel bir sebebi yok. malum forumda <> 20 kişilik bir topluluk var. hürriyet linki yazsam,"lan hürriyetten link mi olur ahahahahah?",aydınlıktan ya da sözcüden link versem,"ahahahaha aydınlıkla sözcüden link mi olur?",ulusal kanaldan link versem,"bööööğğğkkkkk"şeklinde tepkiler verebiliyor...bunun yerine sizlerin zekalarınıza sonuna kadar güveniyorum,pek çoğunuzun ben aktarana kadar duymadığınızı düşündüğüm bu haberi paylaşarak haberin detayıyla ilgilenen arkadaşın internetten araştırmasına yol gösterici olmayı tercih ettim. bundan sonra da mümkün olduğu kadar böyle yapmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sufi said: Tarumar said: KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. kuddusi gündemi takip edemiyormuş. etse gündemi kendi yaratacak adam. virgül kullanmazsa olacağı o. virgülle kurtulmaz o. sesli vurgu var orada. "gündemi benim kadar yakından takip edemeyen pati" demek istemiş orada şair. yoo, patiler yazmışım işte, gündemi benim kadar iyi takip etmeyen patiler,paticik üyeleri,patidaşlar? oldu mu sufi üstad? anlaşıldı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 destur said: yekeyeke said: Kuddusi, kaç zamandır burdasın, her açtığın başlığın ciddi şekilde konuşulup tartışılmasını bekliyorsun. Trol olunca da kızıyosun.. Paticik'ten ne istiyosun :)? (tu) bir kardeşte geçenlerde birisinin alıntısını hesaplamıştı sözüm ola binlece ötobüs varmış eto davasında x metre x falan filân şu kadar kilometre . trol otobüsüne binince hali ile milletin eli yüzü trol -боклуци -boklutsi - çöp oluyor al işte...yine malum kişilerden birisinin feyki gelmiş..evlat,ben onun için çektiğim videoyu bile paylaştım,aç bak izle. yalan söylüyorsam da say tek tek otobüsleri :) lan ne gereksiz adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Boş ver abi, alayı troleybit zaten takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 çamur at,izi kalksın taktiğini yapan çok adam var senin gibi...al bak izle... http://www.youtube.com/watch?v=IA6wuYnhjHk&list=FL0aztYh-NY1UpoMkpcwwdSw&feature=mh_lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sen bana cevap versene Facebook kufurbazi, ne alip veremedigin var Ermenilerle? Yagmalardan pay alamadi mi senin ailen yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://haber.mynet.com/imraliya-4u-kadin-8-pkkli-daha-698184-guncel/ http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2013/05/24/imraliya-4-kadin-mahkum (not: ahaber hükümete yakın haber kaynağıdır!) http://www.habervaktim.com/haber/327610/4-kadin-imraliya-konacak.html bu siteleri çoğaltmak mümkün...yani içinizden interneti yalamış,yutmuş bir dolu genç var ve "aradım,bulamadım" gibi gerekçelerle buralara yazamnız inandırıcı değil. kişisel yorumum, zaten bu apo köpeğine bu zamana kadar her türlü servis yapılmıştır da şimdi de işi biraz daha ileriye götürmek istemişlerdir; bu hükümet zamanınında alıştığımız 2 ileri 1 geri(mehter takımı taktiği)ile önce haberi uçurup alınacak tepkiye göre anında yalanlama yaparlar. şimdi sabahattin önkibar ülkücü-aydınlık gazetesi köşe yazarı, a haber hükümete yakın haber kanalı ve veb sitesi, habervaktim.com hükümet yanlısı...bu kadar birbirinden farklı kaynaklarda aynı haber çıkıyorsa o haber doğrudur. sonradan yalanlanması bu şekilde bir planlama olduğu gerçeğini değiştirmez. ben bunları buraya yazınca bundan alınıp darılmanıza gerek yok bazı arkadaşlar. tabi ki birbirimizden farklı konularda tecrübemiz,bilgi birikimimiz,deneyimimiz olacak. doğru bildiklerimizi tabi ki birbirimizle paylaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sufi said: Tarumar said: KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. kuddusi gündemi takip edemiyormuş. etse gündemi kendi yaratacak adam. virgül kullanmazsa olacağı o. virgülle kurtulmaz o. sesli vurgu var orada. "gündemi benim kadar yakından takip edemeyen pati" demek istemiş orada şair. sen sims oynamıyor musun? sims.. sim.. si.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bliksem said: Sen bana cevap versene Facebook kufurbazi, ne alip veremedigin var Ermenilerle? Yagmalardan pay alamadi mi senin ailen yoksa? başarısız bir trol denemesi güzel kardeşim. yazdıklarımı okuyup anladığına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Ne alakasi var yahu trollukle? Ermeni olmayi hakaret olarak kullanan bir adamsin, sebebini aciklamani bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 lan zeka fışkıran adam! benim o yazdığım cümlede ermeniye ne hakaret var? aptal olmadığına eminim? o zaman derdin ne? tespit yapıyorum... yani bu apo denen öküzün: -yeri geldi mi marksist, -yeri geldi mi kürtçü, -yeri geldi mi müslüman, -fakat aslında ermeni (hani kürtçülük yapıyor ya değerli kardeşim, o bakımdan) olduğunu aynı cümlede belirtmişim...bu cümlenin nesi ırkçılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 perinçek ile apo nun ne farkı var? ikisi de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yaptigin buyuk kaypaklik. Toplum dusmani olan birisinin etnik kokenini onu hedef gosterirken kullanmanin o etnik kokeni de hedef gostermekten farki olmadigini sen de biliyorsun, simdi salaga yatmanin anlami yok. Bari lafinin arkasinda dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kaypaklık falan yok. ben sana sordum, aptal mısın diye? çünkü o yazdığımı ırkçılık olarak anlamak için ya aptal olmak lazım ya da okuduğunu anlamamak lazım. artık hangisi sana uyuyorsa seçiver birisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Eheh, lutfen bu uslubu kullanmaya devam et, forumda anlamayan kaldiysa nasil biri oldugunu daha net gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bliksem said: [/u][/b]Irkci herif, insan israfisin. Ne alip veremedigin var Ermenilerle, oldurdugunuz yuzbinler yetmedi mi? bliksem said: Sen bana cevap versene Facebook kufurbazi, ne alip veremedigin var Ermenilerle? Yagmalardan pay alamadi mi senin ailen yoksa? bliksem said: Yaptigin buyuk kaypaklik. Toplum dusmani olan birisinin etnik kokenini onu hedef gosterirken kullanmanin o etnik kokeni de hedef gostermekten farki olmadigini sen de biliyorsun, simdi salaga yatmanin anlami yok. Bari lafinin arkasinda dur. ve neticede demişin ki... bliksem said: Eheh, lutfen bu uslubu kullanmaya devam et, forumda anlamayan kaldiysa nasil biri oldugunu daha net gorur. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Masakari said: Boş ver abi, alayı troleybit zaten takma kafana. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
REYHANLI Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. Bu Apo haini istedigi hemen her şeyi hapishanede bu zamana kadar yaptırdı. Odamda rutubet var dedi, ithal duvar kağıdı ile duvarları kaplandı. Tv dedi, anında tvnu verildi. Sıkılıyorum, sohbet etmek istiyorum dedi, isimlerini kendisinin verdiği 4 pekakali hapishaneye gönderildi.Sonra da sıkıldım bunlardan dedi, teroristler adadan alındı. Şimdi en yeni haber adaya 4 kadin mahkum gidecekmiş. Link özellikle vermiyorum çünkü pek çok gazetede ve internet sitesinde yazıyor(örneğin mynet). Paylasimlarim seyrek de olsa devam edecek. sana giren çıkan nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 said: ...İmralı'da geçen yıldan beri sürdürülen ek cezaevi inşaatının Haziran ayında bitmesi planlanırken, Öcalan'a tecrit uygulandığı iddialarıyla bazı uluslararası kuruluşlar ve Avrupa'daki bazı örgütlerce istismar konusu yapılmaması için Adalet Bakanlığı'nın da [b]8 mahkumun gönderilmesini uygun bulduğu iddia edildi. Nakil gerçekleşirse, iddialara göre ayrıca İmralı'ya gönderilecek PKK'lı hükümlüler, Öcalan ile aynı koğuşta kalmayacak. Ancak diğer F Tipi cezaevlerinde olduğu gibi, sadece havalandırma saatleri içinde Öcalan ile sohbet edebilecekler.[/b]... ... BAKANLIK YALANLADI Bu arada Adalet Bakanlığı konu üzerine açıklamada yaptı. Anadolu Ajansı'na yapılan bakanlık açıklamasında, bazı basın yayın organlarında yer alan "İmralı'ya 8 mahkum daha gönderilecek" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. habervaktim böyle vermiş haberi. aydınlık gazetesinin internet sitesinden ayrıntılara ulaşamadım. sanırım paralı üyelik lazım. Eğer durum habervaktimin dediği gibiyse yine sansasyon ve tiraj peşinde koşan medyanın abartması gibi bir durum gözüküyor. Bekleyelim bakalım akşama daha ayrıntılı haberler çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 öldürdüğümüz yüzbinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sorma gold. vicdan azabından ne yapacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lectre said: Sufi said: Tarumar said: KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. kuddusi gündemi takip edemiyormuş. etse gündemi kendi yaratacak adam. virgül kullanmazsa olacağı o. virgülle kurtulmaz o. sesli vurgu var orada. "gündemi benim kadar yakından takip edemeyen pati" demek istemiş orada şair. sen sims oynamıyor musun? sims.. sim.. si.. gizli simsist belirtileri görüyorum sende. kendini zorlama. dışa vur. toplumun seni yönlendirmesine izin verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nickini her görüşümde böyle gülmeyle kusma arası bir şey hissediyorum yapma ne olursun, sims oynama sana burst vereyim lütfen :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar