_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 film konusunda baya seçkin bi zevke sahip olan kız için entel dantel görsel tasarımcılar için izlemese olmaz film tavsiyelerine ihtiyacım var. festival filmleri falan. help plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 film konusunda seçkin zevke sahip kız entel dantel görselliğin olduğu filmleri paticik'e soran adama prim vermez boşver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 angel-a olabilir siyah beyaz falan. tam kız filmi hemde. o kadar sanatsal olmayabilir de hatırlamıyorum taa üniversitede izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak said: angel-a olabilir siyah beyaz falan. izledim onu abi. benim dediğim daha böle kuytu köşe çok bilinmeyen festivallik filmler. maraton yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kapıcılar Kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben bilemedim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yav said: film konusunda seçkin zevke sahip kız entel dantel görselliğin olduğu filmleri paticik'e soran adama prim vermez boşver bence. görsellik değil yanlış papağanlamışın bebeğim.görsel tasarımcıların izlemese olmaz filmler.kız görsel tasarımcı hertürlü film kültürü benden iyidir.yapıcak bişey yok o konuda sadece holywoodfag gibi görünmemek için festival filmi tavsiyesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Samsara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 kardeşi barakayı izledim bunuda ilk sırama aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Crazy.Stupid.Love.DVDRip.XviD-TWiZTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 vizyon'da "arada derede kalmış filmler" topiğini bul, 4-5 hatun boyunca idare etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 _Rave said: yav said: film konusunda seçkin zevke sahip kız entel dantel görselliğin olduğu filmleri paticik'e soran adama prim vermez boşver bence. görsellik değil yanlış papağanlamışın bebeğim.görsel tasarımcıların izlemese olmaz filmler.kız görsel tasarımcı hertürlü film kültürü benden iyidir.yapıcak bişey yok o konuda sadece holywoodfag gibi görünmemek için festival filmi tavsiyesi lazım. Guy Ritchie filmleri gibi. Keyifli filmdir baya. http://www.bollywood.lv/wp-content/uploads/2011/06/delhi-belly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 vay kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 _Rave said: yav said: film konusunda seçkin zevke sahip kız entel dantel görselliğin olduğu filmleri paticik'e soran adama prim vermez boşver bence. görsellik değil yanlış papağanlamışın bebeğim.görsel tasarımcıların izlemese olmaz filmler.kız görsel tasarımcı hertürlü film kültürü benden iyidir.yapıcak bişey yok o konuda sadece holywoodfag gibi görünmemek için festival filmi tavsiyesi lazım. Elimde bir liste var, henüz kendim izlemedim ama sana oradan film söyleyebilirim. 3 renk serisi gibi. mavi http://www.imdb.com/title/tt0108394/?ref_=tt_rec_tti Beyaz http://www.imdb.com/title/tt0111507/?ref_=sr_6 Kırmızı http://www.imdb.com/title/tt0111495/?ref_=tt_rec_tti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ha entellikten ölüyo gibi gözükmek istiyorum, kız görselci diyosan: Kieslowski'nin bu üç filminden birini seçeceksin. http://www.hukukihaber.net/images/album/yy_renk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oha enes. soulmates mi olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cikar masaya vur! Kiz sana meyilliyse filme falan gerek yok. Yok degilse, zaten olmaz o is sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 _Rave said: yav said: film konusunda seçkin zevke sahip kız entel dantel görselliğin olduğu filmleri paticik'e soran adama prim vermez boşver bence. görsellik değil yanlış papağanlamışın bebeğim.görsel tasarımcıların izlemese olmaz filmler.kız görsel tasarımcı hertürlü film kültürü benden iyidir.yapıcak bişey yok o konuda sadece holywoodfag gibi görünmemek için festival filmi tavsiyesi lazım. türkçen veya matematiğin zayıf heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moriarty said: oha enes. soulmates mi olsak ben hala afişe bakıyorum nasıl denk geldi diye, mori <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben soyunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moriarty said: ben soyunuyorum. tostunu yedin mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 beraber yeriz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kontroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moriarty said: beraber yeriz <3 olur canım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İTÖRNIL SANŞAYN OF E SIPATLIS MAYND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar