Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Nesil Nereye Gidiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor tıpkı babam gibi değerlendirmişsin konuşmamı... :D

sebebi şu aslında ben de bi yobaz sayılırım...mesela ben Atatürke feci şekilde saplantı yaparım...yani eğer Dünyaya bi peygamber gelmişse o da Atatürk olmalı bence...ama bu tabi biraz bilgisizliğin getirdiği laflar...daha önümde uzun laflar var...yanlışlarımın farkındayım...

propandacı olmuş yazım kabul ediyorum..ama başımızdakilerin yaptıkları harbi sinir ediyo beni...bi de kendilerini üste çıkarmaları çok koyuyo...

bu arada yobazlık dinde deil aynı zamanda amerikan özentisi gençlerin yaptıklarıda bi tür yobazlıktır...neyse laflarım biraz aşırı olmuş kusra bakmayın hiç bi amacım yoktu aklımdakileri aktardım...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Mesaj tarihi:
ben 88liyim ama ben de dedigin kategoriye girmiyorum. şu ana kadar şöyle adam gibi kavga etmişligim 1yada2 keredir. Sorunları konuşarak çöz daha iyi yada karşındakinin gerizekali oldugunun farkındaysan ilişkiyi kes, bırak o kendini haklı sansın. bi miktar siyaseti severim ama bilim benim icin cok daha öenmli, dolayısıyla ben sindi siyasetle ilgilenmedigim için bişi bilmiyo mu oluyorum? kotu jenerasyon muyum?

ben daha cok 1998-2000 arası doganlar icin oldukca mutsuzum. hadi biz yine az bucuk yasanabilir bi dunyadayız, ama onların ilerdeki görecekleri tamamen kötü görünüyo gözüme. o el kadar birbirini öldüren cocuk da 7 yasında. ve aynı cocugun daha onceden kardeşini yakmaktan sabıkası var. tabi ki cocuk ailesinden aldıgını dışa verir, ki bu da aileye inmenin gerekli oldugunu gösteriyo. Her ne olursa olsun 2000in gencleri dedemizin yasında geldiğinde(gelebilirse tabi, nolcağı belli olmaz) tam anlamıyla bomb.k bi dunyaya sahip olacaklar...

Ayrıca toplumdaki ortak yozlaşmanın etkileri de her gecen gun katlanıyor olacak. bu onların sucu degil ama bizim(80 kreasyonu) de degil... o zaman 65-70lerin mi?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
bu arada Milliyette Melih Aşık ile Hasan Pulur u okuyorum ve görüşleri bana uyuyo diyenler harbi kendini kurtarmıştır....
(diğer gazetelerdeki yazarları takip etmiyorum ama bu yazarlar harbi süper...)[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Mesaj tarihi:
bi de çernobil kuşağı var benim gibi =) hala 3. kolumu bekliyorum daha çıkmadı...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Thestral, 29 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
Birşeyler yazmak istedim fakat vazgeçtim. Kısaca Nasrettin Hoca misali ;

Hepiniz haklısınız.

+1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
neslimden de kendimden de memnunum 86'lıyım[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
85 e kadar ve 87 den sonra hatunlar harıka..86 da biraz var ama 87 ve 85 kesinlikle fıs..Hele o 88 89 90 lılar yokmu...çıtır walla..
Ayrıma girmeyelim bence yok 88 nesli yok 83 nesli diye;
Zaman değişir;zaman değiştikçe insanlar değişir;değişmezse kurur çürür gider ve bence bir nesil asla genellenemez bence.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Eskiden soyle soyleydi, yeni nesil boyle boyle degil tartismasi ne sacma bir seydir. Kitap okumuyoruz evet, devletin gidisati da ...imizde degil. Kizlarimiz seksek, erkeklerimiz de saklambac oynamiyor. Ekmegin degerini de bilmiyoruz. Hatta ve hatta buyuklerimize saygimiz da yok. Niye?

Cunku dunya da eskisi gibi degil. Biz internet'e esnemizden plugged-in olarak yasamayi tercih ediyoruz. Gece saklambac oynamak yerine WoW'da quest yapmak istiyoruz. Ozal'in ne dedigi ...imizde olmadigi gibi, 'vah vah genclik nereye gidiyor' diyenler de ...imizde degil. Uc sayfa kitap okumamamiza ragmen bundan yakinan agbilerimizden daha duzgun Turkce konusabiliyoruz, ama Ingilizce'yle karisik Turkce konusmayi seviyoruz, cunku daha guzel. We are fucking anti-christs and we are fucking beautiful. So, STFU.

P.S. 1. cogul sahis eki edebi amaclar icindir, boyle dusunmeyip 'nasi biz dersin hede hodo' diyecekler ugrasmasinlar.
Mesaj tarihi:
Zamanının en baba türk rock grubu Dr. Skull Hershey Yolunda albümünde saptamayı koymuştur kanımca.

"Doğuya giden bir geminin içinde batıya koşan insalarız hepimiz"[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Yobazlık bir düşünceye eleştirel yaklaşmadan körü körüne inanma hadisesidir ki temelinde her düşünce için geçerlidir.

İster Atatürk olsun ister Lenin olsun kimin düşüncesini kendine yakın hissediyorsan mantık ve günümüz koşulları çerçevesinde eleştireceksinki ilerleyebilesin yoksa İslamiyetin düştüğü duruma düşersin bilmemkaçbin yıllık bir düşünceyi insanların modern günlük hayatına metazori yerleştirmeye kalkarsınki o insanın herşeyi ile çelişir.

Bu nedenle Liberalizm eleştriliyor bu nedenle eski sol yeni düşünceye ayak uyduramıyor bu nedenledirki Atatürk tabu halinde. Saygı çerçevesini terketmeden her düşünceyi eleştirebilmeli insan.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
  • Yeni Oluştur...