Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 el var penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Voys said: Fistan said: ardanın golü nasıldı ? izleyemiyorum biri anlatabilir mi? atak geldi atletikodan, biri vurdu kimdi göremedim ardanın önünde kaldı vurdu gol oldu, arda için basitti ama atak güzeldi ki atağın başlangıcında ardanın eli vardı ilk başta arkadaki adam sandım da, tekrarda gördüm ilk kafayı vuran da arda, kendi topunu tamamlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 +5 ne ya? bana bu sene fenerin lig kupasını hatırlattı, chelsea atana kadar bitmicek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Voys said: Fistan said: ardanın golü nasıldı ? izleyemiyorum biri anlatabilir mi? atak geldi atletikodan, biri vurdu kimdi göremedim ardanın önünde kaldı vurdu gol oldu, arda için basitti ama atak güzeldi ki atağın başlangıcında ardanın eli vardı sağdan porta geldi arda kafa vurdu top direkten döndü yine önüne kaldı vurdu gol... güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Madcat said: mourinhonun otobüsüne girsin lan. şerefsizin çocuğu. ağzımdan aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 MAÇ SONUCU : 1-3 Atletico Madric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 arda'nın golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Voys said: Fistan said: ardanın golü nasıldı ? izleyemiyorum biri anlatabilir mi? atak geldi atletikodan, biri vurdu kimdi göremedim ardanın önünde kaldı vurdu gol oldu, arda için basitti ama atak güzeldi ki atağın başlangıcında ardanın eli vardı kaleciden mi döndü defanstan mı top arda kaleye yakın mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Voys said: Fistan said: ardanın golü nasıldı ? izleyemiyorum biri anlatabilir mi? atak geldi atletikodan, biri vurdu kimdi göremedim ardanın önünde kaldı vurdu gol oldu, arda için basitti ama atak güzeldi ki atağın başlangıcında ardanın eli vardı çok boktan anlatmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 verdim işte golü yukarda izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Voys said: Fistan said: ardanın golü nasıldı ? izleyemiyorum biri anlatabilir mi? atak geldi atletikodan, biri vurdu kimdi göremedim ardanın önünde kaldı vurdu gol oldu, arda için basitti ama atak güzeldi ki atağın başlangıcında ardanın eli vardı abi sen başka maçı anlatıyorsun bence uaheuaheuaheuseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bence kupa ispanyaya gider bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 madride gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 vay amk bu kadar kişi tepki gösterince tribe girdim tekrarını izledim, dediğim gibi olmuş işte? başka maç izliyo olabiliriz ama ben doğru maçı izlemişim bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 voys uçmuşun haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 1 şampanya 4 bira = 15.5 lira, nasıl uçmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 nerde yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bence sarhoş değil, metil alkol zehirlenmesi geçiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi işte atağın başlangıcında arda vuruyor direkten dönüyor, atak gelişiyor ve top ardanın önünde kalınca vuruyor topa ve gol oluyor? farklı olan ne anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 budapeşte-macaristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi direkten dönen top ardaymış söri alşskfaşslkfaşs, ben arada halu görmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ahah sonunda :D fiyatlar çok iyimiş ya. burda taksimde 1 biraya o parayı veriyorsun pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu arada tokyo 19 mayıs stadından gol haberi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aynen jokerde bi şişe nuri fiyatına burda absolut şişe açıyorum locada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar