df Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 amd'nin her driver'i iyi değil evet ama çok sık çıkartıyor. her çıktığında yüklemeyeceksin. 3-4 tane birikiyor sonra bakıp en performanslısını indiriyorum. oyunlarda problem ise hiç yaşamadım atiye geçtiğim son 3 senedir. gerçi hep güncel kartlarını kullandım belki eskiye dönük desteği azdır bilemiyorum ama zaten senin karttan sonra yeni nesil çıktıysa daha da az driver değiştireceksin. özellikle spesific oyun için fix ise. yoksa kimse eskiye dönük performans artışı yapan diriver çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Nessaftw said: Nvidia ne yapmış oldu bu şekilde bir bakalım. 200$lık kartı bize 500$ dan geçirerek çok para kazanmış oldu. Bunun yanında ilerde olur da AMD çok daha kötü bir hale düşerse 200$ kartı bize 800$-1000$ dan geçireceğini göstererek kendisinin aslında ne kadar iyi bir firma olduğunu da ispatlamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Nessaftw said: Geçtiğimiz gün Gk 110 kullanan Gtx 780 piyasaya çıktı gk110 mu kullanıyor gtx7xx serisi? başta gk110 kullanıcak deniliyordu fakat sonra iptal falan olmuştu gtx780 gigabyte ocli versiyon titandan ufacık falan daha hızlı hemde daha ucuz lşsdgjsglj titan alanlar ağlasın :( amd hala uyusun, intel haswell cıkıyor, nvidia gtx7xx çıkıyor fakat amdnın hem cpu hem gpu yeni serisinden ses seda yok. insana zorla intel/nvidia aldırıyor hıyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 jonq said: Nessaftw said: Nvidia ne yapmış oldu bu şekilde bir bakalım. 200$lık kartı bize 500$ dan geçirerek çok para kazanmış oldu. Bunun yanında ilerde olur da AMD çok daha kötü bir hale düşerse 200$ kartı bize 800$-1000$ dan geçireceğini göstererek kendisinin aslında ne kadar iyi bir firma olduğunu da ispatlamış oldu. AMD daha mı iyi yani ? Hemen geçen yılı hatırlayalım. 6970 fiyatı 340 dolardı. Gtx 580'den 10 fps daha fazla veriyor diye 7970 satış fiyatını 550 dolar olarak belirledi AMD. Nvidia daha performanslı olana Gtx 680'i 499'dan satışa koyunca da 450 dolara çekmek zorunda kaldı fiyatı. Yani aynı şeyi onlar da yaptı. A firması iyi B firması kötü diye bir şey yok. Eğer ki pazar bir firmanın tekeline kalırsa kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor durum bu kadar basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yok AMD şu an süper demedim ancak bu durumda piyasada eskiden 300-400$ a aldığımız fiyat performans ürünlerini şimdi 2 katı fiyata almak hoş değil. Yine 300-400$ a satıp müşteriyi memnun ederken rakip firmanın ürünün daha ucuza satılmasının ve onların daha zor durumda kalmasına da neden olabilirler. Her halükarda olan son kullanıcıya oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Aynen öyle :) 249 dolara satılan extreme kartlardan 650 dolara geldik. İki firma release tarihini birbirine yakın yapmadığı sürece fiyatlar eski seviyeye inmez. Konsolların çıkışı sonrası bakalım ne olacak fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Flassh said: gk110 mu kullanıyor gtx7xx serisi? başta gk110 kullanıcak deniliyordu fakat sonra iptal falan olmuştu Evet Gk110 kullanıyor. http://i.imgur.com/EEefr4J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 o zmn gtx760 ile 770 gk104 kullanmaya devam eediyor tamam. başta hepsi gk110 diye konuşuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 jonq said: Yok AMD şu an süper demedim ancak bu durumda piyasada eskiden 300-400$ a aldığımız fiyat performans ürünlerini şimdi 2 katı fiyata almak hoş değil. Yine 300-400$ a satıp müşteriyi memnun ederken rakip firmanın ürünün daha ucuza satılmasının ve onların daha zor durumda kalmasına da neden olabilirler. Her halükarda olan son kullanıcıya oluyor. 3dfx zamanı kendi başına geldi tabi nvidianın. şimdi aynısını amdye yapıyor hibineler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar