NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bonec bile 2004'den kalma resmi profil olarak kullanırken facebookun değişmesini ummak zaten hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bende 1 saat falan önce böyle siyahlıydı sonra düzeldi ctrl+a yapmış gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 NaturalSpringWater said: o yeni tip facebook bende 3 aydır var disleksik genç. cevabı biliyorum: öpe öpe kullanılacak. geri dönüş yok. senin hafızan 3 günlükse benim yapacağım bişi yok ayrıca disleksinin yazı yazarken typo ile bi alakası yok okuma problemi ile alakalı sende varsa yapabileceğim bişi yok çözümü bilen varsa yazsın dedim bilmiyosan tiri viri yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 çok ciddiyim ben lise 2'deyken çekti bonec o resmi. liseyi bitirdim, üniversiteyi bitirdim işe girdim çalışıyorum. gerisini siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bu arada redif yapmış oldum sana özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 NaturalSpringWater said: Laorx said: facebook kullanan var mı hala dsf sen de, half-life 2'de bi silah vardı, 2. tip atışını yapınca böyle bir top fırlatırdı, o top değerse adama moleküllerine ayrılır yokolurdu. öyle yokolursun inşallah. eyv kardeş, umarım öyle yokolurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yokolmak neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 adama disleksi dedin dörtlükle cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 harbi lan bildiğin 4 lük olmuş hemde a a b a hece uyağıda varsa vururum saza basarım gaza acımam kaza şimdi yürek bürkülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok bu olmadı. sen hulk gibisin anlaşıldı. kızdırmak gerekiyor seni içindeki şairi serbest bırakman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BonePART said: NaturalSpringWater said: o yeni tip facebook bende 3 aydır var disleksik genç. cevabı biliyorum: öpe öpe kullanılacak. geri dönüş yok. senin hafızan 3 günlükse benim yapacağım bişi yok ayrıca disleksinin yazı yazarken typo ile bi alakası yok okuma problemi ile alakalı sende varsa yapabileceğim bişi yok çözümü bilen varsa yazsın dedim bilmiyosan tiri viri yapmana gerek yok .. dedi 12 yıldır typo yapan adam. "wikipedia - dyslexia - symptoms and signs" said: ..and tendencies to omit or add letters or words when writing and reading are considered classic signs... ikincisi sinirlenme bu kadar. bana bebe diyorsun ama internet ortamında tanımadığım birisine çok sinirlenmiş rp'si yaptım diye mükremin abi'den kalma laflarla saldıracak kadar sinirlendiğini görmek gerçekten üzdü beni. hangimiz bebe bunu kamuoyuna bırakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 benimki bi aydir falan boyle, denemek ister misiniz dedi yaptim direk. bence eskisinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 şiir yazıyorum hala sinirlendi diyosunuz içimdeki şair ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BonePART said: eski tip bu http://i.imgur.com/Jgg19ul.jpg Bebeyim tanıyabileceğin insanlar arasındaymışım. Eklesene beni. Bu akşam fesbuka gireyim karşılıklı ekleşelim ;) O profil resmini de değiştireyim ya. Antin kuntin bişeyler koyayım mesajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sen cok sinirli bi adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 olm soyadını bilmiyorum ki sexdice yazdım çıkmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Şiir gibi konuşuyor adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BonePART said: NaturalSpringWater said: acayip sinirlendim ya. sen kimsin lan kurma kolu sana mı sorcam nasıl kullancamı cevabı biliyosan cevapla bilmiyosan naş töbe tönbe elin bebesi gelip laga luga yapıyo abi kurma kolu ne ya ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar