xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ozellikle amerikadaki sitelerde farkediyor mu? Download yaparken vs. sormuyorum. Web sitesi bu sonucta, latency daha cok farkettiriyor. Bana fiber cok farkettirmez gibi geliyor, sonucta yine dunyanin obur ucuna baglancak fiber de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hic biri fark ettirmez. 3-4 mbps ile 8-10 mbps farki bile farkedilmez bence. Ancak The Verge gibi yuklu sitelerde 1-2 saniye. Gordugum en yavas acilan site 3 mbps Uydunet'imde The Verge, o da 3 daniye suruyor, simdi baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sirf amerikada host edilen siteler hizli acilsin diye yerlesilir yemin ediyom oraya. hos almiyolar orasi ayri da dfgfdgd dusunsenize tum sitelerin turkiyede host ediliyomus gibi acildigini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Speed of Light Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nelere özenmişsin ya öyle. zamanında superonline ile bütün gece dener bağlanamaz, bağlanınca sayfalar 15 dk'da açılıyor diye sevinirdik, şimdi herşey çatır çatır açılıyor bunu mu beğenmiyorsun da amerika özlemi çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 zamaninda internet yoktu 1 hafta ugrasirdik 1 sayfalik bilgi icin. araba yoktu zamaninda lan. amazon'a filan soylemek lazim mal misiniz CDN acip duruyonuz dunyanin dort bir yerine, eskiden internet yoktu 56k'ydi ne kasiyonuz demek lazim da butun musterilerini kaybetsinler dfgfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aşırı az bir fark yaratıcagını düşünüyorum o da umursancak bir düzeyde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar